icon

Edel Optics

18. jún 2022

Dobry den, mate prosim niekto skusenosti s nakupom z Edel optics? Je to optika, ktora predava originalne okuliare a ramy? Dakujem

zuzahajdulka
18. jún 2022

Edel optics je podozrievane z predavania fake okuliarov. Ja som od nich kupila Ray Ban, nastastie sa rozpadli a vratili mi peniaze. Ale nemali vobec nikde trade mark. Potom som nasla viacero zahranicnych staznosti na rovnaku temu - ze zakaznici mali dojem fake tovaru. Tiez komunikacia zo zakaznickym servisom fungovala len po vyhraznom tone z mojej strany. Tento e-shop neodporucam.

tamararogerko7
7. aug 2022

Práve mam objednať ane odtiaľ...zistili ste niečo viac prosím?

autor
20. aug 2022

@tamararogerko7 napokon som neobjednavala. Ako Vam to dopadlo?

tamararogerko7
21. aug 2022

Ja som objednala aj mi bez problémov prišli.. sú krásne no mne sa nehodia preto ich chcem vrátiť..no márne sa snažím s nimi spojiť neodpisuju...cakam

niki170791
19. apr 2023

Dobrý den prajem, prosim vas, ja som si objednala okuliare z EDEL OPTICS , okuliare prisli v pohode, len nesadli :( Ako prosim vas prebieha vratenie tovaru? dakujem

niki170791
19. apr 2023

@zuzahajdulka dobry den prajem, a ako prosim vas prebiehalo vratenie tovaru???okuliarky mi nesadli a neviem sa dopratrat ako im to mam vratit :(

tamararogerko7
19. apr 2023

@niki170791 no ja som to nakoniec nejak s nimi cez email vybojovala ..ale komunikácia otrasná..trvalo to2 mesiace a dsldi médiách kým prišli peniaze..pevne nervy