icon

Dvojročný syn ma nespoznal na fotke. Toto ma pobavilo

20. nov 2022

Som na materskej uz pomaly 2 roky... Ano, chodim doma, ako matoha, mamickovsky drdol na hlave, no makeup, teplaky. To je teraz moje. Ukazovala som synovi fotky z leta, kde som bola vyparadena (vynimocne), a hovori, na mna, ze teta. Ja ze nieee, to je mama. On neee, teta. 😄😄😄

Asi sa budem musiet viac malovat, ked ma syn nespozna. 😅

stanulienkat
20. nov 2022

🤣😄

marca12
20. nov 2022

🤣🤣🤣🤣

minenkas
20. nov 2022

Aspoň vieš aká si kočka keď chces

nika_val
20. nov 2022

Mňa by to teda skôr velmi zamrzelo a nie pobavilo..

tosomja
20. nov 2022

Ja som mala čierne vlasy pred pôrodom, bola som chudá, pekná, namaľovaná a deti má spoznali. Aj teraz sa maľujem, ale postava a vlasy úplne iné.

tosomja
20. nov 2022

@liljana 😁 asi tak

ivangeline
20. nov 2022

xD ...mna tiez spoznaju na kazdej foto...ci mam 15 ci 25..zelene vlasy,85kg,50kg,cierne vlasy... proste stale.

autor
20. nov 2022

@liljana 😅😅😅😅😅

marianarem
20. nov 2022

Tak moj zase ked vidi na hocijakej fotke, napr. na billboarde, nejaku zenu s podobnymi vlasmi, ako mam ja, tak je to maminka 🙂 A to ma 3 roky uz. Tak tiez neviem, ci si ma uz zapamatal 🙂

autor
20. nov 2022

@marianarem zlaty. Na obycajnych fotkach, kde som neupravena, videach, ktore robime, tak na nich som mama. 😅 Akurat som sa smiala s muzom, ze mozno by ma nespoznal ani mobil, keby somndala odblokovat tvarou. 😅🤦🏻‍♀️

autor
20. nov 2022

@nika_val 😄

levantinka
20. nov 2022

Sestrinemu malemu ukazali moju fotku starsiu kde sa ksichtim a zahlasil: ,,co to je s tetu?,, 😂😂😂

autor
20. nov 2022

@levantinka 🤣🤣🤣🤣🤣

euka210
20. nov 2022

Mna moji nespoznali na svadobnej fotke...a to boli trochu vacsi 🤣

ankare
20. nov 2022

@nika_val máš deti?

miadi
20. nov 2022

Hah stane sa 😁Moj sa zas v 2r dohadoval ze v hoteli na stene je Moja foto Bridgette Bardot co som brala ako komploment

babyjune
20. nov 2022

Mna si dcera naopak idealizuje 😅 videla v telke svadbu Meghan Markle s Harrym a pozera na nevestu, ze aha maminka 😆 ale vobec sa teda na nu nepodobam. Ona mala take obdobie, ze vsetky nevesty v bielom boli podla nej mama.

vroni
21. nov 2022

Ja som tak synovi ukazovala fotky z prvej dovolenky (s jeho otcom). Mňa spoznal hneď, na chlapa cumel v nemom úžase, že kto to je. Hovorím, že tatko. A malý sa zadíval ešte raz a pýta sa: "A ci tatko?" No tvoj, ty malé motividlo 🤣🤣🤣 Aj keď je nutné priznať, že chlap mal tmavé vlasy (dnes už len úspešnú plesinu a osem úplne sivých vlasov) , bradu a 40 kíl viac než má dnes, takže dieťa ma polahcujuce okolností.