Druhý príchod Ježiša Krista
Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.
a ako to teda bude?
@annamalaga nie niesom v žiadnej sekte a o Tom tá ja nepotrebujem presvedčiat.
Sekta? Lieky? Neviem, co konkretne sa snazis, osvietit a obratit nas na vieru? Zi najlepsie ako vies, bud svojmu okoliu a detom prikladom. Ziadna vyssia moc od teba nic ineho, ako toto, ziadat nebude. A ostatnych neovplyvnis.
Pozri sa, je tu kopec neveriacich žien, tie nepresvedčíš ani keby neviem čo. Ak si ty uverila, že to je správne tak ver, ostatných neprehovaraj.
@anjelicek26 sekta. To poznám už naspamäť. Takýto ľudia sa budú stále vnucovať niekomu , prehovárať ich o svojej pravde, načo inak by tu pisala.
@anjelicek26 nechcem.ovplyvnit nikoho, skôr upozorniť na časy, ktoré prichádzajú a sú prorokovane skrze prológ čo svätom písme.. viera je dar a Ježiš nikoho nedrží po krkom že ho musíš prijať. Ale hovoriť o Tom že on prichádza súdiť zem toto nezakazal nikomu
@annamalaga ja nevnucujem. Napísala som čo prichádza. Čo si z toho vezmeš ja ti určiť nemozem
Kedy, prosim ta. Nech sa pripravim, nakupim do spajzky a tak. Pripravenym patri nebo bozie, ci jak to bolo
@janai1 Áno ospravedlňujem sa za preklepy, všimla som si to aj ja no žiaľ nedalo sa to bez vymazania opraviť. Pozri ja som ani nič iné ako zlosť od vás a nenávisť nečakala. Poviem len jedno neposudzuj aby si sama nebola sudená.
@margaretalukacova a co teda prichadza?
@majlo1234 zbadas ochvilku prídu , deň ani mesiac nevieme, ale vieme čo tomu všetkému bude predchádzať. Sú tu vojny, zemetrasenia, miestami hlad, v Dubaji sa stavia sídlo antirkista, jedného Boha ktoreho tu ľudia budú uctievať. Bude 7 rokov kedy budeš chcieť radšej zomrieť ale dať sa nebude.
@margaretalukacova hnevam sa, ze mas dobry matros a neponuknes!!
@magic08 myslíš si že vojna ktorá je na Ukrajine utichne? Myslíš si že digitálnym eurom tá ovplyvniť nebuď môcť? Myslíš si že nie si už len krôčik od čipovania??
@margaretalukacova kiežby ste sa nemýlili,tento svet to potrebuje….
@margaretalukacova a teraz mi povedz kedy v histórii neboli zemetrasenia a vojny.
neviem čo si na raňajky dobrého fajčila, ale ja by som chcela tiež :D
@basulaak
@zuzan286 nemýlim sa. Verte že prichádza sám to povedal keď budeme o tom pocut ako sú vojny zemetrasenia atď. ,stane sa že jeho príchod je blízko. Starý zákon v biblii mal okolo 300, proroctiec a všetky sa vyplnili...prečo by sa nemal naplniť Kristov príchod? Ľudia už odpadli od Boha a neveria v jeho existenciu na preto tu bude to čo tu ešte od založenia sveta nebolo.
@margaretalukacova ked nastane koniec sveta, tak nastane. Po nom uz nebude nic, takze budem zit tak ako zijem teraz a je mi jedno ci do toho konca sveta budem platit digitalnou menou alebo ma ocipuju (teda ja uz urcite som, kedze mam 3 davky vakciny a aj neviem kolko covidovych testov za sebou), pretoze nerobim nic zle.
@domak2 história sa opakuje. To je pravda. No nemyslím si že v minulosti by svet vedela zničiť jadrová pohroma. Neboli také možnosti aké sú teraz. Ani na znice je sveta ani na podmanenie si celého ľudstva
@margaretalukacova a nevieš? Cipovat sa bude pred či až po príchode Ježiša? ... Urgentne by som potrebovala nový čip, s tym čo mám sa mi už nedá platiť na pošte.
@marisoul17 veď raz si spomeniete keď ten čip budete mať v tele a budete hodnotený podľa správania. Nieje to nič tajné čo veľmoci sveta chcú urobiť s ľuďmi.
@margaretalukacova no dobre, verim. Ale co treba robit? Pripravit sa na to nejako? Spoved? Musis nam porafit, ked si nas takto nastrasila. Ja sa nechcem nechat cipovat. A kde stavaju to sidlo antikrista? To som nepostrehla v spravach
@margaretalukacova nech hodnotia, svedomie mám čisté. Kto sú však tie veľmoci? Čo budú robiť z ľuďmi? Do akej komunity musím patriť, aby som aj ja mala tieto zaručene informácie?
@margaretalukacova a co sa to stavia v Dubaji? Tomu som nepochopila, viem len o tom velkom mesiaci. Ake sidlo, ktory boh teda vyhra talentshow? 😃
@margaretalukacova a teda ked uz ideme podla toho hodnotenia spravania. O tom ci sa niekto dostane do pekla alebo do neba nerozhoduje jeho spravanie? Kto to tom rozhoduje co je spravne co nie? Aky rozdiel je ked sa o tom rozhoduje podla zapisov v nejakom cipe alebo podla toho co si vsemohuci zaznamenal do jeho "knihy"?
@margaretalukacova no a co my teraz akoze s tym mame urobit? Zaliezt pod postel a cakat na koniec? Ak by to aj bola pravda, ako to my mozeme zvratit?
Boze zenska, nalej si pohar vina a relax....ja mam dnes volno, tak mi to nekaz. Idem si dat aj ja, a potom pozriem letenky na vnutrostatne lety v Malajzii, chystam mega super 3-tyzdñovu dovolenku, snad to este do konca sveta dame😎

Vstúpila si do sekty?