Experimentovanie v sexe
Ahojte, čo máte najradšej v sexe a čo skúšate? Mne príde, že večne sa experimentovať nedá a som človek, ktorého všetko po dosť krátkej dobe omrzí. Potrebujem nejaké inšpirácie 🙂.
@orkaaa citujem ta: " chlap nie som možno len moje zmýšľanie je bližšie k chlapom 🙂"
tak potom by nemal byt problem s chutou.... proste kuk na holeho chlapa (alebo zenu 😉 ) a si ready......
Neviem,mne sa.zda,že tu ženy riešia vsetko ,nie len deti,od svadby,školy, antikoncepcie, bývania,vybavenia,vzťahov, rozvodov cez xy tém až sex....
Ale tu tiež podobná téma,od tej istej autorky
..... http ://https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nizke-libido-problem-vo-vztahu-2/
Zas nejaky uchyl sa nasiel?ci????takych tu uz bolo😂😂
@orkaaa nie no hod sem nejake inspirpeacie,nech sa my vsetky,putky domace poucime, ... Nech na ti chlapi vdaka tebe uz tolko neutekaju...
@nelinka2009 zase odveci
No nic dakujem za pobavenie :D a som rada, ze sa naslo aj par svetlych vynimok, ktorym materstvo nezatemnilo mozog a neberu sa tak vazne 🙂. To potesi.
@orkaaa si normlana/y?...urazas tu zeny kt.ti nechcu napisat ako a co robia so svojimi muzmi v spalni..uz xy krat ti to tu bolo napisane aby si si to vygooglil/a...a co si akoze cakal/a?ze ti vsetke vsetko zavesia na nos???je to kazdeho sukromna vec....nemyslis?nie sex nieje uchylny..uchylne je to co ty vyzadujes od zien a matiek na tomto fore...ved si nieco precitaj a nastuduj...zbehni do sexshopu...ak nevies ake hracky si mas kupit..tam ich maju od vymyslu sveta...ved napis ty co si vsetko vyskusla s tym tvojim ..mudra....ako priznam aj ma to nahnevalo..ani nie tak ta otazka ale to tvoje znevazovanie role matky...a ake sme mi putky domace ato len preto lebo tebe to tu nechceme vesat na nos....to ako vzne????
Co putky..ze mame vymyte mozgy....lebo mame deti????nie nemame ....a nemame ani potrebu vesat na nos niekomu cudziemu co kto robi v SUKROMI...
Toto nie je jedina tema, skoro v kazdej sa najdu arogantne zeny so svojim najlepsim nazorom. Pritom ja sa snazim byt slusna. Tato tema sa otocila na sprosty, nepodstatny spam
No mna len tak napadlo..predstav si ze nejake by sa nasli a naspisali co robia a ako to robia v spa!ni...a tie rpispevky by si precitali ich svokry,svagrinne,sestry ,mamj a este nejaki znami....ako kus odveci keby skoro kazdy vedel co porabaju tie zeny so svojim muzmi...

@puklica13 ďakujem za "inteligetný" príspevok...