icon

Dr. Max - akcie 2+1 zadarmo

18. okt 2023

Dobrý deň, pár krát som chytila akciu v Dr maxe na stranke že majú produkty ich značky keď kupim 2, 3 je zadarmo. Neviete mi povedat ako casto to byva alebo kedy to bude znovu? Potrebujem nieco objednat tak či počkať alebo čo

kvetinka75
18. okt 2023

stále tam mávajú takéto akcie. Ale produkty striedajú. Neviem o čo máš záujem. Niečo býva častejšie, niečo menej v akcii

tanyan
18. okt 2023

Myslím, že do konca roka ešte bude. Niekedy mám pocit, že je to každý druhý alebo tretí mesiac.
Keď sa zaregistruješ, tak budeš mať na meniny a narodeniny 30% zľavu na všetky produkty Dr. Max. Je to síce len 2x za rok, ale tiež poteší... Ja si väčšinou väčšie nákupy naplánujem na tento čas.

olusik112
19. okt 2023

Pridaj sa do skupinky https://www.modrykonik.sk/group/1889/ tam dr max často riešia

stanulienkat
19. okt 2023

Baby a vy ste spokojne s tými ich produktami? Ja som si kúpila očné krémy a telový olej a mám pocit, že to je tretotriedna kvalita a už úplne sa bojím kúpit tie ich vitamíny. Bohvie, či sa to normálne vstrebáva a či tam je deklarované množstvo tých vitamínov, všetko to vyzerá tak fejkovo a lacno od nich. Majú tie ich výživové doplnky vôbec nejaké štúdie?

tanyan
19. okt 2023

@stanulienkat Ja som spokojná...
Pravidelne kupujem Brufen, DioMax, sprej do ucha, sprej do nosa, detský kalciový sirup, Lutein Complex, Magnesium Sticks, detské želé vitamíny...

stanulienkat
19. okt 2023

@tanyan detske zele vitaminy sme skusili pred chripkovou sezonou, este ich ani jedojedla a uz ochorela. Podla mna tam nie je ziadna garancia obsahu ucinnej latky.

tanyan
19. okt 2023

@stanulienkat Tak ale to pri žiadnych vitamínoch nemáš garanciu, že neochorieš...