Experimentovanie v sexe
Ahojte, čo máte najradšej v sexe a čo skúšate? Mne príde, že večne sa experimentovať nedá a som človek, ktorého všetko po dosť krátkej dobe omrzí. Potrebujem nejaké inšpirácie 🙂.
@orkaaa
1. Ak idem riesit nejaky svoj problem, najprv sa v prvom kroku zamyslim, kam ho idem riesit. Nezavesim ho na prve forum, a potom sa nestrapnujem jalovou obhajobou, ze nepochopenie je chyba toho fora, nie moja.
2. Toto nie je anonymne forum, to je len tvoj omyl z nedostatocnej informovanosti. Toto je forum pre mamicky s detmi. Vo vacsine nie anonymne. Davaju sem svoje foto + foto deti + foto svojich dovoleniek, domovov a zalub, resp sa niektore aj osobne poznaju.
Musela by si tu chvilu byt, aby si si to vsimla. Potom by si necakala, ze ti ludia s ochotou popisu, ako sexuju oni, aby si ty mala inspuraciu, v ktorej si budes anonymne vyberat.
3. Zvaz fakt, ze neustale musite experimentovat, lebo vas to hned nudi. To nie je kresanie a udrziavanie iskry, skor to posobi ako premotivovana snaha (alebo panicka snaha predist strate zaujmu partnera.). Ta sa zvycajne neskor obrazi proti snazilke (tentoraz nemyslene ako zena, co chce otehotniet - stale maj na pamati, ze si na fore pre matky a buduce matky. Nie slobodne damy, co dieta zatial vobec neplanuju.)
3. Nech akokolvek autor posobi inteligetne, vzdy prekvapi a pobavi ziadostou, aby uz vsetci odteraz mlcali (resp ho neoznacovali, atd). Je to take dupkanie si nozkou na pieskovisku.
Ak uz nechcem reakcie a chcem zabudnut na svoj omyl, tak vyuzijem vyhodu virtualneho sveta: ziadost adminovi o zmazanie. Je to taka pekna moznost virtualneho sveta, ako si povedat, ze “skutok sa nestal”.
baby, ona proste potrebuje "nabudit"...... a uz nevie ako, tak dufa, ze jej tu napisete nejake prasarnicky, ale problem bude niekde inde.....
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nizke-libido-problem-vo-vztahu-2/
@obsadenemeno no tak to je hneď iné ...
Zeny ak nemate co povedat k teme tak nereagujete. Usetrime mi kopec casu. Nechce sa mi riesit ci je tema vhodna alebo nevhodna.
@moonlight1210 ma zmysel riesit stale dokola veci ktore sa netykaji temy? Co sa tym vyriesi?
Dala som si tu namahu a nasla som kopec tem o sexe, takze neviem v com je tato tema taka uchylna. Pravdepodobne sa to len vela mamiciek dotklo.
Pekne na tvrdo peľendrekom po rici si uz skúšal/a odporúčam ukáže ti to nový smer 😂😂 ak ťa po čase všetko omrzí tak po tomto už na experiment nepomyslis a postačí ti aj obyčajná vanilka keď dostaneš dobre mierenu 😂😂😂😂
@orkaaa tak si vyries prednostne hormonalne problemy, ktore mas a myslim, ze chut na sex sa ti vrati. Nemusis vypytovat id druhych napady na stimuly.
Nemat chut na sex, necitit pri tom nic, len usluzne partnerovi podrzat a mozno aj zahrat divadlo vasne - to je tazke, nic to neriesi a nechut len prehlbuje. Takze rozumiem, ze to riesis.
Len ty pochop ( a prestan sa hadzat ako velryba na spendliku za to, co tu od zien ziadas a podivujes sa, ze ti to nie je jednoducho bez okolkov dane), ze je to iste, ako ked buchas pastou po stole na oddeleni evidencie vozidiel, ze preco ti nevystavia pas. Lebo vsak policia ako policia.
@orkaaa no a maju pravdu naozaj tie, co ta ziadaju (k jadru tvojej temy, ako to ty chces), aby si najprv uviedla, co vsetko si uz skusila.
Zatial si spomenula iba eroticke pradlo.
Tazko sa radi, ked ty potom budes hovorit, ze to ste uz vsetko robili a nic. Nech ti vynyslime este nieco dalsie.
