Dostaneme zvýšenú materskú už v januári?
Ahojte neviete či už tento mesiac sa má dostať zvýšená materská alebo až na druhý.
a sme doma 😂🙈
Čakám okolo 15-eho more otázok že ako to že neprišiel zvýšený rodičovský ale ešte ten starý. Ach jaj.... 🙉🙉🙉
este to len zacina, este je nizky datum :D hadam to budu este aspon raz davat v spravach
@javorinska čo v spravach ale už aj naj.mama dala clanok ze zvyseny rodicak pride vo februari. 😅
@evkakozickova vypláca sa spätne
NO a tu to presne vidiet ake truby rodia deti
@nana8989 Ježiš ja som si to len teraz všimla 😂😂 totálne som to poplietla 🙈🙊
@sadika jediná trúba si tu ty tak neurážaj nikoho slušne som sa opýtala bože čo je na tom také zlé ? Načo je tento modrý koník ? Na urážky na ponižovanie ? Pretože poslednej dobe tu nevidím nič iné a trochu som to poplietla tak sorry miesto rodičaku som napísala materská teraz má tu všetci zvalcujte
@evkakozickova ta valcujú hlavne preto že sa pýtaš kedy príde 😉 už to bolo x krát omielane že príde vo februáry a je to logické keďže vždy chodí aj bežne rodicak spätne
Áno niekedy sú baby ako supy ale ja sa vlastne už ani nečudujem pri niektorých otázkach 🤯
@mell_k prepáč ale nikde som to nečítala ani nevidela a to som hľadala aj na nete takže asi tak😉 a ak niektoré majú negatívne odpovede tak ani odpovedať nemusia to je všetko k tomu
@evkakozickova asi si veľmi slabo hľadala 🤔
@mell_k keď myslíš 👍
@evkakozickova Google za 5 sekúnd 🙂
@evkakozickova zvyseny RP je od januara - vyplaca sa spatne. Logicky - prvy pride vo febr.
@mell_k ďakujem túto stránku som nenašla alebo lepšie povedané nepozrela som na ňu
@veronikaszabova pochopila som...
@evkakozickova Ci mzda ci davky od SP, UPSVaR sa vyplacaju vzdy za mesiac spätne. Takže tvoje "vyskakovanie" je zbytocne.
@evittam ja nevyskakujem slušne som sa spýtala a jedna tu hneď vyskočila že som trúba tak kto vyskakuje? Ďalej už neriešim a ponižovať sa nenechám to je všetko.
@evkakozickova No možno mohla použiť ine slova. Prepac, ale takéto veci patria k všeobecnej inteligencii a základom financnej gramotnosti.
@evkakozickova ale ked poberas nieco od statu, je smutne ze ani nevies ako sa to vyplaca..
@saskia_98 však chápem že sa vypláca mesiac po zadu ja som sa len chcela uistiť to je všetko pane bože toľko reči okolo toho 🤦
@evkakozickova lenze ked pride rodicak tu bude este dalsich 150 tem preco prisiel nizky a ako sa to vyplaca. Pritom otvorim gugla a mam 🤷🏻
@saskia_98 aha tak radšej treba na nástenku napísať varovanie aby takého temi nepísali lebo dostanú vinadane a urobia z nich negramotne 😉👍
@evkakozickova Nikto ti tu nikde nevynadal. Ale naozaj staci trochu logického myslenia-aspon. 😉 A nie potom ako ti tu napíšeme slusne pravdu este presne ako ty "kopat" okolo seba.
@evittam no však áno ja uznávam len ako som už písala chcela som sa len uistiť to je všetko
@evkakozickova Iste.

Je to zvýšený rodičovský, nie materská. A prvýkrát príde zvýšený vo februari.