Fake produkty
Môj priateľ mi na narodeniny kúpil pár kúskov oblečenia a je úplne jasné, že je to fejk aj keď tvrdí že je to originál. Mne je trápne za neho, lebo to vidí aj slepý. Povedala som mu, že keď nemá peniaze, má mi radšej kúpiť len niečo symbolické, že ja fejky určite nosiť nebudem. A on sa hrozne urazil. A stále si ide svoje, že to sú originál veci a že boli veľmi drahé a som nevďačná. Ako by ste to vyriešili? Aby ste ma pochopili, ja vôbec nenosím značkové oblečenie, mám pár veci, na ktoré som šetrila, ale keď na niečo nemám, kúpim si iné a nie fake, príde mi to ako neskutocne sedlactvo. Sme spolu krátko a možno je to divné, ale ja premýšľam nad rozchodom. Je to malichernost, ano, ale keby to aspoň prizna. Mám pocit že bude zo mňa robit hlupanu aj v ťažších témach nie len pre hlúpe oblečenie
Teda neviem ako pisu ostatne baby. Ale ja by som sa toez hnevala. Pokial na to chalan nemá financie tak ti má urobit radost niečom inym ale nemám rada ludi čo kupuju fejky prečo to spravil? Aby sa on citil lepšie že ti kupil to a to značkové? Teda mne by to velmi vypovedalo o jeho osobnosti 🙂
Mala som chlapa čo sa takto predvádzal pred kamosmi nerobil to síce s fejkami ale aj to mi bolo nepríjemne lebo to nerobil pre mna mne to bolo ukradnuté ale preto aby sa mohol pochvalit. Na narodky spravil horacie do skoly mi nechal kurierom poslat 150ks ruží všetci boli z toho na makko a ja som sa s ním za to rozišla lebo prvé čo spravil tak to vsade pchal na instagram a podobne že čo kupil frajerke. Pre mna ľudia s pokazenymi hodnotami
@alzbeta1301 bože, to musel být primitiv 😂
Vieme, aki sú chlapi. On si asi ozaj myslí,že je to originál. A možno to fakt veľa stálo,tak to ho utvrdilo v Tom, že to isto originál musí byť. Chlapi si myslia,že napichane pery a silikóny sú prirodzene. Oni to fakt nevedia rozlišovať.
Strasny 😂😂 najlepšie keď učiteľka na to zabila že za celých 50 rokov nikdy toľko kvetov nedostala. Tak som jej u podala že už Ano😀
@ankare tak asi ako ktorý chlap neviem 😬 ale teda moj je na to špička 😀
@alzbeta1301 vie to rozlíšiť? 🙂
@ankare sama neviem, ale toto sú fakt také fejky, že to proste vidno. Taký ten štýl čo kúpiš v Egypte na dovolenke a rozsype sa ti to skôr ako pristanes v Bratislave. Ani neviem ako k tomu prišiel, pretože tieto veci sa nesmú ani predávať na SR a myslím že ani dovážať.
@ankare Ano tak hlavne tale veci sa nakupujú v origos predajniach nebudeš Mk kabelku kupovat cez BAZOS napríklad

búrka v pohári vody... chcel ti urobiť radosť, s najväčšou pravdepodobnosťou nerozozná fake od originálu a jeho odpoveď, že je to originál, bola vcelku logická potom, čo si sa na neho úplne neadekvátne vyrútila. On z teba neurobil hlupaňu, tú si zo seba urobila sama. Čo je také dôležité na tom, aby priznal, že je to fake, keď on o tom asi vôbec nevie? Skôr by si si mala uvedomiť, že si trápna a netaktná, každý, kto ti chcel urobiť radosť, by sa po tvojej reakcii urazil. Bol to taký problém povedať "ďakujem", veci odložiť a zabudnúť na ne? Tešiť sa, že ma má rád, jedno, čo kúpil?