icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

lucia78lucia
31. okt 2010

Opitá Vieročka 😀 vraj iné ženy pijú viac http://www.cas.sk/clanok/183923/vyradena-farmar...

meggietn
31. okt 2010

ja som sa na tom slušne pobavila, a tie komentáre moderátora k tomu....no rada si to pozriem aj na budúce. 😀 , takéto niečo tu už dávno chýbalo. 😅 🤐 😵

mendelka
1. nov 2010

no monkula asi nie si len ty zo starej školy,ale asi aj ja. No ale z akej školy sú potom tie "dámy" v zrelom veku? Lebo ony si hovoria, že sú zo starej dobrej školy, sú slušné a chápavé, pracovité a o nás si myslia, že dnešná mládež sa nevie o seba postarať sama. Tak ja potom už neviem...
A takto nevyzelá láska na prvý pohľad.
Veď ich tá láska časom prejde, keď minú peniaze a začnú hnoj kydať (nieže by som bola fajnová,veď aj my chováme všeličo,ale vôbec to nie je romantika), na prechádzky po prírode môžu zabudnúť- a nie ešte cestovať po svete. To si tá trúba myslí, že dá zatiaľ zver niekde do úschovne?

terez34
1. nov 2010

no fakt je to na pobavenie a hlavne Vierocka a fakt je pravda ze teraz su velmi zamilovane ale ked bude treba tvrdo makat a rano vsravat tak si neviem predstavit ktorej sa to bude chciet budu utekat kade laksie bez odpocinku bez vykendu horsie ako koncentrak no ja by som to nezvladla ani jeden den ja mam doma kocku a psa a mam dost 😀 😀 😝

mendelka
2. nov 2010

no uvidíme, čo nám ponúknu v piatok 😀

monkula
2. nov 2010

@mendelka myslím, že si to vystihla úplne presne.... 😉 staršie sa hrajú na cudné, ale chovajú sa skôr ako cundry...
@terez34 mne stačia aj deti... 😀 mali sme mačku a bola som z nej na nervy...

terez34
4. nov 2010

@monkula no to mas pravdu deti su nad hlavu a ja mam este dve pubertacky tak to je horsie ako tie zvery 😀 😀 😀 😝

eva7780
6. nov 2010

žienky sa ešte riadne namakajú 😀 😀 😀 poniektoré si mysleli,že idú na dovolenku,aspon ja som mala taký pocit 😅

mendelka
6. nov 2010

ahojte baby, no ja som to pozerala, ale neverila som vlastným očiam, čo tie "dámy" dokážu. Bolo to biedne a myslia si, že si zase nejaký milionár hľadá ženu. Ešte budú ľutovať,že tam išli.

zuzka89
7. nov 2010

ja som to pozerala v reprize vcera doobedu (len zo zaujimavosti), ja som len otvarala usta a nestihala sa cudovat, co tie zeny tam predvadzaju...jedna ohovara druhu, osocovanie...uz len cakam kedy sa tam pred kamerami zacnu bit a tahat za vlasy 😀 ani jednej neverim, ze to mysli uprimne vazne 😒

niaz
7. nov 2010

to hej aj ja sy mislim

niaz
7. nov 2010

ja si mislim ze ich tam len skusaju lebo oni su len chlapi skaredy a nemozu si najst zenu tak zato urobyli tuto reportaz..

mamartinka
8. nov 2010

Vysvetli mi niekto preco tu nejdu pridat prispevky? http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/n...

klincek
12. nov 2010

ja som sa na tuto sou fakt tesila. dufala som, ze nasa druha najvacsia komercna telka sa zachova ferovo a vyberie tam inteligentnych a pracovitych chlapov, ktori veria svojmu snu a snazia sa vybudovat fungujuce moderne farmy (aby uz konecne Slovaci pochopili, ze farmari nie su len nevzdelani tupci, ktori si zasluzia akurat posmech), a privedie im do cesty zeny, ktore ten sen budu s nimi chciet zdielat a pracovat na nom spolu s nimi-teda ze to bude o farmarceni s romantickym prvkom, alebo tak nejako.. a ze nebude Slovakov pokladat za divacky odpad, ktoremu moze naservirovat cokolvek a on jej to zhltne aj s navijakom a este sa na tom bude strasne zabavat, ze aka prca..
nikto mi nenahovori, ze ten vyber farmarov aj zien bol zalozeny na objektivnych a ferovych pravidlach. ved oni si vyslovene vytypovali typkov a chuderky, ktore urobia narodu lacnu trapnu zabavu, a o fungovani fariem a praci na nich nebude ani reci. fakt mi je to luto. aj vdaka takemuto pristupu budu Slovaci nadalej povazovat ludi, ktori sa zivia tazkou a poctivou pracou, za debilkov a chudakov.
kolki z nasich starich rodicov boli gazdovia? urcite ich je dost.. ved to kedysi malo taku vaznost ako maloco. ludia chapali zmysel starostlivosti o podu, aj potravinovej sebestacnosti, aj nejakej zakladnej ucty voci podmienkam svojej existencie. teraz?! skoda reci..len by ma zaujimalo, co raz budeme vsetci s prepacenim zrat, ked sa k tymto veciam zaujimaju taketo postoje.
nechcela som urazit nikoho z tych, ktorym je tato sou na smiech-pretoze ona naozaj je..ale pre mna je to smiech cez slzy, sorry..

jasminet
12. nov 2010

@klincek ja mam skor pocit, ze o praci na farme bude cela tato sou - drina drina drina a dievcatam sa velmi rychlo otvoria oci. 😀

uprimne mi povedz, ktory inteligentny pracovity farmar a inteligentna pracovita zena hladajuci svoje stastie by isli do tejto sou (alebo ktorejkovlek)? osobne si myslim, ze ani jeden. taketo sou su cisto a len na pobavenie divaka, ktory si po praci vecer potrebuje oddychnut, pobavit sa na cudzi ukor a nie sledovat niekoho intelektualny vylev. 😅
jednoduchi ludia = zabrany padaju = skvela zabava pre cele slovensko... 😉

klincek
12. nov 2010

@jasminet, asi mas pravdu..ja som taky zbytocny idealista..no v podstate kazda zoznamka, ktora doteraz v TV bola, asi prebiehala podobne, takze co sa cudujem, ze.. len mi je luto, ze tato je konkretne tematicky zamerana na "farmarov," a tak z toho vsetci vyjdu ako debili 😒
ale aj tak si to dnes zase pozriem, aspon uvidime, coho vsetkeho su ludia schopni. lebo aj ked som uz dost stara, niektore veci mi este stale nejdu do hlavy 🙂