Existuje skutočne karma a ako funguje?
V mladosti som spravil nieco, co sa proste nerobi (pretahoval som frajerku najlepsieho kamarata) a svoje neskorsie problemy vo vztahu obcas pripisujem tomu, ze mozno mi to “karma vratila”.
Neustale nad tym rozmyslam. Myslite ze je to mozne?
vobec to nemusi mať teraz suvis so svojim vzťahom, ja som zažila mužov take svine, ktori proste za sebou zanechavali spusť, a boli to ti, ktorym sa darilo na poli lasky, vztahov, praci a všade, kam vkročili
,,,keby som chcela vidieť okamžitu karnu, sa načakam, ale ono ich to dobehne neskor, ked sa tych hriechov nahromadi vela a može sa zalubiť zrovna do takej, čo jemu zlomi srdce..
takže moj nazor je, že okamžita karma neexistuje, respektive u niekoho hej, u niekoho nie..za tym si stojim, keby bola spravodlivosť, tak je tu sveta žit, nikto sa nemusi bať, dobro zviťazi a to všetci dobre vieme, že to neexistuje..
ak ťa tlačia vyčitky svedomia,tak sa ospravedlň, ale asi ťa kamoš prizabije pripadne sa nebude s tebou baviť do smrti, to už je na tebe..ano vlastne odčinenim hriechov si vylepšiš karmu, či nie?
@ina2405 nemozem byt predsa aj pekny aj mudry
Áno určite existuje. Všetko sa ti vráti, aj dobré aj zlé
@karolinakr rozmyslal som nad tym, ale uz sa nestretavame a cez chat mi je to blbe. Kazdopadne dik