Ema Lacová - Skromná
poznate tuto pesnicku? ja som z nej mimo.
niekto si zhana videnia 🙂
Osobne si myslím, že takáto pesnička nemá čo robiť na voľné dostupných sieťach. Pozrite si komentáre, čo píšu deti pod videom (ak tam ešte sú). Príde vám vhodné, že takýto hnusný text počúvajú 10-15 ročné deti?
A potom sa čudujeme, že naša spoločnosť vyzerá tak ako vyzerá, keď sa dáva veľký priestor takýmto ľuďom... Je to smutné, že o úspešných, talentovaných a vzdelaných ľuďom nieje poriadne počuť, ale potom príde dievča s výzorom a slovníkom 4. cenovej a takéto videá sú servírované našim deťom....
ja mam dost
Musela som vygooglit a ked som videla text, tak som uz nepotrebovala pustit zvuk. Neviem ako mimo je z tej pesnicky autorka, ale toto skutocne nemalo radsej nikdy uzriet svetlo sveta. Clovek, ktory potrebuje takto vyjadrit svoje emocie, ma jednoducho nasrate v hlave a to som sa v tomto pripade vyjadrila prilis slusne.
Cardi B alebo Megan Thee Stallion ktore su teraz popularne maju rovnake texty len po anglicky a co? Nech si pocuva kazdy co uzna za vhodne.
@caroline_ Presne mi napadla pesnička W.A.P 🙂 Alebo Super freaky girl od Nicki Minaj.. jediný rozdiel je, že je to anglicky..
A myslím, že slovenskí raperi nadávajú tiež a tiež je to dostupné voľne na internete. To, že to nie je vhodné pre deti je jedna vec, ale nie je to nič nové.
Nóóó.... pustila som si .... to by mali učiť detí na hudobnej ....👎👎👎👎👎👎👎
Preboha to čo je otrasne niečo toto ani nemali vypustit a ked si to pustia 10ročne deti no comment
Diky za tip ze staci najprv najst text. Wohou. A podla nazvu piesne by som to tiplana styl martausovej. Svinstvo ciste. Decko ma hudbu v sluchatkach - mama sa opyta co pocuvas? Dieta povie: o skromnosti. A mama si povie jeej. Fuj
Ona je teraz tehotna, mozno prehodnoti svoje spravanie a texty 🤷♀️
ja mám skôr pocit,že dnes sa spevákom môže stať ozaj už hocikto.Kde sú tie časy ked to boli len speváci a kapely čo mali ozaj talent....niektorí fakt robia hanbu ozaj dobrým spevákom a kapelám ale sebavedomia ako keby boli quuen alebo madonna😀.A ešte na tom aj zarábajú.Ja, keby som pretrčací typ,čo nie som, tak by som to skúsila tiež😀