Dovolenka v Bulharsku pre dvoch dospelých a jedno dieťa

marfka3
4. jún 2017

Ahojte.Poradili by ate mi dovolenku do Bulharska pre dvoch dospelych a jedno dieta do 1000e v juli,auguste letecky,ak ste niekto bol?

dalila00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lana11
4. jún 2017

@marfka3 skús cez Ztour my tam chodíme ale autobusom ale dá sa to aj letecky, autobusom nás to vyjde pre 2 osoby okolo 500€ dieťa má zdarma ale my chodíme bez stravy tam si stravu kupujeme.

lana11
4. jún 2017

@dalila00000 ako nič v zlom my chodíme na slnečné pobrežie a je tam fajn, žiadne odpadky tam niesú a ani veľké vlny neboli, ani opití mladí tam neboli, je tam fajn no v tom máš pravdu, že tie obchodíky pre dospelých tam su ale my chodíme bez dieťaťa kedže ešte ho nemáme.

ubosek
4. jún 2017

Preco do 1000? neni to vela nestacilo by do 500? Za tisicku tak do Velkeho Medera a nie letecky do bulharska.

dalila00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zirafkasaska
4. jún 2017

boli sme minuly rok, na prelome jul-august, pobyt na 12 noci - letenky sme mali bookovane z Budapesti, vysli nas cca 160e/osoba, ubytko vyslo asi 500e a menili sme myslim 300e. stravovali sme sa v restauraciach, neobmedzovali sme sa absolutne v nicom, keby sme niektore veci riesili uspornejsie, bolo by stacilo asi 200e na cely pobyt. byvali sme v Obzore, male mestecko asi 60 km od Burgasu

rakahaka
5. jún 2017

Odporucam neist cez Globtour velmi zle skusenosti. Ak slnecne tak odporucam miesto okolo hotela delfin-sirena tam boli pekne plaze, odpadky sme na plazi nemali ziadne, plaz hned za hotelom cca do 100m. Je to slnecne ale kludnejsia cast. Da sa odtial pekne prejst peso do Nesebaru co je top miesto na vecernu prechadzku. Alebo do aquaparku.
To centrum slnecneho sme boli obzriet raz a to bol teda randal, ale boli sme v noci :D
Boli sme aj v primorsku, kusok lacnejsie, more hned za hotelom par metrov ale nemas odtial kam ujst. Iba do stareho mesta busom/taxi za 15leva na nakupy, alebo ten Nesebar ale odtial je to busom kusok dalej.

marfka3
autor
5. jún 2017

@lana11 oplati sa ist bez stravy?ake su tam ceny??

nika_23
5. jún 2017

boli sme minuly rok prvý augustový ťýždeň cez Inviu (ale inak Turancar, oni len sprostredkuju) vyslo nas to 980 e letecky z Košíc. Boli sme na 7 dní na Slnečnom pobreží. Je to rušnejšie letovisko ale boli tam kopa rodiniek s malými deťmi, záleží na čo ste zvyknutí. Mali sme iba raňajky, to by som už do budúcna nerobila. Jedlo v restauracii vyšlo ako u nás, rovnako aj potraviny. Hotel nebol nič moc ale za tu cenu sa veľa čakať nedá. Hlavne nie v top sezóne. Určite odporúčam aspoň polpenziu.

lana11
5. jún 2017

@marfka3 oplatí lebo ceny su tam dobré, a ked si priplatíš 10 € tak máš tam aj kuchynku kde si môžeš variť napríklad si tam kúpiš cestoviny, alebo špagety alebo iné veci a si robíš jedlo aké chceš. Je tam taký obchod ako u nás Lidl na taký štýl a máš tam aj chlieb, aj syry, aj šunky, párky proste všetko možné aj mäso všetko čo len chceš. A ked pojdeš busom tak na 2 osoby dáš do 500€ a na stravu minieš možno 150 najviac ak si chceš aj na po reštikách objednávať tak to dáš možno aj 200 € ale stále máš dovolenku za 700€. Cez tu cestovku sa dá isť aj lietadlom ale my chceme ušetriť tak sme boli minulý rok busom. Spokojná som bola veľmi.

kinats
6. jún 2017

Neviem ci vobec nieco rozumne zozenies, bulharsko je uz dooost vypredane, teda vsetko lepsie je prec. Bulharsko sa zahadne stalo popularnym. Uz je na 4.mieste v dopyte cestoviek. Ja som po zlej skusenosti objednaval uz na vianoce.

zirafkasaska
6. jún 2017

@kinats Bulharsko je popularne kvoli tomu, ze niektorych Slovakov prestalo bavit chodit do predrazeneho Chorvatska a za ovela menej penazi maju dovolenku ako vysitu a pieskove plaze su uz len ceresnicka na torte. este stale sa da vybrat a vybookovane su hlavne tie lacnejsie hotely, kedze vacsina slovenskych rozpoctov je obmedzena a idu hlavne po cene. tie luxusne hotely sa daju najst a samozrejme aj apartmany. z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, kedze som si overovala dostupnost tento vikend, akurat uz nie je volny apartman 30m od plaze, ale asi 10 min peso - co mne osobne nevadi, aj ked mam male dieta 🙂

bulharkaneli
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babatko37
13. júl 2017

@marfka3 My ideme s Fischerom s dvomi deťmi, 1 je úplne zdarma. Skús sa u nich spýtať. Ja som každý deň sledovala Last minute. S nimi som bola 1x na dovolenke v inej krajine a bola som spokojná.

bettyb
4. júl 2018

Ahojte, deti nám ochoreli, mali sme letieť 7.7. do Bulharska, takže mám na predaj buď celú dovolenku na 14 dní alebo len spiatočné letenky pre 4 osoby, Viedeň-Varna-Viedeň. Letenky by stáli okolo 1000 € so všetkými poplatkami na 4 osoby - je to jedno, či deti alebo dospelý. Alebo celá dovolenka aj s letenkami s polpenziou priamo na pláži 2530 € komplet na 14 dní. Keď niekto má záujem prosím zavolajte, nemám čas sledovať internet: 0903 912 763 Prílet 21.7.2018