icon

Elektrické auto pre 5ročné dieťa

monika12486
12. jún 2018

Baby prosim neviete mi poradit ktore auticko by bolo vhodne pre 5 rocneho chlapca. Tak cca do 150. Vobec sa v tom nevyznam. Dakujem 😄

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
3009
12. jún 2018

Úplna zbytočnosť. Náš vnuk mal motorku a veru potom sme sa jej rýchlo zbavili, lebo chviľu išla a zas bolo treba nabíjať. Ak sa ti vybije niekde vonku, tak môžeš vláčiť domov. Nikdy viac.

bibyke
12. jún 2018

U nas to nebola zbytocnost,syn sa v nom rad vozil a vozi dodnes,ale uz na stvorkolke ,ktora ma max rychlost 25km/h. Ma 4roky. Take elektricke auticko by som uz 5rocnemu nekupovala. Skus pozriet nieco pre vacsie deti,stvorkolku alebo motorku..

bibyke
12. jún 2018

A rovnako ma rad aj odrazadlo aj kolobezku aj trampolinu ma... ale stvorkolka a rychle vozidla ho bavia najviac

danielahamar
12. jún 2018

5rocnemu jedine stvorkolku, alebo motorku, alebo elektrobike, alebo elekt.kolobezku

dadanu5
12. jún 2018

https://elektricke-vozidla.heureka.sk/toyz-elek... my mame toto je celkom priestranné sedelo v nom aj osemrocne dievča a vydržalo, ja som hľadala priestrannejsie kvoli mojim dvom deťom aby sa mestili obe, len pozor to aero od nich je mensie,ked tak toto maxi,dlho jazdit vonku nevydrzi ale ináč je fajn ale my ho mavame vnutri väčšinou a su v tom casto, jediná nevyhoda hlásna hudba ktorá sa nedá stisit. ...ale netreba ju pustat, ja mám dvojročnú a stvorrocnu 😀

kahanikova
12. jún 2018

Do malkoktorého autíčka 5r. vôbec vojde.. o tom či by ho to utiahlo je druhá vec.. mám 5r. Brata a to autíčko už len stojí v garáži(čaká na môjho malého) keďže doň brat už nevojde a to je z tých menších chlapcov 🙂