icon

Dr. Max - vrátenie tovaru

veronika250989
30. jún 2022

Dobry, viete mi prosim poradit ako mam postupovat ked chcem vratit tovar od Dr.Maxa zakupeny z eshopu?

Strana
z2
simkaa32
4. máj 2023

@sasenka6 mohla by som sa opýtať do koľkých dní vám vrátili peniaze?
Lebo ja som si tiež takto cez eshop Dr. Max objednala tovar a som ho vrátila

milacik16
4. máj 2023

@sasenka6 dakujem za odpived email sice neprisiel ale peniaze hej takze uz sa to vyriesilo

sasenka6
5. máj 2023

@simkaa32 presne po 14 dňoch od doručenia vráteného tovaru na ich adresu v Senci

sakimichan
24. jún 2023

@uhgara zdravim, nechcem vyrusovat, len vsade hladam reklamacny poriadok dr.max-a ale ohladne tovaru zakupeneho v kamennej predajni. Manzel kupil teplomer v lekarni, pre babatko, vobec neukazuje spravne hodnoty, bolo mu povedane, ze ked nebudeme spokojni, mame dojst s blockom a vratia nam peniaze. Presne to sme aj spravili, dosli s teplomerom(original obal, proste vsetko ako ma byt, nanestastie tam bola ina smena a nevedeli vobec riesit situaciu, 3 pracovnicky, jedna druhej sa pytala co maju robit, po 15min napadlo jednu, ze reklamacia a pojde teplomer na posudenie...tak sme zostali zmateni, preco to tato smena riesi takto ale aj napriek nasim argumentom si pani isla svoje, 2 dalsie sa robili, ze tam niesu...Citala som si Vas prispevok, ze by nemali robit problemy, ked dojdete s blockom, viete ma nejako nasmerovat kde sa da dostat k reklamacnemu poriadku prosim? Pochybujem, zeby mi v kamennej predajni vedeli dat reklamacny poriadok/vratenie tovaru, kedze hladali na internete tlacivo -_-...Dakujem

uhgara
27. jún 2023

@sakimichan zdravim, tu najdete vsetko podla mna. a vazne nerozumiem, preco sa zachovali takto, u nas problem vobec nebol. mali by si tam tie pracovnicky riadne zaskolit, je to hanba 🙂
https://www.drmax.sk/garancia

sakimichan
27. jún 2023

@uhgara dakujem velmi pekne za link, pomohol. Potvrdili mi to aj na zakaznickej linke. V kamennej predajni uz bola ina smena a peniaze nam bez problemov vratili.

veronikavathi
3. aug 2023

@uhgara prosim Vas viete mi poradit ci ste vracali aj vyrobok ale nie znacky Dr.Max?
Moja situacia je nasledovna. Zakupila som si v kamennej predajni Magnerot za 16.99€. Avsak zvyknem objednavat online a tam je cena 10.99€ preto mi to pride strasny cenovy rozdiel a chcela by som vratit uplne novy, nepouzity vyrobok. Avsak ked som kontaktovala zakaznicku podporu bola tam velmi neprijemna pani, ktora mi povedala, ze to je moj problem. Ale mne nepride uplne v poriadku, zeby sa ceny lisili tak velmi. A hlavne ten pristup zakaznickej podpory otrasny.

luuccia
15. aug 2023

@uhgara Ja potrebujem vrátiť tovar, nerozbaleny, včera kúpený, mám bloček a nechcú mi ho vziať ☹

Strana
z2