Farbenie prvých šedín
Zdravím vás dámy.
Potrebovala by som poradiť. Po chorobe pred 5 rokmi mi vypadali takmer všetky vlasy, takže som šla ako sa vraví na koleno.
Po chorobe som sa rozhodla vlasy si nechať prírodné, kedže som mala v tele veľa chémie.
Do choroby som si vlasy farbila, mimo času tehotenstva.
Začínajú sa mi tvoriť kolóny šedivých vlasov, ktoré sa snaží pinzetou (!) vytrhávať.
(prosím zdržte sa komentárov typu: to nerob, lebo ti narastú ďalšie dva šedivé, za ten jeden vytrhnutý... nie je to pravda).
Mne sa moja farba páči, od slnka mám niektoré pramene vyťahané do bledšej farby, takže mám prírodné ombré.
Žiaľ ku kaderníčkam mám asi takú dôveru, ako k poisťovacím agentom
- preto prosím bez kaderníčky.
Zvládam si doma aplikovať keratín dlhé roky, preto verím, že nafarbiť si zopár vlasov nie je problém - zároveň zastávam názor, ak si niečo dobabrem na hlave môžem si za to sama a nie niekto cudzí, komu za to vysolím ešte aj € za to že to dobabral 😀
Viete mi poradiť nejakú lokálnu aplikáciu farby?
Asi je to nezmysel, ale možno motyka vystrelí. 🙈
existuju take spreje, ktore ti prekryju prve sediny (napr.syoss, loreal), len teda musis trafit odtien a nie je ich vela na vyber. Nevyhodou je, ze sa vymyju pri dalsom umyti vlasov a navyse nechavaju stopy na vankusi, rukach. Ale ako prva pomoc su fajn, ja ich pouzivam, ked mi trochu odrastu vlasy po farbeni. Vyhodou je, ze ak netrafis odtien, tak to das rychlo dole 🙂 alebo zjemnis ten odtien utretim do uteraka/ rukou.
ďakujem za rady skúsim niečo pozrieť na nete :/ lebo s pinzetou sa mi už nechce hrať😀
@lanah teraz ma napadlo, ako sa tie spreje volaju 🙂 (root retouch - je na tie korienkove odrasty, ale zo zaciatku som to pouzivala nielen na ne, ale aj na dlzku vlasov). A dostat aj maskary, ale s tym nemam skusenost, no je na tom istom principe, no mozno to nanesies este presnejsie ako ten sprej. treba proste poskusat, dostanes bezne v drogerii. S tou pinzetou je to tak na pat vlasov, ale casom je to uz neudrzatelne s nou :D poznam
@hradnapani No a spini to teda prosim ta postelnu bielizen ci nieco ine, ako tu bolo spomenute?

Pouzivam taky sprej o loreal na vyrastene sediny.ja mam len zopar na ofine a toto mi pomaha