icon

Ema Lacová - Skromná

12. nov 2022

poznate tuto pesnicku? ja som z nej mimo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mima1991
12. nov 2022

niekto si zhana videnia 🙂

patus_2
12. nov 2022

Osobne si myslím, že takáto pesnička nemá čo robiť na voľné dostupných sieťach. Pozrite si komentáre, čo píšu deti pod videom (ak tam ešte sú). Príde vám vhodné, že takýto hnusný text počúvajú 10-15 ročné deti?
A potom sa čudujeme, že naša spoločnosť vyzerá tak ako vyzerá, keď sa dáva veľký priestor takýmto ľuďom... Je to smutné, že o úspešných, talentovaných a vzdelaných ľuďom nieje poriadne počuť, ale potom príde dievča s výzorom a slovníkom 4. cenovej a takéto videá sú servírované našim deťom....

majamat
12. nov 2022

ja mam dost

dskjhfdlkdjhl
12. nov 2022

Musela som vygooglit a ked som videla text, tak som uz nepotrebovala pustit zvuk. Neviem ako mimo je z tej pesnicky autorka, ale toto skutocne nemalo radsej nikdy uzriet svetlo sveta. Clovek, ktory potrebuje takto vyjadrit svoje emocie, ma jednoducho nasrate v hlave a to som sa v tomto pripade vyjadrila prilis slusne.

caroline_
12. nov 2022

Cardi B alebo Megan Thee Stallion ktore su teraz popularne maju rovnake texty len po anglicky a co? Nech si pocuva kazdy co uzna za vhodne.

yvanielka
12. nov 2022

@caroline_ Presne mi napadla pesnička W.A.P 🙂 Alebo Super freaky girl od Nicki Minaj.. jediný rozdiel je, že je to anglicky..
A myslím, že slovenskí raperi nadávajú tiež a tiež je to dostupné voľne na internete. To, že to nie je vhodné pre deti je jedna vec, ale nie je to nič nové.

daniela2202
12. nov 2022

Nóóó.... pustila som si .... to by mali učiť detí na hudobnej ....👎👎👎👎👎👎👎

ma77
12. nov 2022

Preboha to čo je otrasne niečo toto ani nemali vypustit a ked si to pustia 10ročne deti no comment

dkethe
12. nov 2022

Diky za tip ze staci najprv najst text. Wohou. A podla nazvu piesne by som to tiplana styl martausovej. Svinstvo ciste. Decko ma hudbu v sluchatkach - mama sa opyta co pocuvas? Dieta povie: o skromnosti. A mama si povie jeej. Fuj

jeennyv
12. nov 2022

Ona je teraz tehotna, mozno prehodnoti svoje spravanie a texty 🤷‍♀️

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
liusa82
13. nov 2022

ja mám skôr pocit,že dnes sa spevákom môže stať ozaj už hocikto.Kde sú tie časy ked to boli len speváci a kapely čo mali ozaj talent....niektorí fakt robia hanbu ozaj dobrým spevákom a kapelám ale sebavedomia ako keby boli quuen alebo madonna😀.A ešte na tom aj zarábajú.Ja, keby som pretrčací typ,čo nie som, tak by som to skúsila tiež😀