icon

Dubnica nad Váhom - vražda

lilka5555
30. jún 2023

Preboha som zhrozena čo sa stalo. Keby sedel zavretý tak by sa to nemuselo stať… Ako môže byt takýto chory človek prepustený kvôli tomu že bol v čase prenasledovania nepríčetný? Prečo ho nedržali zavreteho keď bol nebezpečný? Nerozumiem týmto jeb…zákonom..

janage
3. júl 2023

@duunlo nie som mimo reality, a zatiaľ čo ty považuješ telefonát na políciu za alibizmus, ja za pokus o pomoc.
A týmto debatu s tebou končím.

duunlo
3. júl 2023

@janage precitaj si vyjadrenia jej sestry, ako sa k nim spravala policia, ked nieco nahlasovali. Ten bezec ani mobil mat nemusel a potom mal ako zavolat? Pozriet do neba a zavolat? 🤷🏻‍♂️ Ked sa nemylim, dodnes policia ani nepozna toho bezca, mal sa prihlasit aby podal vypoved. Ten chlap mozno ani telku nema a necita srackomety, co sa kde udialo.

kvetinka75
3. júl 2023

@lilka5555 a išiel by sedieť manžel za ublíženie na zdravý a on by bol aj tak na slobode. Takéto veci sa majú riešiť inak. Žiaľ, žijeme na SK a veľakrát sa tu niečo ,,zlepší,, až keď sa niečo stane.

pink_lady
3. júl 2023

ja neviem, ale keby vidim chlapa ako sa vadi so zenou a ma v ruke mačetu tak by som asi utekala co najrychlejsie do bezpecia a az potom volala policiu...vzdy je prvorada bezpečnosť zachrancu...kto vlastne zavolal nakoniec policajtov?

janage
3. júl 2023

@duunlo vyjadrila som sa k situácii s predpokladom, že mobil mal. Všetci bežci, ktorých ja registrujem behajú s mobilom. Jednak tam majú hudbu k behu, sledujú si trasy a výkonnosť a jednak ak by sa im niečo stalo napr.úraz pri pošmyknutí, aby si vedeli zavolať pomoc.
Už sa fakt nebudem vyjadrovať, nemá to absolútne zmysel.
Nie som za žiadne hlúpe hrdinstvo, ale som za pokus pomôcť.

catherinah
3. júl 2023

@kvetinka75 ked ho das zbit nejakym chlapvom v kuklach na mieste bez svedkov🤷🏻‍♀️🤔
Len uvazujem teoreticky samozrejme

kvetinka75
3. júl 2023

@catherinah aby si nebola prekvapená, keby toto vypátrali a to čo môžu, nevypátrajú. Jasné, keby človek vedel dopredu, čo sa stane, tak to spraví....

janage
3. júl 2023

@catherinah áno také už bolo keď policajt tuším dal zbiť chlapíka čo mu prepadol mamu. Odskakal si to on aj ostatní čo sa nápravy zúčastňovali. Bolo to aj dosť medializované svojho času.

dm1
3. júl 2023

@janage suhlasim s tebou co sa tyka toho hrdinstva tiez by som sa bala keby bezim okolo a vidim macetu. Neraz zachranca ked sa snazil pomoct dopadol zle... Ale k mobilu - beham presne tuto trasu kde sa to stalo a niekedy mobil fakt nemam preto ma to napadlo kedze vykon si sledujem na hodinkach

catherinah
3. júl 2023

@dm1 a je ta trasa taka, ze by si tadial sla aj keby mas hentakeho psyhopata stalkera?

dm1
3. júl 2023

@catherinah vies co tam je vzdy fakt dost ludi, vela chatiek je aj takych ze tam stale ked je teplo ludia normalne byvaju dokonca v jednej casti su aj normalne rodinne domy. Fakt za svetla by ma ani nenapadlo sa tam bat :o. Dokonca s casti vedla s casti presne po cyklotrase jazdia aj auta. Ja behavam sice az na vecer ale isto tam je aj rano provoz ked chodia ludia z prace a na chaty :p

dm1
3. júl 2023

druha vec je ze keby k tomu pristupovala tak ze ked ma taketo stalkera nesla by tam sama tak to by uz skutocne nemohla nikde po dubnici chodit :(

