Dotazník - problematika ohľadom potratu
Dobrý den,
na toto forum som sa prihlásila len pred malou chvílou, aj ked Vaše príspevky tu čítam už dlhšie. Nechcem sa s Vami však podeliť o svoj príbeh ale požiadať Vás a zároveň Vám ponúknuť pomoc.
Počas svojho štúdia som sa dlhodobo teoreticky zaoberala problematikov potratov a preto som si túto tému vybrala aj pre svoju diplomovú prácu. Momentálne som v štádiu, kedy by som chcela prejsť k praktickej časti práce, to znamená reálne pracovať so ženami, ktoré majú zážitok potratu(primárne spontánneho alebo zo zdravotných dôvodov, ale vítané sú všetky ženy) a boli by ochotné sa na mojom výskume podieľať. Súčasťou výskumu je jednak dotazník, ktorý bude anonymný a bude ho možné poslať online. Druhým štádiom sú osobné stretnutia a rozhovory so ženami a posledným vytvorenie skupiny niekoľkých žien za účelom skupinových terapeutických stretnutí.
Nebudem tu zatial písať podrobnosti, ak budete mať záujem o dalšie info asi bude lepšie sa bud spýtať priamo v diskusii alebo do pošty kto chce osobne.
Dakujem Vám velmi pekne za prečítanie môjho príspevku a dúfam, že sa tu nájdu dievčatá, ktoré do toho somnou pôjdu.
pekný den 🙂