Dopravná nehoda Jakliovej
Vedel by mi to niekto vysvetlit? Ze preco sa hovori o vrazde? Vsak ak aj utekala pred niekym alebo mala nervy, nikto ju nezabil. Nechapem tomu. Viem je toho plny internet, ale sledovala som ju na instagrame velmi dlho a nechapem tejto veci. Ak vas to obtazuje, prosim preskocte tuto temu. Dakujem
@anonym_c0e322 a komu bude chýbať? Co také urobila? Jaj, ze sa vlacila s takými ako sa vlacila? Nie, takáto osoba nebude chýbať nikomu, rovnako ako napr.taka plackova. Možno teda takým, ako ty, ktorý nemajú svoj život a sú závislé od sledovania životov iných na ss. Podotýkam, že vymyslených, len aby mali like a followerov a z toho potom prachy. Rovnako ako to priznala naša misska gregusova, ktorá tiež teraz vyplakava na ss, ako to všetko co tam bolo je vymyslene.
@anonym_5cb123 ešte raz. Ty ju poznáš, keď vieš, že nikomu chýbať nebude? Alebo si to len myslíš o osobe, ktorej meno si pred týždňom zjavne nepoznala. Bol to jej život nie tvoj, ty cudzia osoba ideš riešiť niekoho život verejne na internete schovaná za anonym. Musíš mať zjavne veľmi nudný život, keď máš toto zapotreby riešiť. Uvedom sa, že tá žena ma dieťa, ktoré o pár rokov bude vyhľadávať meno svojej matky na internete, tak by ste sa mali uvedomiť, čo píšeš o niekom, koho si v živote nevidela a ani nepoznala. A to ako tá nehoda bola alebo nebola je úplne jedno, zaplatila za ňu tým najcennejším. Tak sa radšej choďte ženy venovať niečomu rozumnejšiemu ako kydať na mŕtvu osobu, ktorú nepoznáš
@anonym_5cb123 ešte raz. Ty ju poznáš, keď vieš, že nikomu chýbať nebude? Alebo si to len myslíš o osobe, ktorej meno si pred týždňom zjavne nepoznala. Bol to jej život nie tvoj, ty cudzia osoba ideš riešiť niekoho život verejne na internete schovaná za anonym. Musíš mať zjavne veľmi nudný život, keď máš toto zapotreby riešiť. Uvedom sa, že tá žena ma dieťa, ktoré o pár rokov bude vyhľadávať meno svojej matky na internete, tak by ste sa mali uvedomiť, čo píšeš o niekom, koho si v živote nevidela a ani nepoznala. A to ako tá nehoda bola alebo nebola je úplne jedno, zaplatila za ňu tým najcennejším. Tak sa radšej choďte ženy venovať niečomu rozumnejšiemu ako kydať na mŕtvu osobu, ktorú nepoznáš
@anonym_c0e322 a ty sa radšej staraj o svoj nudny život. Žeby si sa s nou delila o matroš keď ju tu tak obhajujes? A jej dietata je mi ľúto, to som napisala. A co za o nej po rokoch dozvie? No ze sa sfetovana zabila v aute. Co ci majú písať? Ze išla 50tkou a do cesty sa jej postavil o 3 ráno strom?
@anonym_c0e322 a ty sa radšej staraj o svoj nudny život. Žeby si sa s nou delila o matroš keď ju tu tak obhajujes? A jej dietata je mi ľúto, to som napisala. A co za o nej po rokoch dozvie? No ze sa sfetovana zabila v aute. Co ci majú písať? Ze išla 50tkou a do cesty sa jej postavil o 3 ráno strom?
@anonym_5cb123 už netaraj, píšeš blbosti.
@anonym_5cb123 žena tebe dobre hrabe. Ti niekto ublížil?
@anonym_5cb123 žena tebe dobre hrabe. Ti niekto ublížil?
@anonym_c0e322 hrabe tu niektorým vám. A poriadne. Z obycajne nuly tu robíte pomaly martirku. Sa radšej venujte svojim deťom a rodine a vymažte ss.
@anonym_c0e322 hrabe tu niektorým vám. A poriadne. Z obycajne nuly tu robíte pomaly martirku. Sa radšej venujte svojim deťom a rodine a vymažte ss.
@anonym_5cb123 nerobím z nikoho nič, ak si si nevšimla. Čítaj poriadne s porozumením a potom si ešte raz prečítaj svoje komentáre a pouvažujú nad tým, že aké právo máš takto písať p osobe, ktorú nepoznáš, v živote si ju nevidela a tvoje informácie, ktoré máš sú len na základe bulváru. Ak máš ešte trochu rozumu, tak pochopíš o čom píšem. A je jedno či je to ona alebo niekto iný. Nemáš žiadne právo takto vypisovať o cudzej osobe, ktorú nepoznáš. Tebe neublížila.
