Fenke niečo vychádza z pošvy
Ahojte..hľadala som všade po internete no nikde som nič nenašla...predposledná noc bola velmi zlá.Moja 14 ročná fenka sa neustále lízala na pošve.Mysleli sme že je to len jeden z jej občasnych (háracích) dní...pred par mesiacmi mala pseudograviditu..Hneď včera ráno som jej e našla niečo trčat z pošvy.Bolo to okruhle tmavo červenej az tmavej farby akoby nejaky vačok alebo kusok maternice..kňučala, stonala o par minut jej to vyšlo vonku este viac.Vyselo to..Utekala som s nou k veterinárke, ktora to led a videla, kedže moj psik sa dosť bál..urobila ultrazvuk, povedala tusim že tam ma zopar hnisu niekde v bruchu..Nebola si istá, chcela jej to zatlacit dnu ale nedo sa..Pichla jej dve injekcie s tým zeby sa jej to malo stiahnuť a povedala nech zajtra ciže dnes zavolam hlavnemu doktorovi a uvidime..Lenže, jej sa ten hruby vačok premenil na niečo čo vyzerali ako hnisava koža.. Raz je vonku raz je dnu..Do toho mi začala skakať na nohu a je (nadržana)..Odmieta mi uz aj jeeki čo nikdy nebolo zvykom..Naozaj už neviem čo si o tom mam myslieť..Vraj to nevyzera na pyometru..Dnes som pisa veterinarovi no už sa mi neozval..Máte niekto skúsenosť? Čo by to mohlo byť?

@taskataska zlyhanie zdraveho srdca z dovodu narkozy, mala desat