Dosiahli ste to, po čom ste túžili?
Ahojte, poradilo sa Vám dosiahnuť niečo, na čo ste hrdé, nejaký Váš sen, ktorý sa stal skutočnosťou? Nemyslím tým rodina, deti. Čokoľvek iné.
Ja som napríklad v 2020 začala podnikať v niečom, o čom som snívala dlhé roky, resp. venovala som sa tomu viac ako 10 rokov, ale len súkromne. Učila som a nemyslela by som, že sa mi niekedy podarí dosiahnuť niečo, o čom snívam 😊
@bessie12 chápem. Na sk máš aj súrodencov, alebo? Mám tiež známu v nl, pracuje s kvetinami a tiež to bol jej sen 😊
Super, aj ja som si minule kúpila žreb, stál 9 eur a vyhrala som 9 eur 😀
nie nemam surodencov. Som jedinacik. Najhorsia pre mna je dochadzka do i z prace. Byvam v takej vacsej dedine, kde je problem so spojmi. Keby som zacinala pracovat o 5-6, tak nemam sancu sa tam dostat. Tak isto aj v noci keby som sa vracala domov, tak posledny bus mam pred polnocou a potom uz nic. Taxiky su drahe, takze toto nepripada do uvahy.
Ano, ja som velmi tuzila cestovat a navstivit vela krajin, co sa mi aj splnilo, az 16 rokov som sa tomu venovala. Ked som otehotnela, tuzila som po pozemku, aby som si mohla postavit chatku, kde budem travit vikendy, dosiahla som to. Počas troch rokov, ked som sa venovala malej som si vymyslela svoj vlastny biznis, ktoremu som sa chcela venovat, kwd dcerka pojde do skolky...splnilo sa mi to a uz bude 5 rokov, co podnikam. Sny sa plnia, len ludia musia pre to naozaj urobiť všetko co sa da, aj ked je to ťažké 🍀🍀🍀
@bessie12 a nerozmýšľala si nad sťahovaním sa?
@7miriam77 ktorá krajina bola pre Teba najkrajšia? Alebo niečím výnimočná? A ak to nie je tajomstvom, v čom podnikas?
@mladena ale aspoň sa vrátilo 😁😁
Chcem sa odstahovat, ale zijem s priatelom v jeho dome. Zatial sme v stadiu hladania noveho domu. Tento stary chceme predat a tym vyplatit aspon cast hypoteky.
Najviac krasnych zazitkov mam z Izraela, kde som stravila spolu asi 3 roky, s prestavkami. No moj najvacsi sen bola Austrália, bola som tam necely rok a bolo to tie neskutočné, teraz troska lutujem, ze som neostala ešte dlhsie. No super bolo aj v Amerike, kde som popri praci navstevovala Bahamy, Mexiko...je toho vela. Pracovala som na 5 kontinentoch...tak nuda nebola 🤣
Dosiahla 🙂 Vďaka tomu som si splnila pár snov a som za to vďačná🙏 Ale dávam si zase nové mety, takže po pár ročnom oddychu idem do nových projektov. A tebe gratulujem k odhodlaniu podnikať! Dnes to nie je jednoduché, o to väčšia výzva to je. Držím palce, aby to šlapalo ako má🍀
Keď som bola malé dieťa, vždy som si hovorila, že chcem mať dvojičky dievčatka a chlapčeka neskôr. Teda 3 deti. Tie tri deti reálne mam, len chlapček nevyšiel. Takze sa mi z časti splnil sen mat dvojičky úplne prirodzene.
Mojim druhým snom bolo, mat svadobné fotografie v Tatrách. Toto žiaľ nevyšlo.
A tretie také, vyskúšať zoskok z lietadla a aj venovať sa tomu. Mam 4 zoskoky ale nevenujem sa tomu, čo má mrzí, lebo kym som nemala deti, mala som možnosť, len som strach nevedela prekusnut. Ale aspoň vyskúšané mam ❤️🍀
No u mňa ani neviem, v živote som mala veľa snov, ale po nejakom čase som si prehodnotila tie sny a pozerala sa na ne inak. Podľa mňa sny sú v našej hlave oveľa krajšie a uzasnejsie ako je realita tých snov a to co je v našej hlave všedné alebo nudné je v realite oveľa krajšie. Preto sa snažím nesnivat, ale skôr prijímať to co prichádza.
@mamula20 ja som tam prvy krat zila v roku 2001 a nebol tam veru klud. Zila som ale v Eilate, pri Červenom mori, jw to uplne na juhu krajiny, uzasna destinacia. Leto cely rok, proste uzas. A ja som pochodila fakt ze cely Izrael a v Jeruzaleme som mala neskutočné silne pocity, neviem to opísať, no teraz mam zimomriavky, ked si na to spomeniem. Potom som sa tam vratila v roku 2007 na ďalši rok a potom v 2009 tusim. Mam len dobre spomienky odtiaľ. Ked dcerka mala rok, boli sme tam spolu na 15 dní 🍀
2 dni dozadu ta ista tema. Precitaj si, autorka.
@oli18 naozaj? Nevšimla som si vôbec. Ako sa volala, alebo ako ju nájdem?
moj dlhorocny sen bol schudnut. mam dole 24kg a som plne odhodlana dostat sa do ciela... este 15-20kg. kedysi som mala vysnivany plat - ale zas pre mna realisticky - ze s tymto budem spokojna. mam ho, ale vplyvom inflacie za posledne roky akoby ho ani nemam (bol naozaj skor skromnejsi, ziadne 2-3 tisicky....)
@missviolet to ozaj? Dat dole 45 kg? Nooo, to je teda tazky ciel. A to, ze si uspesne na polceste, tak klobuk dole. Nevzdavaj to, drzim palce do dalsej etapy 👍🍀
@oli18 dakujem 🙂 ono bude stacit aj tych 15 takze si aj vravim ze jej som dalej nez na polceste, celkom ma to povzbudilo 🙂 urcite to nevzdam, neberiem to ako dietu, ale celkovu zmenu zivotneho stylu. aby som to aj udrzala 🙂

tak mamina je uz na dochodku a ja si hladam inu pracu, lebo v tej, kde som nastupila minuly mesiac som dala vypoved. Nevyhovovala mi. Takze som zase tam kde som bola. Uplne na zaciatku.