icon

Dostaneme zvýšenú materskú už v januári?

evkakozickova
7. jan 2020

Ahojte neviete či už tento mesiac sa má dostať zvýšená materská alebo až na druhý.

Strana
z2
nana8989
7. jan 2020

Je to zvýšený rodičovský, nie materská. A prvýkrát príde zvýšený vo februari.

mell_k
7. jan 2020

a sme doma 😂🙈

ivkazba
7. jan 2020

Čakám okolo 15-eho more otázok že ako to že neprišiel zvýšený rodičovský ale ešte ten starý. Ach jaj.... 🙉🙉🙉

javorinska
7. jan 2020

este to len zacina, este je nizky datum :D hadam to budu este aspon raz davat v spravach

saskia_98
7. jan 2020

@javorinska čo v spravach ale už aj naj.mama dala clanok ze zvyseny rodicak pride vo februari. 😅

nana8989
7. jan 2020

@ivkazba toho sa aj ja už neviem dočkať, vážne 😂 najskôr budú otázky komu už prišiel a prečo jej ešte nie a keď príde tak zas otázky, prečo prišiel menší 😂

qsookie
7. jan 2020

@evkakozickova vypláca sa spätne

sadika
7. jan 2020

NO a tu to presne vidiet ake truby rodia deti

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@nana8989 Ježiš ja som si to len teraz všimla 😂😂 totálne som to poplietla 🙈🙊

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@sadika jediná trúba si tu ty tak neurážaj nikoho slušne som sa opýtala bože čo je na tom také zlé ? Načo je tento modrý koník ? Na urážky na ponižovanie ? Pretože poslednej dobe tu nevidím nič iné a trochu som to poplietla tak sorry miesto rodičaku som napísala materská teraz má tu všetci zvalcujte

mell_k
7. jan 2020

@evkakozickova ta valcujú hlavne preto že sa pýtaš kedy príde 😉 už to bolo x krát omielane že príde vo februáry a je to logické keďže vždy chodí aj bežne rodicak spätne
Áno niekedy sú baby ako supy ale ja sa vlastne už ani nečudujem pri niektorých otázkach 🤯

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@mell_k prepáč ale nikde som to nečítala ani nevidela a to som hľadala aj na nete takže asi tak😉 a ak niektoré majú negatívne odpovede tak ani odpovedať nemusia to je všetko k tomu

mell_k
7. jan 2020

@evkakozickova asi si veľmi slabo hľadala 🤔

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@mell_k keď myslíš 👍

mell_k
7. jan 2020

@evkakozickova Google za 5 sekúnd 🙂

veronikaszabova
7. jan 2020

@evkakozickova zvyseny RP je od januara - vyplaca sa spatne. Logicky - prvy pride vo febr.

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@mell_k ďakujem túto stránku som nenašla alebo lepšie povedané nepozrela som na ňu

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@veronikaszabova pochopila som...

evittam
7. jan 2020

@evkakozickova Ci mzda ci davky od SP, UPSVaR sa vyplacaju vzdy za mesiac spätne. Takže tvoje "vyskakovanie" je zbytocne.

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@evittam ja nevyskakujem slušne som sa spýtala a jedna tu hneď vyskočila že som trúba tak kto vyskakuje? Ďalej už neriešim a ponižovať sa nenechám to je všetko.

evittam
7. jan 2020

@evkakozickova No možno mohla použiť ine slova. Prepac, ale takéto veci patria k všeobecnej inteligencii a základom financnej gramotnosti.

saskia_98
7. jan 2020

@evkakozickova ale ked poberas nieco od statu, je smutne ze ani nevies ako sa to vyplaca..

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@saskia_98 však chápem že sa vypláca mesiac po zadu ja som sa len chcela uistiť to je všetko pane bože toľko reči okolo toho 🤦

saskia_98
7. jan 2020

@evkakozickova lenze ked pride rodicak tu bude este dalsich 150 tem preco prisiel nizky a ako sa to vyplaca. Pritom otvorim gugla a mam 🤷🏻

23121974
7. jan 2020

@evittam Čo sa týka diskusií v poslednom čase tu,tak o všeobecnej inteligencii,základnej finančnej gramotnosti a logickom myslení tu ani nemôže byť reč 🙊

evittam
7. jan 2020

@23121974 Cest vynimkam.
No ale "dupkat" potom vedia ako malé deti ako sme ostatné zle a urazame ich.

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@saskia_98 aha tak radšej treba na nástenku napísať varovanie aby takého temi nepísali lebo dostanú vinadane a urobia z nich negramotne 😉👍

evittam
7. jan 2020

@evkakozickova Nikto ti tu nikde nevynadal. Ale naozaj staci trochu logického myslenia-aspon. 😉 A nie potom ako ti tu napíšeme slusne pravdu este presne ako ty "kopat" okolo seba.

evkakozickova
autor
7. jan 2020

@evittam no však áno ja uznávam len ako som už písala chcela som sa len uistiť to je všetko

evittam
7. jan 2020
Strana
z2