Môžu dospelí využívať preliezky pre deti?
Môžu ísť rodičia na miestach ako Buppi tiež na to preliezacie 3D bludisko? Prípadne bez dieťaťa? 🙈 ( Asi nie.) Budete na mňa zazerať, keď ma to bude príliš baviť? 😄
Ja bežne lozim s deťmi a tíško závidím matkám, čo môžu sedieť na zadku... Ale deti už podrastli, tak si niekedy posedím aj ja.
Nie su tam napisane pravidla ze kolko deti sa moze hrat, do akeho veku a tak. Ak je to vyslovene pre deti, tak nejdem. Ak tam nie su pravidla ohladom veku, tak idem len vtedy ak som tam so synom sama. Ak pridu dalsie deti, idem prec.
Tak bez dietata je to hodne divne 😅 Jedna vec je nahanat svoje dieta, druha ako dospely clovek lozit medzi cudzie male deti...
Všetci dspelí boli raz deti. Tak sa pokojne zabav.
To si ty, čo si poskakuješ, keď ideš po ulici?
Ja na vnútorné ihriská beriem zo sebou aj sesternicu (17) aby som ja mohla sedieť a ona behať za nimi deti maju 3 a 1 😂
Ja by som kľudne šla, len už nemám s kým 🤣🤣 a že by nejaké ženy po mne zazerali, absolútne neriešim
Bez dieťaťa asi nie, ale všade, kde som sa pýtala, mi úplne v pohode dovolili loziť s deťmi 😁 mňa nebaví byť taká tá mama, čo sa usmieva od stola 😄
mna to tiez bavi :D:D niekde idem, niekde nie kde je to ozaj na detsku vysku, ale napr.tie vonkajsie su super aj pre dospeleho. bez deti ale neviem ci sa da vojst akoze len tak zadarmo, neskusala som
Ja sa veľa krát tvárim že syn jednoducho potrebuje dozor 🤷a šmýkame sa a preliezame spolu. 🤣 Samozrejme keď nie je veľa detí naokolo. 😄
V alexparku plati ze na jedno dieta jeden dospely, a teda manzel a švagor si to užili tiež 😂😂.
V Buppi chodime s malym, kedze nemame stale odvahu ho tam behat sameho a su tam aj vacsie, nebezpecne deti, co by mu mohli ublizit.

Veď sa zabav 🤗😂Keď sa ti žiada