icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

marorlinko
19. nov 2010

tie co sa tam prihlasili,mohli cakat,intriggy,ohovaranie a potupu,takze to,ze narod sa na nich zabava,je ich problem,prihlasili sa same,nik ich nenutil, tie farmy neviem ci by som to farmamy nazvala,mat par sliepokkk a jednu svinu:D ale aspon si oddychnem a zasmejem,ked to kukam na nete v archive,alebo nazivo na nete joj.sk v piatok.uz sa tesim na dneska. ta ponozkova nemam chyby,naco tam sla,ked kydat hnoj sa jej hnusi,nic sa jej nepaci, a ten jak sa vola,co vravel,ze si umyva zuby raz za mesiac,no nadhera,ani keby posledny na svete blo,ltak on nezakopnem,je pravda,ze aj tu v anglicku su farmari povazovani za niekoho. a vacsinou bohati,tuna to bbudu vysielat tiez. ten marianov dom, ta jeho mat, chudera ta co si ju vybral uz zevraj,dako rychlo mu stihla vliezt do postele ta.ked u ztehotna je jak pisali, ta urobi vsetko jak som pozerala doposial aby ho mala, dobru svokru bude mat,:DDD
mam rada taketo reality show, aspon mam eo com pisat :DDDDd

bubinko83
19. nov 2010

aj ja sa už tešim na dnes večer na tie tupane niektore 😀 😀 😀

marorlinko
19. nov 2010

@monkula marfuska anjelik,ta s tyma ponozkama:D

monkula
19. nov 2010

@marorlinko jaj 😀 😀 😀 a nemala líčka ako marfuška, keď ju mater strojila na pytačky? 😀 😀 😀

rabiva
20. nov 2010

😀 😀 Martinka a jej original styl v obliekani, nestaci na nu ani Lady Gaga 😝 mohol si ju Marian dlhsie nechat, este by bola sranda

eva7780
20. nov 2010

@rabiva a to je tričko 😝 pomali cela podprda jej trčala 😝 ale sa predviedla krásavica s tým mobilom,dcera bude celá mama,dobre si ju vycvičila 😔

jasminet
21. nov 2010

baby ja som to nejak nepochopila - co bolo cielom hry "Martinka hlada mobil"?? a preco ho vlastne schovavala? nejak som to nesledovala pozorne, tak mi asi nieco uniklo 😀
monštrum žena 😀

weiya
21. nov 2010

@jasminet to nepochopil asi nikdo,ze o co jej islo 😀

bianka234
22. nov 2010

ahojte, presne že načo sa teraz budeme pozerať keď odišla moderná žena, do kelu, toto bola najlepšia komedia akú som za posledné roky videla, super relax, fakt

atinka22
22. nov 2010

Ty kokso,
v piatok som si pozrela farmára a teda zírala som.
To kto vyberal tie "farmy"? Merítkom asi bolo - čo najviac zdevastovaná a nemoderná.
😢 A tí farmári - majser sveta Maťo, Zdenko a jeho nedeľná chvíľka poézie, zaostalý Marián... no comment. 😨
A tie baby - Martina a jej mobil, oblečenie komentár nepotrebuje. Tá s tými zubami, neviem ako sa volá. A tá nymfomanka - že Tibor bol ako rozprávka (no skôr horor). Naviac nepochopiteľné pre mňa bolo to, ako sa každá zubami-nechtami drží na tej farme. Mňa keby tam priviedli, tak odtiaľ utekám a ešte si gratulujem, že mám zdravé nohy. 😀

atinka22
22. nov 2010

Zabudla som ale napísať, že ako relax v piatok večer to bolo super, ešte aj manžel si chcel pozrieť ako to dopadne s tým mobilom 🙂

evinkal
22. nov 2010

Ahojte,aj ja zvyknem kuknúť farmára ale zaujímalo by ma,či tí farmári ozaj existujú a ako to s nimi vlastne je,keďže si myslím,že to dopadne tak ako aj honzík novotný-nevesta pre milionára-Vymyslené peniaze a žiadna svadba 😀 😀

evinkal
22. nov 2010

je pravda že aspoň je zábava keď sa tie ženy medzi sebou hryzú🙂 A tá že "On to na Peťku iba hrá o mňa ma záujem" Nejaká si je až príliš istá,aby ju nekopol.. 😀 .Neviem ale tie ženy mi tiež pripadajú také-nedospelé..Alebo sa tak musia správať?

jajka78
22. nov 2010

http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/...

ta ale ma sebavedomie, sa cudujem ze vobec niekto u nu oprel svoj bicykel 😉

evkacka
22. nov 2010

Baby tak že Mariana Darinka už maju aj po sadbe _)
http://www.topky.sk/cl/15/836444/Panic-Marian-z...

mamartinka
22. nov 2010

@evkacka To uz sa tu spominalo.Ved ja sem linky stale nahadzujem a pripada mi to ze si sama zo sebou aj niekedy pisem.

pia22
23. nov 2010

@mamartinka poctivo citame, len linkuj dalej😉