Dopravná nehoda Jakliovej
23. jan 2026
Vedel by mi to niekto vysvetlit? Ze preco sa hovori o vrazde? Vsak ak aj utekala pred niekym alebo mala nervy, nikto ju nezabil. Nechapem tomu. Viem je toho plny internet, ale sledovala som ju na instagrame velmi dlho a nechapem tejto veci. Ak vas to obtazuje, prosim preskocte tuto temu. Dakujem
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@anonym_23ada0 V tomto s tebou absolutne suhlasim. Vacsina ludi (normalnych ludi) nerozpitvava nehody preto, lebo chce toho druheho ociernit (ja som si nie vedoma toho, ze by som napisala o nej nieco skarede alebo na nu kydala). Ale ako si napisala, prve, co mi napadlo - denno denne chodim autom, vozim deti a mam hrozu, ze nas niekedy zramuje niekto takto nezodpovedny a hlupy. Mame x tisic pripadov, kedy si to odniesli nevinni ludia, deti. Tohto sa desim. Clovek jazdi zodpovedne, nejazdi ako blazon, a potom pride niekto arogantny, kto si mysli, ze moze vsetko, lebo .... Zrovna pred 2 dnami v NZ situacia na prechode, kde chybalo par desiatok cm, aby sialenec iduci autom 100km v meste, skoro zrazil 3 male deti na prechode pre chodcov rovno pred skolou. Zachranil im zivot policajt. Nasledne sa zrazil niekde dalej s nejakou pani - z miesta nehody usiel, nastastie je pani v poriadku...Nasli ho za mestom, kde havaroval. Co k tomu dodat? mohlo to skocit katastrofou - dufam, ze takemu nikdy v zivote nevratia vodicak...nikdy
@blondiee83 áno toto je hrozné, videla som video spred tej Mostnej školy, detičky mali neuveriteľné šťastie aj všetci ostatní že sa chvalabohu nikomu nič nestalo. Žiaľ ten pán sa dostal do zlého psychického stavu a ľudovo povedané "preplo mu", neviem čo všetko tomu predchádzalo ale vraj najskôr napadol kolegu v práci a potom sadol do auta a začal tu zbesilu jazdu :/ a to bol fakt že slušný človek, pracujúci len žiaľ psychika zradila a toto mohlo dopadnúť neskutočnou tragédiou