Fabia 1,4 tdi
babulky prosím ktoré mate skusenosti s týmto typom fábie...viete mi poradiť..či je dobrý motor?...chcem kupiť..a zisťujem kto ma taký typ..a či bol s ním spokojný.....je to ročník 12/2004 ....ďakujem moc za pomoc.
@mattuliatko30 dôležitý nie je len objem motora, ale aj výkon (kW), niekedy má aj silnejší motor slabý výkon a potom to nie je nič moc a cítiť to v kopci napr, že "nevládze". Žeby nešiel viac než 120, tomu moc neverím, ale záleží na čo chceš auto využívať, ak len do mesta a bežné jazdy, myslím si, že ti poslúži, určite teda aj mimo mesto v pohode, na dlhšie trate napr do zahraničia, stovky kilometrov naraz atď. by som už bola asi opatrnejšia, predsa má 12 rokov už, ale je to veľmi indivudálne a záleží aj ako sa "staral" o auto bývalý majiteľ.
@domibeyoutiful
@dominika6
babulky..hlavne do práce...to mám tak 15 km...denne...plus..niekedy do mesta..a občas do TN alebo 110 km k mamine ako presuvadlo...
má aj klímu...a teraz ide robiť stk...piatok ten pán...tak snáď by mohlo byť ok...predsa som sama s deťmi..tak sa bojím vraziť peniaze ..ale už to treba to auto...lebo zabitý čas cestovaním do práce z práce..a ked behám po meste po doktoroch...tak preto...a nové to je veľa peňazí na to si netrúfam...
@mattuliatko30 hlavne aby SZK neurobil po známosti len aby auto prešlo a po mesiaci ti začne odchádzať súčiastka po súčiastke..15km hore dolu je pohoda..12ročná fabia je už ozaj len presúvadlo,veľmi záleží či bola garážovaná,kolko má skutočných km,nie len na tachometri atd atd..
max. by som ju kúpila za 2500,- viac nie
@mattuliatko30 my mame takuto, sice combi,ale sme spokojní..
manzel ju vyuziva do prace,cca 20 km denne..
nemal nejaky vazny problem,bezne vymeny brzd.dosticiek,atd..
@mattuliatko30 no z tohto, čo si napísala, ti nikto nepovie, či kupuješ dobre... určite si zober mechanika so sebou, nech sa na to pozrie... môže to byť ešte stále super vozítko ale kľudne aj vrak s dobrým make-upom...
@januska20 a aku mate spotrebu na nom a rocnik mate aky?
@mattuliatko30
Chod s mechanikom a normalne sa treba na nej previezt...nech pocuje motor,ci tam nieco nehrka,neklepe ci funguju svetla,okna,nech sa pozrie pod kapotu....
Nepozeraj sa ze bude krasne vytepovane...
@mattuliatko30 poznas majitela? Vies ako bolo o auto postarane? Rozvody,brzdy,olej,filtre,atd su menene? Stk sa da urobit aj po znamosti,pozor na to. Aj zmluvu si postavte tak,ze za skryte zavady zodpoveda nejaku dobu on. Naozaj si vezmi so sebou nejakeho chlapa na skusobnu jazdu. Inak za mna- fabia je super,papka tak normalne,priemer. Len tato sa mi zda na tie km a vek dost draha. Segra ma za tie iste prachy od suseda 2006r.najazdene len 82000km-dochodca. Ale inak sa v sumach nevyznam. Drzim palce pri stastnej volbe 🙂
@karolinka2010 no ja pozeram fabie uz dlho..a ceny sa mi zdwju stale dost..aj na starsie rocniky..no nepoznam majitela pojde so mnou priatel..dufam ze to nebude mat ziadne zavady

@mattuliatko30 je to výborné presúvadlo,žiadne dlhosiahle trate,kedže nemá klímu a na dialnici viac ako 120 nepôjdeš..ak je krátka tak kufor 0 bodov,ak kombi tak tam sa zmestí vela...kupovala by som ju na vozenie detí do školy a do práce..