icon

Existuje naozaj závislosť na nakupovaní?

18. aug 2024

Dobrý deň. Je mi to až trápne vôboec písať.. moja mama má 72 rokov, samozrjeme, že sa pokazila novou dobou, čo sa týka sociálnych sieti (všetko ju naučil brat)... na fb sú v móde predaje oblečení, kabeliek, parfúmov či inej drogérie, nechcem konkrétne menovať stránky..
Moja mama si tam začala objednávať, okej chápem, prve tri objednavky .. ale začala objednávať častejšie.. najskôr sebe, potom aj mne a bratovi, ja som to zatrhla, tak začala kupovať môjmu synovi, popravde už mu nemam kam veci davať..

Teraz, su objednavky kazde týždeň, a nie je to iba z jedneho fb shopu, ona si objedna tam hentam aj onam.. objednavky su kazdy týždeň 100eurove, potom narieka že nemá peniaze na stravu .. uz raz prisla za mnou so slovami, aby som jej vzala mobil, keď budu vysielať naživo.. a bum už to kukala a mobilu ani sa chytiť.. je na tom zavisla... vcera mi nariekala do telefonu, ze nema peniaze na stravu, lebo pokupila nejake nove doplnky do bytu a zaplatila zalohu za novu postel .. a uz som videla na fb ako zas objednáva 🫣🫣🫣🫣🫣 čo mam robit ? Nepotrebuje nove nič, ale míňa peniaze jedna radosť a potom narieka, neviem odkial dalsie peniaze berie, viem, že ako dôchodkyni uvery neposkytnu čiže v tomto problem zadĺženia nebude

Strana
z2
hara_vara
21. aug 2024

áno existuje 🫣

katka700
21. aug 2024

Je to závislosť za ktorú mamka nechce niesť zodpovednosť ale hádže ju na teba a brata.

Strana
z2