icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

ywushqa
20. dec 2010

Teraz som si to pozrela v archive. Myslim, ze je jasne, preco sa Marian doteraz este neozenil... Jeho mama si neuvedomuje, ze svojim spravanim ublizuje hlavne synovi. Pri nich si on ziadnu nenajde, ktora tam vydrzi dlhsie. A to nechcem obranovat Darinu. Ja len ze milujem skupinu svokier, ktore si myslia, ze su "najlepsie, jedine a nenahraditelne" 🤐 ... Podla toho, ako to skoncilo si myslim, ze dalsich 30 rokov nebude nist. 😉

marorlinko
22. dec 2010

@pia22 jak pekne si to napisala, aj ja by som taku chcela mat,aspon by sme usetrili na elektrine:DDD

klincek
23. dec 2010

baby, ta Martinka ma najprv totalne napalila, aka bola vulgarna a stupidna, ale teraz mi je jej az luto..Jojka si z nej robi prostriedok na vyplepsenie sledovanosti, a ona uboziatko sa este tesi, aka je slavna 😒 . o tri mesiace po nej asi pes nestekne, opadne zaujem lacnej zabavy chtivych divakov a poslu ju docerta..

evinkal
23. dec 2010

Inak jedna ved ma štve,že teraz sa všetci idú kvôli nej zblázniť....za chvíľu sa jej všetci "prejedia"..aj s Norou to tak bolo...Ja si radšej kuknem tú súdnu sieň,lebo už sa mi zdá,že to s tou Martinou preháňajú! 😠

mamutka
23. dec 2010

@klincek presne, hnusila sa mi, teraz ju lutujem a z Jojky mi je zle...

mamartinka
23. dec 2010

A to este z Martinkou ide relacia aj na Vianoce po Panelaku.Aj mamicka tam bude s nou.No kam ich este nepichnu 😀 Ani na Vianoce nevedia co dat.Kleopatra Popoluska z Turca sa to tusim bude volat.

annnika
24. dec 2010

Nechápem ako je možné že po x sériách , VyVolených, BigBrothera a podobných vecí ešte existujú ľudia, čo sa chcú dobrovoľne strápniť pred celým národom 😀
Ale vďaka za nich, dá sa na tom aspoň dobre zasmiať. No stretnúť niekoho takéhoto v živote by som nechcela..
Ináč, pokiaľ ide o Farmára celkovo, Maťo bol jediný fešný aj ten podvodník 😀 😀 😀

mamartinka
7. jan 2011

Pozrite.Bude 2 cast farmara aj v roku 2011 http://www.csmatalent.sk/farmar-novinky/clanok/...