icon

Feminizmus

5. sep 2022

Myslím si že vzťahy dnes krachujú viac ako v minulosti že z dôvodu feminizmu.. niekedy mali muži a ženy rozdelené svoje úlohy. Muž nosil domov prnaize , žena sa starala o domácnosť a tak si nemali čo vyčítať. dnes žena je na tom rovnako ako muž a preto si vymienaju radi názory čo vedia k častým hádkam. Čo je pochopiteľné že žena chce presadzovať svoj názor keď si je rovnocenna s mužom. No niekedy to ženy nemali zapotreby toľko si presadzovať názory, lebo im nevadilo počúvať muža keďže muž bol niekedy mužom a robil to čo mal, zarábal, opravoval pokazené veci a pod. Dnes je všetko na hlavu .. preto krachuju vzťahy... Čo si o tom myslíte ? ..

Strana
z6
terezka1947
7. sep 2022

@zoro9836 myslím,že vie....a aj ja viem,čo v ňom mám😉

beronsche
7. sep 2022

@terezka1947 ked do vztahu vstupuje nezrely, vnutorne neisty clovek, ktory ma potrebu si nieco dokazovat, ci sa realizovat NA UKOR ineho, ktory nema zaujem/ nevie na vztahu pracovat, tak to inak, ako katastrofou skoncit nemoze..
No a teraz maju ludia vyhodu, ze z patologickeho vztahu mozu odist..
kedysi nemohli, tak zostavali spolu a generacia ich (pra)vnukov veri, ze ake boli manzelstva kedysi skvele, ako pary spolu prezili cely zivot..
Tak ako ani svadba s prvym parnerom, tak ani niekolkorocny vztah "na skusku" nic nezarucuje. Ono je to o ludoch, o ich osobnosti, nie o tom, ako vztah zacal, ci o dobe, v ktorej zijeme..

A vysmech je na soc. sieti beznym javom. Ono ta anonymita internetu dodava ludom odvahu a tak jednoduchsie, ci zakomplexovane a nestastne osoby, kt. by v realite ani nepipli, radi utocia, obet si uz najdu.. Ci je to niekto v manzelstve s prvou laskou, ci niekto v dlhorocnom vztahu bez papiera...

zmrzlinka2021
7. sep 2022

@terezka1947
Lenze feministka nikdy nepohrda svojim muzom, nikdy ho neponizuje a nikdy netvrdi, aky je zbytocny a nepotrebny a aka je ona super power woman. Toto robia jedine zakomplexovane a frustrovane zeny, ktore sa v zivote stretli s mega davkou bolesti, trapenia, ktore nezazili otcovskú lasku, lasku dobreho partnera a proste to na ne padlo a taketo spravanie je vecou obrany.

Feministka je zena, ktora praveze pozna svoju hodnotu, ma rada seba, svoj zivot, vazi si ostatnych ludi a je si vedoma toho, ze jej pohlavie neurcuje to, ze ma byť tá, ktora bude upratovat, hačkovať.... a že moze si taktiez plnit svoje sny a vobec sa nemusi stat ani matkou, ani manzelkou a moze mat krasny a stastny zivot.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
7. sep 2022

@zmrzlinka2021 úplne súhlasím.
Lenže mnoho žien sa skrýva za feminizmus a netuší,čo znamená.

Strana
z6