icon

Dráčik - status

28. okt 2022

Prosím o čo ide v tomto statuse? Absolútne tomu nechápem

Dráčik - status
Strana
z3
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. okt 2022

Panovi majitelovi hrackarstva trochu sibe (nechcela som sa vulgarne vyjadrit, ale chapeme sa 😂😂😂).

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
28. okt 2022

Neviem pochopit, preco ma hrackarstvo potrebu sa vyjadrovat k takymto veciam, resp. aj inym, tusim s tym zacali pocas covidu. Majitel asi nebude najostrejsou ceruzkou v peracniku, ked sa prostrednictvom hrackarstva snazi "robit osvetu" 🙄

katkine_terapie
28. okt 2022

Ja iba tolko k Draciku, ze uz dva roky nakupujem hracky inde.

endzi83
28. okt 2022

Veď ma pravdu. Doteraz medzi nami žili a nikto to neriešil a nevytvárali sa zbytočne konflikty. Tak načo ta masívna propagácia a šírenie nenávisti? Vášeň rozduchava zopár aktivistov nič viac a ľahko sa dá chytiť do pasce. 🍀

zubrienka1
28. okt 2022

@katkine_terapie ja tak isto. Do Dracika uz nechodime nakupovat.

dadis
28. okt 2022

@zoro9836 Mudry pochopi..nuz nie kszdemu je dopriate 🤷‍♀️

liljana
28. okt 2022

Majitel dracika akoze tymto rozdava moralne ponaucenia miesto toho, aby bol rad, ze im niekto vobec nakupuje predrazeny tovar? 🙂 Akurat si koleduje o bojkot od znechutenych zakaznikov, ktorym vnucuje svoj akoze nazor a hlasim sa medzi prvych, ze dracika radsej na buduce obidem.

katkine_terapie
28. okt 2022

@endzi83 LGBTI+ siria nenavist? Ako konkretne? Čo by tým získali? Doteraz medzi nami zili a ziadali svoje prava (vid xy Duhovych "praidov"). Presne take prava ako maju ostani ludia, Nic viac nechceli. Ked terorista zabil chalanov v Teplarni, zacali sa opravnene bat aj o svoje zivoty. Tak ako by sme sa bali vsetci, ak by sme patrili k nejakej komunite/mensine. Ide iba o akceptaciu, respekt a rovnake prava pre vsetkych.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tani777
28. okt 2022

Co ti na tom vadi? Ze majitel svojho eshopu sa k niecomu vyjadri na svojej stranke? No a co,ze je to hrackarstvo..je to jeho,moze si tam dat co chce..a komu sa nepaci,nemusi stranku otvarat a moze si nakupit inde 🤷‍♀️ Jemu to az tak neublizi,ked 1% ludi nenakupi u neho,ale u konkurencie 🤷‍♀️

katkine_terapie
28. okt 2022

@zoro9836 ides vydat zvbierku citatov?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
boldo87
Odpoveď bola odstránená
autor
28. okt 2022

@zoro9836 no akože fakt nechápem. Tak asi nie som najbystrejsia. Objasneni

stanulienkat
28. okt 2022

Predstavitel dezole sceny. Rusofil, obdivovatel diktatora, ktory podnika na zapadny sposob. To sa mu nehnusi.😁

dadis
28. okt 2022

@stanulienkat Ale aspon dodavatelov ma z hodnotovo spriaznenej Ciny 😂😂😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. okt 2022

@zoro9836 Ty si dezole ako vysity 😂😂😂

autor
28. okt 2022

No veď dobre. Ale mne z toho statusu nie je jasné, či je za, či je proti alebo čo tým mysli

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kikushaa
28. okt 2022

Na stranky draciku nevhodim, a uz rok tam nenakupujem 💁‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. okt 2022

@autorka Majitel bude mat asi poruchu osobnosti podobnu nasmu ministrovi financii..spasitelsky komplex podporeny dezinfoscenou, mysliaci si, ze svojim silnym posolstvom spasi ubohu Slovač, zamerne je status nejasny, pateticky, pouziva nazvy, ktore nie su pravne napadnutelne..myslim si ze pana mozeme onedlho cakat v politike, tipujem Republiku alebo Vlasť

dadis
28. okt 2022

@zoro9836 Ved hovorim 🤷‍♀️

liljana
28. okt 2022

@zoro9836 Duhovy liberalny fasizmus? Naozaj? Co ti vadia ti ludia, ze su ini, obmedzuju ta nejako v tvojom hetero zivote?
Niekedy mi je ta luto, ako si ta tu niektore baby podavaju, ale obcas a dnes si opat dokazal, ze maju recht.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natalala
28. okt 2022

Nie je to prvy takyto sprosty blabol, ktory majitel zverejnil na stranke. My sme tam aj na margo tych ostatnych uplne prestali nakupovat.

Strana
z3