Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?
Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?
tie co sa tam prihlasili,mohli cakat,intriggy,ohovaranie a potupu,takze to,ze narod sa na nich zabava,je ich problem,prihlasili sa same,nik ich nenutil, tie farmy neviem ci by som to farmamy nazvala,mat par sliepokkk a jednu svinu:D ale aspon si oddychnem a zasmejem,ked to kukam na nete v archive,alebo nazivo na nete joj.sk v piatok.uz sa tesim na dneska. ta ponozkova nemam chyby,naco tam sla,ked kydat hnoj sa jej hnusi,nic sa jej nepaci, a ten jak sa vola,co vravel,ze si umyva zuby raz za mesiac,no nadhera,ani keby posledny na svete blo,ltak on nezakopnem,je pravda,ze aj tu v anglicku su farmari povazovani za niekoho. a vacsinou bohati,tuna to bbudu vysielat tiez. ten marianov dom, ta jeho mat, chudera ta co si ju vybral uz zevraj,dako rychlo mu stihla vliezt do postele ta.ked u ztehotna je jak pisali, ta urobi vsetko jak som pozerala doposial aby ho mala, dobru svokru bude mat,:DDD
mam rada taketo reality show, aspon mam eo com pisat :DDDDd
aj ja sa už tešim na dnes večer na tie tupane niektore 😀 😀 😀
@monkula marfuska anjelik,ta s tyma ponozkama:D
@marorlinko jaj 😀 😀 😀 a nemala líčka ako marfuška, keď ju mater strojila na pytačky? 😀 😀 😀
😀 😀 Martinka a jej original styl v obliekani, nestaci na nu ani Lady Gaga 😝 mohol si ju Marian dlhsie nechat, este by bola sranda
baby ja som to nejak nepochopila - co bolo cielom hry "Martinka hlada mobil"?? a preco ho vlastne schovavala? nejak som to nesledovala pozorne, tak mi asi nieco uniklo 😀
monštrum žena 😀
ahojte, presne že načo sa teraz budeme pozerať keď odišla moderná žena, do kelu, toto bola najlepšia komedia akú som za posledné roky videla, super relax, fakt
Ty kokso,
v piatok som si pozrela farmára a teda zírala som.
To kto vyberal tie "farmy"? Merítkom asi bolo - čo najviac zdevastovaná a nemoderná.
😢 A tí farmári - majser sveta Maťo, Zdenko a jeho nedeľná chvíľka poézie, zaostalý Marián... no comment. 😨
A tie baby - Martina a jej mobil, oblečenie komentár nepotrebuje. Tá s tými zubami, neviem ako sa volá. A tá nymfomanka - že Tibor bol ako rozprávka (no skôr horor). Naviac nepochopiteľné pre mňa bolo to, ako sa každá zubami-nechtami drží na tej farme. Mňa keby tam priviedli, tak odtiaľ utekám a ešte si gratulujem, že mám zdravé nohy. 😀
Zabudla som ale napísať, že ako relax v piatok večer to bolo super, ešte aj manžel si chcel pozrieť ako to dopadne s tým mobilom 🙂
Ahojte,aj ja zvyknem kuknúť farmára ale zaujímalo by ma,či tí farmári ozaj existujú a ako to s nimi vlastne je,keďže si myslím,že to dopadne tak ako aj honzík novotný-nevesta pre milionára-Vymyslené peniaze a žiadna svadba 😀 😀
je pravda že aspoň je zábava keď sa tie ženy medzi sebou hryzú🙂 A tá že "On to na Peťku iba hrá o mňa ma záujem" Nejaká si je až príliš istá,aby ju nekopol.. 😀 .Neviem ale tie ženy mi tiež pripadajú také-nedospelé..Alebo sa tak musia správať?
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/...
ta ale ma sebavedomie, sa cudujem ze vobec niekto u nu oprel svoj bicykel 😉
Baby tak že Mariana Darinka už maju aj po sadbe _)
http://www.topky.sk/cl/15/836444/Panic-Marian-z...
@evkacka To uz sa tu spominalo.Ved ja sem linky stale nahadzujem a pripada mi to ze si sama zo sebou aj niekedy pisem.
@mamartinka poctivo citame, len linkuj dalej😉

http://www.cas.sk/clanok/185337/trestne-oznamen...