Môže to byť aj kvôli tej chuti neviem...nie som veľmi náruživá osoba a zas môj partner nie je veľmi na experimentovanie, lebo on stále hovorí, že jeho vzrušujem najmä ja, moje telo, že to je pre neho to hlavné, čiže on si nepotrpí na žiadne sexi prádielko, príde mu to zbytočnosť, ale mne sa to páči, tak si ho kupujem. Tiež máme nejaké erotické hračky, teraz najnovšie som si kúpila womanizer tak uvidím, je to celkom fajn (kľudne môžete dať nejaké tipy na erotické hračky) nemám ich veľa. Chcela by som mať sex aj na stále nových miestach, ale to asi skôr v lete...skúšali sme aj tvrdší sex, putá, orálny sex, chcem análny, na to sa pomaly pripravujem. Sex so zaviazanými očami. Erotická masáž...(to mám veľmi rada)....
toto mi len tak narýchlo napadlo.
mne samej veľmi veľa vecí nenapadá, kedže nemám skúsenosti so vzťahmi.
role play mi nejak vzrušujúce nepríde, neviem :/
Sa necuduj, ze sa ti dostalo takych odpovedi...toto je forum predovsetkym o detoch...ked mas deti, riesis podstatnejsie zalezitosti, ako sex...samozrejme, aj to je dolezite, lenze rozumne zeny, ktore maju jasno v prioritach si tieto veci nechavaju za dverami spalne...denne sa tu riesia chore deticky, problemy zien, ktore tuzia byt matkami a nejde to, zial aj velmi smutne pripribehy, kedy mamky pridu o deticky...taky je zivot a ja netvrdim, ze sex k zivotu nepatri...ale hoci nemas deti, ked sa zdravym rozumom zamyslis a precitas si svoj " obrovsky problem" musis sa citit velmi povrchne. Tak sa necuduj, ak tvoja tema niektore zeny urazila...mna nie, mna je ta iba luto 🙂 napriek tomu, ze mas zrejme ovela viac casu riesit seba, ako ja...Na jednej strane ti zelam, aby si mal\ mala v zivote len take problemy...na druhej vsak aj to, aby sa raz tvoj zivot naplnil aj napnapr.v podobe deticiek...mozno je cas zahnat nudu aj takymto sposobom...
Prepáč ale vidno že nemáš deti a možno nemáš ani náročnú prácu a asi ani tvoj manžel pretože kebyže máš deti a si na materskej tak by si pochopila to že za celý ten deň sa musíš venovať dieťaťu musíš upratať navariť a to je robota na 24 hodín dieťa nie je stroj ktorý vypnes aby nekakalo nepapapalo a nerobilo neporiadok vieš a že ja idem teraz experimentovať a taktiež dieťa nie je vec ktorú dám do postele a spí v priebehu 5 minút rola matky a otca je náročná a po celom dni keď manžel je do večera v práci ja celý deň behám okolo dcérky tak som rada keď si večer k sebe lahneme pomilujeme sa klasicky a vyhovuje mi to nepotrebujem experimentovať jasne raz za čas ale aspoň ma to baví nie ako teba možno sa venuj celý deň dôležitým veciam a vidíš bude ťa baviť aj klasický sex
Nehovorím, že to nemáte ťažké, ale ja mám 5-6 hodín spánku denne a som tu. Takže nie, len ženy čo majú deti sú unavené. Len matky sa večne postavujú do roly hrdiniek a všetky ostatné sú chudery čo riešia nepodstatné veci.
Ak teda nemáte čas na skúšanie nových vecí teraz, tak môžte zaloviť v pamäti, ja som chcela len rady. Určite som sa nekopla vedľa.
@orkaaa Nikto neodpadava, ano, som unavena, napriek tomu by som nemenila...zivot je krajsi, ked zacnes zit pre niekoho ineho, nielen pre seba...a takto vyprovokovat sa da naozaj iba chlap 😀 mimochodom, tiez som studovala aj pracovala 🙂 ako drviva vacsina zien tu na MK 🙂 a chvalabohu, nemam to najtazsie...je tu kopec mamin, ktore maju take problemy, ktore si ty ako chlap a k tomu unudeny nevie predstavit ani v najhorsom sne...
@orkaaa aka nahoda...aj ja som bola manazerka 🙂 ale nnejdem to porovnavat, to su dve uplnuodlisne veci...to pochopi len matka...ta zodpovednost a strach je uplne o inom, ako za slobodna, ked sa bojis iba o seba...fajn, koncim, zobudili sa mi detideticky :-mozno to raz pochopis...ale asi nie uplne, lebo ty si na 100% chlap...
@orkaaa uzatváras mylne závery..že ženy si nesprijemnuju život...ale nikto na tomto fore ti nie je povinný vešať na nos aké praktiky preferuje..a ak si fakt žena( čomu dávam tak 10%) tvoj problém nespočíva v praktikách čo si nevyskúšala..ty nemáš chuť,v tom prípade môžeš robiť aj stojku na hlave s analnym kolikom v zadku a s najväčšou pravdepodobnosťou ti to chuť nevráti..

@orkaaa anonymne forum by to tu bolo keby o sebe zeny nepisali kazdy nadych a vydych po cele roky aj s fotodokumentaciou 😅