Elektronická hudba
ahojte,dúfam,že nie som jediná,kto má rád elektronickú hudbu typu dnb,trance a počúva ju so mnou aj môj synček,dokonca so mnou absolvoval aj jednu party-ako bábo v kočíku 🙂 veď sme stále tie isté party baby a tým,že sme sa stali maminami,nebude u nás znieť len Spievankovo,hm? 😉
@kubuliatko
@zazvorka87 ale na party ste s nimi neboli,či? 😀
ahoj. na party sme s nim neboli. a neboli ste v lete na pohode? boli tam aj detske atrakcie
ach jooooo toto som potrebovala 🙂))))) milujem tuto temu na forum uz teraaaz 🙂)) 😉 vdaka trance zijem, mam muza, i dieta 🙂)))
@kubuliatko trance a hip hop nemaju nejak k sebe ale i hip hop deti sa rodia to je pravda 😅
@nika19918 tak vitaj! mne táto hudba dáva energiu a vďaka nej viem,že existuje stále aj svet vonku,nie len hračky,plienky a mrnčanie 😀 😀
@kubuliatko Pohoda je moc masové podujatie a po tom,čo sa tam stalo v 2009 ma to tam nejak neláka 😒 u nás v PE bývajú dnb party v lete na takom salaši,sú tam aj hojdačky a tak...
@retrotraktor ja letim domov v stredu a u nas v meste je akcia v piatok, cela partia sa uz nevieme dockat ze sa po par mesiacoh opat uvidime 🙂
@nika19918 my sme sa tak stretávali na tých dnb žúrkach,mnohí už máme rodiny a to je jediná príležitosť na stretnutie,poznám to 🙂 🙂
ja mam rada dnb, techno, techhouse, aj hip hop aj michaela jacksona . na party by som velmi rada sla uz som dlho nebola. so synom si to neviem predstavit ale s kamoskami by som isla hned.
@retrotraktor presne tak 🙂 odkial si? dnb v trencine skvele byvali co viem.
@nika19918 som z PARTYzánskeho 😀 tu to žije dnb 😎
@kubuliatko a s kamoškami si nebola?mne sa podarilo ísť aj s partiou párkrát,aj keď len na pár hodín,naši si netrúfnu na malého na celú noc 😕
@retrotraktor tusim v marci bolo A&B trance v ministry, tak som ziarlila 😅
ahojte. ja som uz 2 roky nebola na party. naposledy ked som bola tehu tak na koncert kontrafakt. bolo to super. ked som bola pubertak tak som mala super kamosku s ktorou sme vymetali kluby po celom slovensku kde bola party tam sme sli. ale teraz mi moja techno kamoska odisla do londyna a ja nemam s kym ist na taku zurku.. a klasicke diskoteky na ktore ma volaju kamosky ma nebavia
@kubuliatko no veď toto,že ja som nikdy nechodila na klasické diskotéky,keď tak nie natriezvo 😅 práve dnes ma volal kamarát na dnb party v piatok,no uvidím....
@retrotraktor no u nas doma sa najde taka vseliaka hudobna zmes ..od metalu az po hardtekk. Som si to uz davno vsimla ze dcera (bude mat 4) uz odmalicka tie rytmicke veci moze, normalne si este pride k vezi a da si to aj hlasnejsie zato nejake spievanky uplne ignoruje...co som aj rada. Ja chodim hlavne na vsetky open air free tekno akcie, nejako mi je ta filozofia blizka, proste ziadne vstupne, ziadny policajti, ziadny kseftari zo zradlom..
Ale malu by som tam netahala, na to som moc sebecka chcem si uzit nie lietat za nou
Mozno by Vas zaujalo si vypocut prednasku ceskeho exorcistu Vojtecha Kodeta
http://www.kristus.sk/hudba/
je to ,,play" ikonka pod tym videom
vedla linku
Vojtech Kodet O zviazanosti mp3

ahoj. tak to sa mi paci. ja milujem tiez elektronicku hudbu hlavne techno a slovensky hip hop a ked buse moj syn pubos / teraz ma 2 roky/ tak ma dufam vezme na nejaku techno party. vcera sme napr. hodinu spolu tancovali na hudbu od kontrafakt. vyberala som tie pesnicky kde sa moc nehresi.