icon

Dvojročná dcéra sa budí úplne mokrá

sunny8
8. jún 2020

Prosím vás stretli ste sa s tým ? Dom máme chladnejší okno nechávam zavreté pretože máme psov a su dosť hluční dcérku obliekam len ponožky nohavice a body a vstáva mi úplne premočená. Dnes z nej dokonca pot stekal. Má husté vlasy čo asi dosť hreje to je pravda ale nechcem ju strihať. Neuro povedala že to môže byť vedľajší príznak keď má príliš veľa vitamínu D ale zas toho slnka až tak nebolo za posledné týždne a kázala mi ho dávať aj tak. Je to v pohode alebo ísť k detskej dr pre istotu ? Babka sa potí nadmieru a je to príznak vážnejších ochorení tak neviem

elisa1910
8. jún 2020

@sunny8 nadmerné potenie podla mna nieje v poriadku ale zas nemusí to byt priznak niecoho vážneho..

sunny8
autor
8. jún 2020

@elisa1910 len preto sa bojím že babka s tým bojuje už dlho a len sa to zhoršuje. Ani dr jej nevedia pomôcť. Viem že to nemusí nič znamenať trvá to len pár dní ale sprchujem ju aj 3x denne kvôli tomu a nemôže spať hneď sa zobudí a plače a potom je nervózna že je unavená

romanka_369
8. jún 2020

@sunny8 ked sa poti az tak ze ju musis 3x sprchovat tak to podla mna nieje v poriadku..Moj syn sa tiez odmalicka viac poti a ma to po manzelovy..prisla som nato ze ked zaspi ho musim odokryt lebo vtedy sa najviac spoti..beha mi v kratasoch a v tricku aj ked je chladnejsie dokoca v skolke si v zime prezliekal kratase do triedy ..vlastne on celorocne nosi iba kratky rukav a nie tricka s dlhym rukavom..

mmoonna
8. jún 2020

Ja si myslim, že keď sa až takto potí, tak to nie je v poriadku. Mala by si s ňou ísť pre istotu aspoň na odbery. Aspoň budeš kľudná

kulumulu123
8. jún 2020

@sunny8 urcite smer pediater ak nic nezisti nam velmi pomohlo na noc urobit zapletany cop tak ze gumicku dam iba dole aby netlacila na hlavicke. Na vankus som dala detku bavlnenu plienku ale ked ju prestali v noci zahrievat dlhe huste vlasy prestala sa tak potit. Ponozky si myslim su na noc k nicomu iba zahrievaju telo.....

sunny8
autor
9. jún 2020

@kulumulu123 to s tým vrkocikom vyskúšam aj keď ona noc gumičky nemusí 😂 aj dnes v noci keď spala v postieľke vstala komplet mokrá že sa dalo zmykat. Ale zbytok noci som ju prezlečenú dala k sebe a mokrá ráno nebola. Neviem čím to je keď spí pri mne je v pohode keď je sama v postieľke tak celá mokrá. Paplón nemá na sebe vždy ju nájdem odkrytú a vankúšik ma úplne tenký. Okno máme otvorené už teraz takže izba je chladná..

alisaela
9. jún 2020

@sunny8 ahoj, určite by to bolo treba pozrieť aj u lekára. Nadmerným potením stráca aj veľa vody a soli. Určite nech skontrolujú hladinu glukózy v krvi.

kulumulu123
9. jún 2020

@sunny8 vyskusaj nam to vyriesilo problem a dcera doteraz spava s vrkocom aspon sa jej aj lahsie rozcesavaju vlasy... Este ma napadlo niekedy tie detske obliecky si vyrobene s primesou polyesteru co teda hodne hreje my mame cistu 100% bavlnu nepoti sa v tom tak ako ked je zakryta napr.s dekou....