Edel Optics
Dobry den, mate prosim niekto skusenosti s nakupom z Edel optics? Je to optika, ktora predava originalne okuliare a ramy? Dakujem
Práve mam objednať ane odtiaľ...zistili ste niečo viac prosím?
@tamararogerko7 napokon som neobjednavala. Ako Vam to dopadlo?
Ja som objednala aj mi bez problémov prišli.. sú krásne no mne sa nehodia preto ich chcem vrátiť..no márne sa snažím s nimi spojiť neodpisuju...cakam
Dobrý den prajem, prosim vas, ja som si objednala okuliare z EDEL OPTICS , okuliare prisli v pohode, len nesadli :( Ako prosim vas prebieha vratenie tovaru? dakujem
@zuzahajdulka dobry den prajem, a ako prosim vas prebiehalo vratenie tovaru???okuliarky mi nesadli a neviem sa dopratrat ako im to mam vratit :(
@niki170791 no ja som to nakoniec nejak s nimi cez email vybojovala ..ale komunikácia otrasná..trvalo to2 mesiace a dsldi médiách kým prišli peniaze..pevne nervy

Edel optics je podozrievane z predavania fake okuliarov. Ja som od nich kupila Ray Ban, nastastie sa rozpadli a vratili mi peniaze. Ale nemali vobec nikde trade mark. Potom som nasla viacero zahranicnych staznosti na rovnaku temu - ze zakaznici mali dojem fake tovaru. Tiez komunikacia zo zakaznickym servisom fungovala len po vyhraznom tone z mojej strany. Tento e-shop neodporucam.