icon

Experimentovanie v sexe

orkaaa
9. feb 2018

Ahojte, čo máte najradšej v sexe a čo skúšate? Mne príde, že večne sa experimentovať nedá a som človek, ktorého všetko po dosť krátkej dobe omrzí. Potrebujem nejaké inšpirácie 🙂.

Strana
z5
petrofka
9. feb 2018
janinah
9. feb 2018

Tebe to budem vešať na nos

nkem
9. feb 2018

Ver mi, ze tu ti zeny nenapisu co robia😁 Ak ta "normalny" sex omrzel, tak vyskusajte bdsm, rozne role play atd..je toho vela co sa da vyskusat.. to zalezi uz len na partneroch a limitoch...

orkaaa
autor
9. feb 2018

@janinah neviem čo je na tejto téme zlé, to musíte stále len detičky riešiť, čo vykakali, zjedli? Je to anynonymné fórum.

orkaaa
autor
9. feb 2018

@nkem vidím, že tu sú ženy nejaké obmedzené ako keby neviem čo riešim...normálna otázka. Je to anonymné fórum.

A ďakujem 🙂 tak toto aj mne napadlo, ale to ma nejak neláka, možno ešte jemné bdsm. Tie role mi prídu vtipné, neviem prečo :D

0silvia0
9. feb 2018

@orkaaa no tak ty si nenapísala nič a iné ženy ti tu majú menovať svoje praktiky? Ved nikto nevie, čo všetko teba omrzelo, dokopy si nič nenapísala a čakáš tu nejaké super návody?

orkaaa
autor
9. feb 2018

@0silvia0 je to tu anonymné 🙂. Všetky rady prijímam.

deti95060810
9. feb 2018

kúp si knihu Kamasútra a skúšaj... alebo 100 polôh lásky....kým to všetko vyskúšate budú aj Vianoce....😀

lussy211
9. feb 2018

@orkaaa áno anonymné ale to neznamená že sa tu sem tam nenájde nejaký magor pod cudzím nickom na nete je kopec článkov o tom tak šup tam .

orkaaa
autor
9. feb 2018

@lussy211 a keby to je aj nejaký magor, čo je na tom? Ak je to anonymné, nebuďte dámy také puritánske 🙂 ale tak čo sa dalo čakať.

ivanka12311
9. feb 2018

No mat tvoje problemy...experimentovanie v sexe zivot gombicka...polovica z nas pada do postele od unavy co sme radi ze sme.Predpokladam ze deti nemas...mas kedy sa na taketo chujoviny pytat...

sticker
lussy211
9. feb 2018

@orkaaa Dááámy...už len toto oslovenie mi stačí.

orkaaa
autor
9. feb 2018

@ivanka12311 nemám našťastie ešte :D. Ale ver tomu, že aj ja padám mŕtva do postele, tak treba si spestriť život 🙂.

orkaaa
autor
9. feb 2018

@lussy211 naschvál som ti ho dala, aby si sa toho chytila :D Ja mám dosť už. Vážne sa ťa táto téma tak dotkla? Vy len celý deň okolo detí beháte?

orkaaa
autor
9. feb 2018

@lussy211 ak by som bol úchyl určite nejdem na modrý koník. Nebudem tu riešiť hlúposti. Prosím k veci.

lussy211
9. feb 2018

@orkaaa NIe,pekný večer a prajem veľa šťastia v hľadaní inšpirácie ;)Tie tvoje proforma naschvály si nechaj pre toho kto ti to zoberie,a nesnaž sa to toľko vysvetľovať🙂To čo ja celý deň robím ťa nemusí zaujímať ani to ako experimentujem ja či iné mamičky .Môj názor.

lussy211
9. feb 2018

@orkaaa a ups...keby som BOL úchyl?..

orkaaa
autor
9. feb 2018

@lussy211 okej, tak sa nevyjadruj k téme...ak ti toto príde úchylná téma, tak s tebou musí byť sranda.

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
9. feb 2018

@orkaaa ....zivot spestrit? :D ...tak neviem toto nepoznam...ja ked neriesim deti, peniaze, tak riesim bordel a to co ideme varit...tvoje pytanie sa mi prislo take dost sproste...ved si zajdi do sexshopu pories si robertka ked uz nevies co zo sebou :D

orkaaa
autor
9. feb 2018

@tominko2612 niečo možno čo by ma chytilo. Zas neexperimentujem každý deň

orkaaa
autor
9. feb 2018

@ivanka12311 mám :D

tominko2612
9. feb 2018

podla mna by ta chytilo, keby si pochopila o com je milovanie

orkaaa
autor
9. feb 2018

@ivanka12311 tak, ale určite sa snažíte aj s mužom udržať iskru

henikav
9. feb 2018

Preco ta prekvapuje ze na mamickovskom portali sa riesia detske prikrmy a co deti vykakali? Vsak chod na sexportal a tam najdes inspiracii az az 😉

orkaaa
autor
9. feb 2018

@henikav ale veď nemôže sa točiť všetko okolo len detí, potom jasné, že muži utekajú kade ľahšie :D

ivanka12311
9. feb 2018

@orkaaa tak potom navstiv sexualnu poradnu ocividne mas problem 🙂 ....a mna to s muzom bavi nepotrebujem vymyslat :D ...

orkaaa
autor
9. feb 2018

@henikav neviem, že na SK existuje sex forum

ivanka12311
9. feb 2018

@orkaaa a co je zivot len o tom sexe?

mlil77
9. feb 2018

Neprekvapilo by ma keby za tým ničom sa ukrýva nejaký chlap ktorý sa nudí.... Aj si myslím ze je to tak, toto nie je ženské písanie...

Strana
z5