Experimentovanie v sexe
Ahojte, čo máte najradšej v sexe a čo skúšate? Mne príde, že večne sa experimentovať nedá a som človek, ktorého všetko po dosť krátkej dobe omrzí. Potrebujem nejaké inšpirácie 🙂.
Tebe to budem vešať na nos
Ver mi, ze tu ti zeny nenapisu co robia😁 Ak ta "normalny" sex omrzel, tak vyskusajte bdsm, rozne role play atd..je toho vela co sa da vyskusat.. to zalezi uz len na partneroch a limitoch...
kúp si knihu Kamasútra a skúšaj... alebo 100 polôh lásky....kým to všetko vyskúšate budú aj Vianoce....😀
No mat tvoje problemy...experimentovanie v sexe zivot gombicka...polovica z nas pada do postele od unavy co sme radi ze sme.Predpokladam ze deti nemas...mas kedy sa na taketo chujoviny pytat...

@ivanka12311 nemám našťastie ešte :D. Ale ver tomu, že aj ja padám mŕtva do postele, tak treba si spestriť život 🙂.
@orkaaa ....zivot spestrit? :D ...tak neviem toto nepoznam...ja ked neriesim deti, peniaze, tak riesim bordel a to co ideme varit...tvoje pytanie sa mi prislo take dost sproste...ved si zajdi do sexshopu pories si robertka ked uz nevies co zo sebou :D
@tominko2612 niečo možno čo by ma chytilo. Zas neexperimentujem každý deň
@ivanka12311 mám :D
podla mna by ta chytilo, keby si pochopila o com je milovanie
@ivanka12311 tak, ale určite sa snažíte aj s mužom udržať iskru
Preco ta prekvapuje ze na mamickovskom portali sa riesia detske prikrmy a co deti vykakali? Vsak chod na sexportal a tam najdes inspiracii az az 😉
@orkaaa tak potom navstiv sexualnu poradnu ocividne mas problem 🙂 ....a mna to s muzom bavi nepotrebujem vymyslat :D ...
@orkaaa a co je zivot len o tom sexe?
Neprekvapilo by ma keby za tým ničom sa ukrýva nejaký chlap ktorý sa nudí.... Aj si myslím ze je to tak, toto nie je ženské písanie...

Redtube.com