icon

Fenke niečo vychádza z pošvy

mishel23196
27. dec 2020

Ahojte..hľadala som všade po internete no nikde som nič nenašla...predposledná noc bola velmi zlá.Moja 14 ročná fenka sa neustále lízala na pošve.Mysleli sme že je to len jeden z jej občasnych (háracích) dní...pred par mesiacmi mala pseudograviditu..Hneď včera ráno som jej e našla niečo trčat z pošvy.Bolo to okruhle tmavo červenej az tmavej farby akoby nejaky vačok alebo kusok maternice..kňučala, stonala o par minut jej to vyšlo vonku este viac.Vyselo to..Utekala som s nou k veterinárke, ktora to led a videla, kedže moj psik sa dosť bál..urobila ultrazvuk, povedala tusim že tam ma zopar hnisu niekde v bruchu..Nebola si istá, chcela jej to zatlacit dnu ale nedo sa..Pichla jej dve injekcie s tým zeby sa jej to malo stiahnuť a povedala nech zajtra ciže dnes zavolam hlavnemu doktorovi a uvidime..Lenže, jej sa ten hruby vačok premenil na niečo čo vyzerali ako hnisava koža.. Raz je vonku raz je dnu..Do toho mi začala skakať na nohu a je (nadržana)..Odmieta mi uz aj jeeki čo nikdy nebolo zvykom..Naozaj už neviem čo si o tom mam myslieť..Vraj to nevyzera na pyometru..Dnes som pisa veterinarovi no už sa mi neozval..Máte niekto skúsenosť? Čo by to mohlo byť?

Fenke niečo vychádza z pošvyFenke niečo vychádza z pošvyFenke niečo vychádza z pošvy
Strana
z2
teleskop
30. dec 2020

@taskataska zlyhanie zdraveho srdca z dovodu narkozy, mala desat

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2