icon

Farfetch - odoslané z Ameriky

3. jún 2023

Ahojte. Chcem si niečo z farfetch obejdnať. Vypísalo mi v košíku, že odoslané to bude zo spojených štátov (cena poštovného 18€). Budem ešte niečo doplácať?
Ďakujem

martinmmartin
3. jún 2023

podla toho co vsetko je v baliku(celkova hodnota v USD)....a ci to musi preist colnym konanim

autor
3. jún 2023

@martinmmartin iba tenisky za 92, spolu teda 110€

muchotrafka298
3. jún 2023

Ked to ide z USA, tak to pojde urcite cez colnicu, lebo musis z toho zaplatit dan. Pokial tu dan nezaplati za teba Farfetch a nebude to zahrnute v cene. Clo platis az pri sume vyssej ako 150 EUR. Okrem toho ak to pojde kurierskou sluzbou, mozu toto oni vybavit za teba, ak bude treba. DHL si napriklad za to, ze len zacne konanie colne berie 25 EUR.

refly
3. jún 2023

Pojde to cez colnicu. Ak to ide cez postu, tak to neni take zle, dan sa bere iba z produktu, nie z postovneho. Ak to ide kurierom, tak to bude viac :(
Ja som napr platila cez postu za 45€ balik (bez postovneho) iba 6€ dan.
Cez DHL som za 60€ balik platila pomaly 40€. Som si myslela ze si zo mna robia prdel. Kurieri su pliaga

autor
3. jún 2023

A u nás stoja 180 😂 tak to sa mi ani veľmi neoplatí ich objednávať z farfetchu

muchotrafka298
3. jún 2023

Ono by sa to oplatilo tak, keby si si ich poslala niekomu na adresu v USA a ten clovek by Ti ich priniesol bezodplatne na Slovensko. Nehovoriac o tom, ze ked si ich kupis tu, tak mozes reklamovat uplne v pohode a nemusis riesit posielanie do USA.

autor
3. jún 2023

@muchotrafka298 to už je veľmi komplikované 🙈

muchotrafka298
3. jún 2023

Komplikovane to zacne byt az v momente, ked to budes chciet reklamovat alebo vratit. Lebo ak sa to posiela do USA, to nie je len tak, ze hodis na postu. Nehovoriac o vrateni, ktore moze byt zadarmo a nemusi. Skus pozriet na inych strankach, ktore su europske, ci tie tenisky nemaju. Svedsky Caliroots alebo nemecky Endclothing maju aj limitky, veci od vymyslu sveta a posielaju na SR.

autor
3. jún 2023

@muchotrafka298 Ďakujem. Idem hneď pozrieť