Panovi majitelovi hrackarstva trochu sibe (nechcela som sa vulgarne vyjadrit, ale chapeme sa 😂😂😂).
Neviem pochopit, preco ma hrackarstvo potrebu sa vyjadrovat k takymto veciam, resp. aj inym, tusim s tym zacali pocas covidu. Majitel asi nebude najostrejsou ceruzkou v peracniku, ked sa prostrednictvom hrackarstva snazi "robit osvetu" 🙄
Ja iba tolko k Draciku, ze uz dva roky nakupujem hracky inde.
Veď ma pravdu. Doteraz medzi nami žili a nikto to neriešil a nevytvárali sa zbytočne konflikty. Tak načo ta masívna propagácia a šírenie nenávisti? Vášeň rozduchava zopár aktivistov nič viac a ľahko sa dá chytiť do pasce. 🍀
@katkine_terapie ja tak isto. Do Dracika uz nechodime nakupovat.
Majitel dracika akoze tymto rozdava moralne ponaucenia miesto toho, aby bol rad, ze im niekto vobec nakupuje predrazeny tovar? 🙂 Akurat si koleduje o bojkot od znechutenych zakaznikov, ktorym vnucuje svoj akoze nazor a hlasim sa medzi prvych, ze dracika radsej na buduce obidem.
@endzi83 LGBTI+ siria nenavist? Ako konkretne? Čo by tým získali? Doteraz medzi nami zili a ziadali svoje prava (vid xy Duhovych "praidov"). Presne take prava ako maju ostani ludia, Nic viac nechceli. Ked terorista zabil chalanov v Teplarni, zacali sa opravnene bat aj o svoje zivoty. Tak ako by sme sa bali vsetci, ak by sme patrili k nejakej komunite/mensine. Ide iba o akceptaciu, respekt a rovnake prava pre vsetkych.
Co ti na tom vadi? Ze majitel svojho eshopu sa k niecomu vyjadri na svojej stranke? No a co,ze je to hrackarstvo..je to jeho,moze si tam dat co chce..a komu sa nepaci,nemusi stranku otvarat a moze si nakupit inde 🤷♀️ Jemu to az tak neublizi,ked 1% ludi nenakupi u neho,ale u konkurencie 🤷♀️
@zoro9836 ides vydat zvbierku citatov?
@zoro9836 no akože fakt nechápem. Tak asi nie som najbystrejsia. Objasneni
Predstavitel dezole sceny. Rusofil, obdivovatel diktatora, ktory podnika na zapadny sposob. To sa mu nehnusi.😁
@stanulienkat Ale aspon dodavatelov ma z hodnotovo spriaznenej Ciny 😂😂😂
No veď dobre. Ale mne z toho statusu nie je jasné, či je za, či je proti alebo čo tým mysli
Na stranky draciku nevhodim, a uz rok tam nenakupujem 💁♀️
@autorka Majitel bude mat asi poruchu osobnosti podobnu nasmu ministrovi financii..spasitelsky komplex podporeny dezinfoscenou, mysliaci si, ze svojim silnym posolstvom spasi ubohu Slovač, zamerne je status nejasny, pateticky, pouziva nazvy, ktore nie su pravne napadnutelne..myslim si ze pana mozeme onedlho cakat v politike, tipujem Republiku alebo Vlasť
Nie je to prvy takyto sprosty blabol, ktory majitel zverejnil na stranke. My sme tam aj na margo tych ostatnych uplne prestali nakupovat.