Dovolenka cez www.zlavomat.sk
Dovolim si Vam neodporuvat kupovat dovolenku cez Zlavomat. Nas poslali do poriadnej diery. Na fotkach to bolo super len az neskor som zistil, ze fotky su z excluzivnych stredisk, ktore su vzialene 2 hodiny cesty. My sme mali chatrajuce stredisko, hotel mal polovicu hviezdiciek a boli tam len miestny a ludia z CR, Ukrajiny ktory naleteli cez nieco podobne ako zlavomat. to ze sa plati za vstup na plaz sa neunuvali ani napisat, verejna bola plna odpadkov. Riesil som to CK ty to zamietli, ze za ponuku je zodpovedny zlavomat a zlavomat to reklamoval, ze oni ponukali len hotel a ze fotky im poslala cestovka (fotky davali bez upozornenia ze ilustracne foto). Najviac ma dojala ich garancia spokojnosti - dalsi ich odrb. Porovnajte ponuku s foto!
Ponuka:
http://www.zlavomat.sk/zlava/56787-dovolenka-na...
Relita: pozrite foto 😒
@palo101 tak reklamuj! Vela ludi to nevie, ale plati to ako pri vsetkych inych tovaroch, vsetko mozte reklamovat.
Dokonca pri nakupe kuponu plati aj to, ze kedze ide o predaj cez internet mas narok 7 dni na vratenie penazi bez udania dovodu pri odstupeni od zmluvy 😉
@palo101 prepac, ale - kliknes na samotnu stranku hotela a ten ma iba po jednej fotke z izby, bazenu a exterieru???? To ti nebolo podozrive????
Ja na zlavomat nedam dopustit - naozaj za lacny peniaz super welness dovolenka v 4 hviezdickovom hoteli na morave... Ale samozrejme pred nakupom som si ten hotel kompletne presla a hladala referencie ;)
no ja by som cez zlavomat išla len na miesta, ktoré poznám, bola som tak tento rok, presne som vedela do akého hotela idem, že mi bude poskytnuté všetko to, čo ponúkajú a spokojnosť maximálna. Minimálne by som si overila cez net, alebo katalógy cestoviek, kam idem
Reklamaciu CK aj zlavomat zamietol. Googlil som co sa dalo, ale taketo foto tam fakt nenajdete. Preto som to hodil aspon sem.
to si mal teda smolu, ale nam sa to stalo priamo pri cestovke, tiez take zavadzanie :( ludi nemaju za nic. Ja si objednavam cez zlavomat a zatial bez problemov :(

FOTO