icon

Ako rýchlo sa vyvetrá cigaretový dym v byte?

mischellvi
27. dec 2024

Ahojte, som tu nová a skúšam rady…som v situácii kedy zlomena noha mi nedovolila ísť na balkón zafajčiť, na balkón vedu schody cez ktoré by som sa nevyšliapala (bývam sama, deti nemám) zafajčila som v byte a teraz by som potrebovala vedieť za ako dlho sa to vyvetra (časovo) ďakujem za každú odpoved…pekný zvyšok dňa prajem

Strana
z2
kat_
27. dec 2024

chudaci susedia, uz to fajcenie na balkone je na facku

mischellvi
autor
27. dec 2024

@kat_ susedov mám 3 bývame v menšom paneláku kde máme 5 byty 1 je ešte voľný no keďže tieto byty máme všetci kúpené tak si tu každý robi čo chce, oni fajčia denno denne v bytoch a najmä ráno keď sa im nechce ísť na balkón kvôli zime a taktiež aj večer cez obed ich vidím na balkóne ale inak vôbec, ja som si prvý krát v živote zapálila v byte a aj posledný…

elenajezova
27. dec 2024

Motivácia na prestať fajčiť.😉

ukulela
27. dec 2024

@mischellvi no nefajciar to zaciti na zaclonach, gauči a pod. Ja by som musela všetko prať. Iba vetrať by mi nestačilo. Na tvojom mieste nejaký osviežovač a vetrať o sto šesť... Máš motiváciu sa zlozvyku vzdať.

pribinak
27. dec 2024

Byt ti bude smrdieť ešte dlho, napachnute sú hlavne textílie: záclony, gauč, kreslo, koberce (ak máš)
Nefajčiar to zbadá hneď

letfenixa
27. dec 2024

Naša suseda oproti zdedila byt po mame, na komplet prerobila, všelijaké tapety, a fajčí vnútri. Hnus.

maranco
27. dec 2024

Vtedy si uvedomíš ako si otrokom svojej závislosti.
Stačilo by nemať cigarety v byte a buď by si so závislosťou skončila, alebo sa doplazila von kúpiť si ich.

nyusika
27. dec 2024

fajciar po case te smrad prestane citit.
ked pride nefajciar do takehoto prostredia, bude sa mu chciet od smradu grcat.

pomoze komplet vymalovat, hlbkovo vytepovat, niekolkokrat oprat zaclony/zavesy, deky...vsetko

ja som prestala fajcit kvoli tomu, ze som sa sama sebe hnusila, ako smrdim.

aurelia2000
27. dec 2024

@nyusika 👍👍👍 konečne niekto, kto dokázal prestať s tým hnusom👍👍👍

nyusika
27. dec 2024

@aurelia2000 nie som jedina, mnoho ludi s tym seklo 🙂

katica06
27. dec 2024

@mischellvi sorry, ale ani týždeň nonstop vetrania ti nepomôže . Ako dievčatá hore písali, smrdia ti všetky textílie v byte a keď budeš takto pokračovať tak aj ďalšie predmety. Proste to cítiť že smrdí, tak isto ako to cítiť to aute v ktorom fajčili.
Vieš čo, dostali sme darom chladničku od svokry, tiež fajčia vnútri, tri krát som umyla octovou vodou a stále smrdela, bola ,,vyhnaná,, na chodbu, lebo smrdela tabakom

kat_
27. dec 2024

ber to ako sancu zbavit sa toho otravneho zlozvyku, mas jedinecnu moznost 🙂

tundra
27. dec 2024

Skus čisticku vzduchu alebo neutralizator pachu pre zviereta.Googl pise,ze aj ocot zriedit s vodou a nechat nadobu v miestnosti...
https://www.nay.sk/ionic-care-triton-x6-striebo...

nynia
27. dec 2024

Bude to tam dlho a dovolím si povedať, že smrad tam už bol minimálne z bundy ktorá od cigariet určite bola napáchnutá....

