icon

Môžu dospelí využívať preliezky pre deti?

10. dec 2023

Môžu ísť rodičia na miestach ako Buppi tiež na to preliezacie 3D bludisko? Prípadne bez dieťaťa? 🙈 ( Asi nie.) Budete na mňa zazerať, keď ma to bude príliš baviť? 😄

wanduska327
10. dec 2023

Veď sa zabav 🤗😂Keď sa ti žiada

vilma7
10. dec 2023

Ja bežne lozim s deťmi a tíško závidím matkám, čo môžu sedieť na zadku... Ale deti už podrastli, tak si niekedy posedím aj ja.

andreatytler
10. dec 2023

Nie su tam napisane pravidla ze kolko deti sa moze hrat, do akeho veku a tak. Ak je to vyslovene pre deti, tak nejdem. Ak tam nie su pravidla ohladom veku, tak idem len vtedy ak som tam so synom sama. Ak pridu dalsie deti, idem prec.

anjelicek26
11. dec 2023

Tak bez dietata je to hodne divne 😅 Jedna vec je nahanat svoje dieta, druha ako dospely clovek lozit medzi cudzie male deti...

bloger
11. dec 2023

Všetci dspelí boli raz deti. Tak sa pokojne zabav.

belllinka
11. dec 2023

To si ty, čo si poskakuješ, keď ideš po ulici?

mina17
11. dec 2023

Ja na vnútorné ihriská beriem zo sebou aj sesternicu (17) aby som ja mohla sedieť a ona behať za nimi deti maju 3 a 1 😂

nanulka24
11. dec 2023

Ja by som kľudne šla, len už nemám s kým 🤣🤣 a že by nejaké ženy po mne zazerali, absolútne neriešim

thoughtfulweirdo
11. dec 2023

Bez dieťaťa asi nie, ale všade, kde som sa pýtala, mi úplne v pohode dovolili loziť s deťmi 😁 mňa nebaví byť taká tá mama, čo sa usmieva od stola 😄

tana85
11. dec 2023

mna to tiez bavi :D:D niekde idem, niekde nie kde je to ozaj na detsku vysku, ale napr.tie vonkajsie su super aj pre dospeleho. bez deti ale neviem ci sa da vojst akoze len tak zadarmo, neskusala som

evaachesa
11. dec 2023

Ja sa veľa krát tvárim že syn jednoducho potrebuje dozor 🤷a šmýkame sa a preliezame spolu. 🤣 Samozrejme keď nie je veľa detí naokolo. 😄

nyphadora
11. dec 2023

V alexparku plati ze na jedno dieta jeden dospely, a teda manzel a švagor si to užili tiež 😂😂.

x_mery_x
11. dec 2023

V Buppi chodime s malym, kedze nemame stale odvahu ho tam behat sameho a su tam aj vacsie, nebezpecne deti, co by mu mohli ublizit.