A na základe tvojich komentárov, k tvojej nenávisti k cudzej osobe, aby si nakoniec nebola ty tou, ktorá by nikomu nechýbala
@anonym_23ada0 Pisem o jej rodine. Mne je jedno,ze sa pretrcala. Z ludskeho hladiska sa na to pozeram,ake je to pre rodinu vsetko toto citat.
@marca12 to že súcitíš....bola verejne známa tým, že jazdila ako blázon bez bezpečnostného pásu, nebola dobrý vodič, sám Gábor sa tak vyjadril, natáčala stories z auta počas jazdy aj v bežné dni. Keby zrámovala niekoho na chodníku, alebo prechode ináč by si písala. Myslím si, že práve preto už majú ľudia nervy a nesúcitia, lebo majú plné zuby takýchto akože celebrít, ktoré sú vzor, majú obdiv mládeže a spoločnosti. Napr. súcitila si s Lelou, alebo Plačkou? Ja určte nie, isto vedela čo kde vystrája jej manžel, koľko životov zničili drogami atď. Preto už ľudia majú toho akurát dosť. U Jákliovej určite tiež nebolo všetko v poriadku. Keby si videla jej profil, usúdila by si, že toto normálna, milujúca matka nerobí. Lebo ak by bola normálna, myslela by na to, že raz aj tak jej dcéra rôzne vulgárne fotky uvidí. A veru ja by som nebola hrdá na tie foto, ani ako matka, ani ako dcéra.
@anonym_5cb123 sa ťa slušne opýtala či ju poznáš, že si dovolíš tvrdiť, že nikomu chýbať nebude. A ty na to začneš útočiť, či berie matroš. Prečo na každého prskáš? Už naozaj netáraj a nepíš blbosti, ako bolo spomenuté vyššie. Lebo iba seba zhadzuješ, aj keď žiaľ anonymne
@anonym_5cb123 sa ťa slušne opýtala či ju poznáš, že si dovolíš tvrdiť, že nikomu chýbať nebude. A ty na to začneš útočiť, či berie matroš. Prečo na každého prskáš? Už naozaj netáraj a nepíš blbosti, ako bolo spomenuté vyššie. Lebo iba seba zhadzuješ, aj keď žiaľ anonymne
@anonym_350f76 jasne, ja sa tu zhadzujem, ale iné co tu vypisujú ódy na niekoho koho tak poznali akurát zo ss sú tie naj. Bože už sa spamatajte a žite so svoje životy.
@anonym_350f76 jasne, ja sa tu zhadzujem, ale iné co tu vypisujú ódy na niekoho koho tak poznali akurát zo ss sú tie naj. Bože už sa spamatajte a žite so svoje životy.
@anonym_5cb123 ale veď jediná, ktorá nežije svoj život a ohovára mŕtvu osobu si tu ty.
@marca12 to že súcitíš....bola verejne známa tým, že jazdila ako blázon bez bezpečnostného pásu, nebola dobrý vodič, sám Gábor sa tak vyjadril, natáčala stories z auta počas jazdy aj v bežné dni. Keby zrámovala niekoho na chodníku, alebo prechode ináč by si písala. Myslím si, že práve preto už majú ľudia nervy a nesúcitia, lebo majú plné zuby takýchto akože celebrít, ktoré sú vzor, majú obdiv mládeže a spoločnosti. Napr. súcitila si s Lelou, alebo Plačkou? Ja určte nie, isto vedela čo kde vystrája jej manžel, koľko životov zničili drogami atď. Preto už ľudia majú toho akurát dosť. U Jákliovej určite tiež nebolo všetko v poriadku. Keby si videla jej profil, usúdila by si, že toto normálna, milujúca matka nerobí. Lebo ak by bola normálna, myslela by na to, že raz aj tak jej dcéra rôzne vulgárne fotky uvidí. A veru ja by som nebola hrdá na tie foto, ani ako matka, ani ako dcéra.
