icon

E-shop Bonky

alinka183
9. nov 2020

Zdravim chcem sa opytat mate niekto skusenost s e-shopom bonky.cz? Uz vyse 2 mesiacov cakam na tovar a nechodi? Popripade da sa tam niekde zavolat? Nw mail mi neodpovedaju

Strana
z2
maraki
5. jan 2022

Vidim ze aj v 2021 sa dali ludia nachytat ako aj ja. Objednavka 12.11, dodanie do 40dni a kedze tie uz davno presli, vravim si ze skusim reklamaciu.. a tam mi vyhodi ze nemam narok reklamovat lebo dodacia lehota je do 31.1.2022, tak asi neviem pocitat? myslim ze maju algoritmus nastaveny posuvat datum dodania donekonecna cize podla zmluvnych podmienok sa k reklamacii nikdy nebude dat dopracovat. Neverim ze mi nieco dodaju, hoci aj nejaky sh*t, a preto je ten hnusny pocit ze som sa
dala oklamat jak taka mala hlupana, o to silnejsi. 38€. Sice prezijem bez nich ale ten hnev na samu seba!

siska266
31. jan 2022

@maraki
Ahoj, presne aj ja som sa dala nachytať. Objednala som si na začiatku decembra väčšiu bundu od nich, že budem nosiť do februára, lebo som tehu.Do dnešného dňa ani bunda ani peniaze. Písala som im 2x a vždy ma odbili nejakou automatickou správou. Veľa ľudí sa im chytilo na lep a nikto nič, stránka stale funguje.... 🤦‍♀️Co to nikto nerieši, ved to je hrozne..
Ja som netušila co su zač.

lomaxik
8. máj 2022

@alinka183 Sú to podvodníci treba dať na nich trestné oznámenie

mirek123456
9. jún 2022

@alinka183 Zdravím aj mna podfukli objednal som si žiletky zaplatil a žiadny tovar a ked im napišem stale pišu že tovar bude doručeny do 40dni a že peniaze sa nedaju vratit pretože oni už zaplatili dodavatelovi.No čo mna to ma zaujimat že ich dodavatel si neplni zaväzky no je to podvodna stranka ktoru by mali zrušiť.

siska266
9. jún 2022

@mirek123456 A takých stránok je viac. Už som sa o klamala na bohoo.sk, sportisimo.sk.
Tiez im vypisujem vyrážam sa a nič. Drbne ma z toho. Človek chce zaplatiť a mat pokoj potom. No asi najskôr tovar mat v ruke a zaplatiť, lebo potom s ľuďmi vydrbavaju. Nechápem ako to môžu a ze už niečo s tým niekto nespraví.

mirek123456
10. jún 2022

treba to robit tak že nezapaltit vopred radšej si za dobierku zaplatit 1 alebo 2 eura to je istejsie .Nechapem že som sa dal nychytat ale čo už hadam dako prežijem bez 30 eur a mam poučenie .Ak niekto bude chciet peniaze vopred ani sa s nim nebudem bavit a to sa mi stalo viackrat ked som zaplatil dopredu tak oddalovali dodavku vymyslali že darček ktory slubovali momentalne nemaju alebo že tovar čo mali mat na sklade tak nebol proste tiež podvodnici alebo maju obchod zle zmenežovany .Prečo davat peniaze dopredu ved ani mne nik neda dopredu pokial neurobim robotu je to nahlavu pekny den.inak sportisimo tam nakupujem a nem,al som nikdy problem

mirek123456
4. júl 2022

@siska266 Ahoj spominane žiletky mi prišli no su to fejky z číny na svojej stranke mali vyobrazene že su to gillette original takže Bonky su podvodnici už som si kupil normalne v obchode v akcii a original zabalene .Takže prišiel som o 30 eur .Poslal som im aj reklamaciu tovaru a odpisali mi že po prešetreni situacie sa musim obratit na dodavatela z číny .To je teda podvodnik takže reklamacia neuznana neviem ako sa proti takymto obchodnikom branit snad antireklamou .Pekny den

siska266
6. júl 2022

@mirek123456 No sú to ku..... riadne. S ľuďmi vydr
...... ako len chcú.

mirek123456
7. júl 2022

@siska266 a stale predavaju funguju hmm nikto im to nezarazí

vendula13
10. júl 2022

Od mája sa s nimi tiež naťahujem. V banke som podala reklamáciu, že za 15€ mi ju sprostredkujú aj to nemám istotu či mi vrátia peniaze. Bombardujem ich 2x týždenne mailami, že peniaze stále neprišli. Vždy pošlú ten istý skopirovany email. Objednala som si kabát za 28€

mirek123456
11. júl 2022

oni sa ohanaju s tym že su len sprostredkovatelia tovaru takže za kvalitu tovaru nerucia to je teda pekna garancia .Ked Ti pride iny tovar daju od toho ruky prec že to si musis vybavit s dodavatelskou firmou nie s nimi .Zhrabnu peniaze ale zodpovednost neberu ziadnu .Nikdy viac si neobjednam nic u takychto firiem radsej si priplatim a zo 100percentneho zdroja kupim.Na Tebe zarobi aj banka su to zbytocne vydaje ja som sa rozlučil s mojimi 27 eurickami mam za ne fejkovy tovar ktory je nepouzitelny .Už som si kupil v normalnom obchode a znackove je to kvalita mam poucenie tak mi treba

Strana
z2