catherinah
3. júl 2023

@dm1 ano, rozumiem. Nepredstaviteľné taky život so stalkerom 😔

zuzanka.zuzu
3. júl 2023

@madbeth1 ale tak je to správne! treba uverejniť meno obete a nie vraha... po prvé - spomína sa na obeť, nie na toho hajzla. a po druhé - veľa z tých páchateľov je prepnutých (príčetných alebo nepríčetných, ale prepnutí sú asi všetci) a nesmie sa dopustiť, aby si našiel odivovateľov/následovateľov (napr.v US to niekedy zvyknú robiť tak, že ani nepovedia meno aby sa naňho "zabudlo" - a podľa mňa je to správne, lebo ľudia sa v tom rochnia a to tiež nie je dobré)

pink_lady
3. júl 2023

@dm1 osobne su casti v DCA kde by som mala obavy ist sama ale nie je to to miesto kde sa stala vrazda...

monillia
3. júl 2023

@catherinah on nebol z miesta jej bydliska ani blízkeho okolia, to by naozaj nesmela absolútne nikam ísť

madbeth1
3. júl 2023

@zuzanka.zuzu vzhľadom na to že na sto percent nebude zavretý do konca života by bolo fér voči ostatným ženám do budúcna aby si dali bacha. A tipujem,že možno by sa ozvala aj nejaká iná žena ktorú v minulosti obťažoval a bála sa to riesit

sandra19860
4. júl 2023

@pink_lady : Aké časti v DCA vieš mi povedať ?

makakova
4. júl 2023

@pink_lady hej aj mna by zaujímalo kde v dca by si sa bála ísť? 🙂

pink_lady
4. júl 2023

@makakova
@sandra19860 v noci/večer by som urcite nesla sama tam kde ma v minulosti zastavil tmavsi obcan a mal sexualne narážky...isto viete kde taki byvaju 🙃

sandra19860
4. júl 2023

@pink_lady : V septembri sa mám sťahovať do DCA, tak preto sa pýtam...nepoznám to tam dobre.

pink_lady
4. júl 2023

@sandra19860 tak v každém meste sú aj nepridposobivi, nahanat mozu aj v centre Petrzalky, no osobne si už davam pozor hlavne večer. Dnes sa mi stalo aj v TN za bieleho dňa že sa mi prihovoril na prazdnej ulici dedko a začal mi rozpravat ze sice mám mensie prsia ale take sú krajsie a lepsie no nebolo mi vsetko jedno 🙈

makakova
4. júl 2023

@pink_lady kolonky.. to je mesto samo o.sebe.. 🙂

vamajka
4. júl 2023

@sandra19860 Dubnica bola v minulosti fajn na byvanie no dnes keby som mohla hned idem byvat niekde inde. Do buducna aj zvazujem. Nemas tu poriadny obchod, Dubnicu uz davno ovladli Cinanci, stavaju nove a nove budovy-opachy a pritom vsade same volne priestory na podnikanie a nie a nie ich zaplnit. A same individua na kazdom kroku pravdepodobne su to byvali zverenci detskeho domova v Klobusiciach. No nebyva sa tu dobre

vamajka
4. júl 2023

@vamajka A zabudla som na top bezdomovca, ktory za cely den obsedi vsetky lavicky v meste s osranymi a to doslova osranymi nohavicami no hnus a nikomu to nevadi. Citit ho na km

sandra19860
4. júl 2023

@vamajka : Muž pochádza z Dubnice, ja z Teplíc . Na jeseň sa sťahujeme do rodin.domu na SNP...za traťou .

makakova
4. júl 2023

@vamajka máš pravdu.. je tu sama socka ,sama fetka alkoholik a divní ludia na každom kroku.. veď Dubnica je známa ako pikolandia uz dlho. a ten bezdak to je sila ,je mi ho ľúto ake ten smrad je neskutočný.

makakova
4. júl 2023

@sandra19860 za traťou je to hádam fajn.. mimo centra ,podla mna tam je kľud

sandra19860
4. júl 2023

@makakova : Bývaš v centre mesta ?

makakova
4. júl 2023

@sandra19860 uz našťastie nie..