ivanaks
27. dec 2024

Ahoj, asi Ťa veľmi nepoteším, čo sa týka zbavenia sa smradu po fajčení. Kúpila som byt, v ktorom predchádzajúci majiteľ fajčil. Vymaľovali sme steny, vymenili podlahy, obkladačky, isteže nábytok je iný, záclony atď., a aj po 15 rokov, keď nie som doma dlhšie, že sa tam pár dní nevetrá, tak je to tam stále cítiť - slabulinko, ale cítiť... (Steny sme neškrabali až na betón, tak možno v nich je to "uväznené".). Využi príležitosť a prestaň fajčiť. 😉

gribka1
27. dec 2024

No máš čo robiť, od maľovania až po kompletný lux. Vetrať nestačí.

tairyx
27. dec 2024

Ženy preboha netárajte 😁
Jedna cigareta sa v pohode vyvetrá za deň- dva,
Ja nefajčím a občas keď u mňa bola nejaká návšteva a nedalo sa ísť na balkón tak sa fajčilo vnútri a nič hrozné sa nestalo, v pohode sa to vyvetralo za dva dni.
Už z jednej cigarety nerobte takú vedu.

nikha2809
27. dec 2024

@nyusika máš môj obdiv.Mne na cigaretach vždy vadil smrad, tak som prešla na Iqos.Vnutri nefajčím, len na balkóne ale už ma opustila akákoľvek vola prestať.Sekla si s tým z jedného dňa na druhý?

gribka1
27. dec 2024

@tairyx No s tou nohou asi nezafajcila len raz.

petracandle
27. dec 2024

@tairyx to čo máš za primitívne návštevy, ktoré majú potrebu fajčiť niekomu v interiéri? Ver tomu, že ti to tam parádne smrdí

frflos_nespokojny
27. dec 2024

velmi zalezi kolko a ako dlho si,alebo budes fajcit.
pokial si das jednu, dve tak vyvetras. pouzijes vonnu lampu, alebo sviecku. samozrejme ak 20, tak ti vsetko napachne.

mischellvi
autor
27. dec 2024

@gribka1 bolo to iba raz, zas niesom tuhá fajčiarka mala som nervy takže tak

mischellvi
autor
27. dec 2024

@frflos_nespokojny ďakujem za odpoved

mischellvi
autor
27. dec 2024

@tairyx ďakujem

lizatko1009
27. dec 2024

stoji ti to za toto? ak by mi niekto zapalil v byte, tak konecna, smrdis ty, ruky, vlasy, koza, oblecenie, bundy, všetko, uz ked tak iqos alebo liquid alebo ako sa to pise. my sme vcera boli posediet, len sme presli cez fajciar do nefajciaru a všetko hned islo do prania a umyt vlasy. My mame pod nami suseda, ktory chodi fajcit na balkon a ver mi, je to na facku a citia to aj pod nim, my nad nim aj vedla.

gribka1
27. dec 2024

@mischellvi No a keď si poriadne vyvetrala, stále cítiť? Jeden raz by nemal byť problém. Ak máš závesy, záclony vyper.

frflos_nespokojny
27. dec 2024

@mischellvi neries nikoho ak chces fajci. je jasne , ze fajciar smrdi.

tairyx
27. dec 2024

@petracandle nemajú potrebu fajčiť v interiéri, prečo ich hneď nazývaš primitívnymi? Prebiehala rekonštrukcia, zábradlia z balkónov boli zložené a čakalo sa na dodávku a montáž nových.
Ja aj po toľkých rokoch žasnem, ako sa vie niekto takto vyjadriť a súdiť.

kat_
27. dec 2024

@tairyx tak snad sa da vyjst von
och, zakazala by som fajcenie na balkonoch hned, to je totalne zneprijemnovanie zivota ostatnym

mischellvi
autor
27. dec 2024

@gribka1 už nie, ďakujem

Strana
z2