Exorcista
Dobrý deň.
Nájde sa tu niekto, kto má kontakt na exorcistu?
Už si naozaj neviem rady…
@elmivelmi všetci exorcisti nechcú čistiť. lebo sa boja následkov. Vedia, že zlý duch môže prísť i k ním...a toho sa boja. Ako sa oni očistia?
@tomas21111 ako bolo písané vyššie,,, že exorcista očistí.... nie všetci vedia a chcú očistiť.
Len ten, ktorý má pevnú vôľu a verí srdcom Bohu, Ježišovi a koná jeho skutky. Ten to môže urobiť
@isis234 ako som písal Ježiš Vás oslobodí, ja som sa za pomoci Ježiša zbavil 2 silných démonov...
@isis234 ako som písal Ježiš Vás oslobodí, ja som sa za pomoci Ježiša zbavil 2 silných démonov...
@tomas21111 aj ja... už by som tu nebola,, ani náš dom...
.. tá pani, čo to robila,,, mali sme dôkaz... raz pri stretnutí... "jak to, že ešte si??"
Moja viera v Ježiša Krista ma ochránila🙏❤🍀
@tomas21111 aj ja... už by som tu nebola,, ani náš dom...
.. tá pani, čo to robila,,, mali sme dôkaz... raz pri stretnutí... "jak to, že ešte si??"
Moja viera v Ježiša Krista ma ochránila🙏❤🍀
@isis234 a to bola aká pani?
@isis234 a to bola aká pani?
@tomas21111 vraj veriaca... robila zlo, nielen celej rodine. Vraj,, "Ona to v kostole odmodlí" Nebála som sa jej, modlila sa,.... aj spoločne s kňazom.. Raz som jej povedala.. (lebo to už nebolo normálne, čo robila- neprajnosti a rozbroje) že ak by v kostole aj spávala, aj tak to nevymodlí.
Po jej smrti som videla jej ducha v kostole, ako sa modlí, hlavu zvesenú až na lavicu.... Bolo mi povedané, že som videla jej ducha, vraj na druhom svete ľutuje, čo všetko napáchala.
Modlím sa aj za duše v očistci.
@tomas21111 vraj veriaca... robila zlo, nielen celej rodine. Vraj,, "Ona to v kostole odmodlí" Nebála som sa jej, modlila sa,.... aj spoločne s kňazom.. Raz som jej povedala.. (lebo to už nebolo normálne, čo robila- neprajnosti a rozbroje) že ak by v kostole aj spávala, aj tak to nevymodlí.
Po jej smrti som videla jej ducha v kostole, ako sa modlí, hlavu zvesenú až na lavicu.... Bolo mi povedané, že som videla jej ducha, vraj na druhom svete ľutuje, čo všetko napáchala.
Modlím sa aj za duše v očistci.
@tomas21111 stretávali sme sa takmer denne. Ano robila ČM. Odpustili sme jej, posielala som jej lásku aj sa za ňu modlila,,, aj po jej smrti. Aj na omšu jej dala, aby duša našla pokoj

@isis234 Ježiš má veľkú moc, už len jeho meno je predrahé je mocné... on Vás oslobodí
@tomas21111 ano.... V mene Ježíš. Presvedčila som sa. Boh dopustí ale neopustí. Chválim, velebím a klaniam sa mu🙏