@anonym_23ada0 V tomto s tebou absolutne suhlasim. Vacsina ludi (normalnych ludi) nerozpitvava nehody preto, lebo chce toho druheho ociernit (ja som si nie vedoma toho, ze by som napisala o nej nieco skarede alebo na nu kydala). Ale ako si napisala, prve, co mi napadlo - denno denne chodim autom, vozim deti a mam hrozu, ze nas niekedy zramuje niekto takto nezodpovedny a hlupy. Mame x tisic pripadov, kedy si to odniesli nevinni ludia, deti. Tohto sa desim. Clovek jazdi zodpovedne, nejazdi ako blazon, a potom pride niekto arogantny, kto si mysli, ze moze vsetko, lebo .... Zrovna pred 2 dnami v NZ situacia na prechode, kde chybalo par desiatok cm, aby sialenec iduci autom 100km v meste, skoro zrazil 3 male deti na prechode pre chodcov rovno pred skolou. Zachranil im zivot policajt. Nasledne sa zrazil niekde dalej s nejakou pani - z miesta nehody usiel, nastastie je pani v poriadku...Nasli ho za mestom, kde havaroval. Co k tomu dodat? mohlo to skocit katastrofou - dufam, ze takemu nikdy v zivote nevratia vodicak...nikdy
Jakliová? To je kto?
Je to smutne, ze umrela mlada zena, matka, ale naozaj hlupa. Rano v takom pocasi ist takou rychlostou? Mozeme byt radi, ze nezabila aj niekoho ineho. Inak o nej nic neviem a vobec som o nej doteraz nepocula.
@anonym_autor co si myslim? Ze drogy su svina a ze je fajn ze nikoho nezobrala so sebou.
@tykat neviem ci by tu pisali,keby zabila aj svoju dceru v tom aute. zrazu by bola pre kazdeho trnom.
@anonym_23ada0 V tomto s tebou absolutne suhlasim. Vacsina ludi (normalnych ludi) nerozpitvava nehody preto, lebo chce toho druheho ociernit (ja som si nie vedoma toho, ze by som napisala o nej nieco skarede alebo na nu kydala). Ale ako si napisala, prve, co mi napadlo - denno denne chodim autom, vozim deti a mam hrozu, ze nas niekedy zramuje niekto takto nezodpovedny a hlupy. Mame x tisic pripadov, kedy si to odniesli nevinni ludia, deti. Tohto sa desim. Clovek jazdi zodpovedne, nejazdi ako blazon, a potom pride niekto arogantny, kto si mysli, ze moze vsetko, lebo .... Zrovna pred 2 dnami v NZ situacia na prechode, kde chybalo par desiatok cm, aby sialenec iduci autom 100km v meste, skoro zrazil 3 male deti na prechode pre chodcov rovno pred skolou. Zachranil im zivot policajt. Nasledne sa zrazil niekde dalej s nejakou pani - z miesta nehody usiel, nastastie je pani v poriadku...Nasli ho za mestom, kde havaroval. Co k tomu dodat? mohlo to skocit katastrofou - dufam, ze takemu nikdy v zivote nevratia vodicak...nikdy
@blondiee83 dobre si to pochopila. Lenže tu na mk už ani pravdu a triezvy pohľad nemôžeš napísať. To nie je o nenávisti a ohováraní, proste tak to je.
Ja som doteraz ani netusila, ze taka osoba je. Teraz su jej plne noviny.
Cim sa preslavila? Ze mala za muza bitkara a teraz podnikatela?
Takych je. Jedine toho dievcatka mi je luto. Malinka je na to, aby prisla o mamu.
@anonym_autor spisovne je nerozumiem tomu, nie nechapem tomu:
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/5813/
@anonym_ea7836 nechapem to ! Je tiez spravne
@anonym_ea7836 nechapem to ! Je tiez spravne
@anonym_22f2c2 ano ja viem! Je to prilozene v linku z jazykovednej poradne, ktory som pridala! Vyjadrila som sa len k nespravnemu tvaru, ktory pouzila autorka a predpokladala, ze zvysok si clovek precita v prilozenom linku!
Mne je len zvlastne, ze po takej ceste sa valila takou rychlostou, ved to je sleha, to neni ze idete namiesto 50 mozno 65 alebo 70, to clovek citi, ze ide tak nejak ako zmyslov zbaveny
@anonym_autor Ach bože je toho plný internet. Škoda mladého života. A dieťa prišlo o matku.Smutné veľmi ako umierajú mladý ľudia.
Už ma vôbec neprekvapuje ako sa všetci na sociálnych sieťach prezentujú ako dokonalý, nadupaný ,žijú luxusným ,bohémskym životom a všetci im to žerú a pritom pravda je väčšinou úplne inde.
Nepoznala som ju ani nesledovala...nesledujem takéto tipy žien (oni nemajú väčšinou črty,ktoré si pamätáš )všetky sú ako "jedna "Žiadna prirodzená krása..Skôr preferujem prirodzenosť. Nesudim ani ju ani Fabušovú..žiadneho človeka. Je mi úprimne ľúto oboch, ale drogy su najväčšie ZLO!

@anonym_autor co si myslim? Ze drogy su svina a ze je fajn ze nikoho nezobrala so sebou.