Fén s difuzérom. Ako sa s tým robí?
Ahojte, mam jemne rovne vlasy, ale su dost tazke, no chcem ich mat aspon ako tak upravene, tak si ich fukam kulmofenom, ale nebavi ma to, trva to dlho.
viete mi poradit? pomohol by mi fen s difuserom? na co vlastne difuzer sluzi, ako sa stym robi? je to rychlejsie ako kulmofen? hlavne vzadu mi to nejako nejde, lebo nevidim. dakujem za rady. a pripadne na co si mam pri kupe dat pozor.
dyfuzer pouziva moja segra, ma kucerave vlasy. dokonca sme menili feny,lebo vraj mam lepsi dyf a ja ho aj tak nepouzivam.
jednoznacne papiloty. da sa v tom aj spinkat. 😉
ja mozem jednoznzne odporucit fen so samotociacou sa kefou, naozaj sa da takto spravit aj doma uces, ako od kadernika 😎
Používám fén s difuzérem, protože mám jemné vlasy a moc jich není. Můžu jedině doporučit 😉
ahojte,no ja mám tiež taký fén,a jemné vlasy a mne to veľmi vysušuje a vlasy pôsobia zničeno-no alebo s tým neviem správne robiť 😅 ,používam to ln príležitostne 🙂
Aj ja ho mám, ale ako rejočka, tiež ho neviem používať 😝 Mám vlnité vlasy, tak som si vlny chcela difuzérom zvýrazniť, ale dosahujem iba výraz šialeného leva 😝
Moja kolegyňa mala vždy tak krásne vlny 😵 😵 😝
difuzer sa pouziva na trvalu a kucerave alebo aspon vlnite vlasy,preto aby neboli rozlietane a netvarili sa ako chemlon.rovne vlasy to tak maximalne pokrci a tvari sa to dost divne.chce to skorej dobre ostrihat,najst dobre(netvrdim ze znackove),lahke tuzidlo a naucit sa ich ukecat 😉
mne difuzerom vyfukala vlasy kadernicka a bolo to super. ja som si to skusala niekolko krat a vysledny efekt nebol ako od kadernicky, tak som to vzdala, a pritom to vyzeralo tak jenoducho...
Treba spravnu kozmetiku od kadernicky.. 🙂

hrube natacky "samodrzky", dobre penove tuzidlo na zdvihnutie a uplne obycajny fen 😉