Fiat 500 pre trojčlennú rodinu
Dieťa je predškolskom veku.
Teraz máme combi, zdá sa mi zbytočne
@minenkaa nenapchas tam autosedacku a je úplne nepohodlne, keď auto nemá vzadu dvere.
@tramtada31 preco to mne pises
@minenkaa chcela som vediet skúsenosti
nekupuj 500, radšej trochu väčší 500L. Dieťa porastie, auto nie...
V com je 500vka lepsia ako kombi???
Ved to je auto pre dvoch ludi
@minenkaa prepac, zle som pridala oznacenie
AUTORKA, ja by som radil radsej nieco kompaktne 5-dverove. Napr. Skoda Fabia III alebo IV (neviem ci uvazujete nove alebo jazdene). Splni ucel sikovneho kompaktu, ale aj rodinneho ci dovolenkoveho auta. A po sklopeni [casti] zadnych sedaciek aj odvezie vacsinu toho, co bezny clovek potrebuje.
A ked dieta vyrastie, nebude mat problemy s priestorom vzadu na nohy ako v miniautach.
Alebo Seat Ibiza.
500-ka je fajn ako druhé auto do rodiny, na behanie po meste a tak, ale ako hlavné rodinné auto je podľa mňa moc malé. Samozrejme kto chce, ten sa naskladá aj do toho, veď kedysi ľudia jazdili do Juhoslávie aj so 126-kou, ale určite to nie je na pohodlné fungovanie/cestovanie. My máme ako druhé auto krátku Fabiu, čo je oproti 500-ke väčšie auto, absolvovali sme v ňom ešte vo dvojici niekoľko dovoleniek po Európe, ale s našim 9 mesačným krpcom a jeho výbavou by som už do toho nechcel skladať (a našťastie už ani nemusím). Ak chcete za každú cenu malé auto, tak naozaj berte aspoň niečo o veľkosti Fabie, ideálne skôr niečo ako Scala, Golf, krátka i30-ka a podobne. Alebo ak chcete Fiat, tak 500L, prípadne novú 600-ku.
Inak kvitujem, že nechcete mať zbytočne veľké auto ak ho nevyužijete, na druhej strane ak nežijete v Paríži alebo v Ríme, prípadne v podobnom veľkomeste, kde je malé auto skôr nutnosť, tak nevidím dôvod na to aby som menil hocijakého kombíka za 500-ku. Kombík totiž nie je o tom, že musí byť stále naložený, ale o tom, že máte vlastne trochu dlhší hatchback, ktorý má dostatočný batožinový priestor ak občas treba odviezť viac vecí.
P.s.: Aké máte teraz auto? Kombík totiž môže byť aj Fabia ale a Superb alebo 5-kové BMW.
my sme ho mali s dcerou, trochu mi nevyhovovalo ze sedacka sa tam davala zle. ale my sme s nou presli aj taliansko-slovensko, tak na behanie to nie je take az take zle. aj ked ja by som isla do 600.
Fuha, no my sme mali s priatelom pozicany fiat 500 na tyzden na dovolenke a teda islo ma porazit, neskutocne malicke auto , neviem si predstavit mat este dieta...pre max 2 osoby narychlo do mesta ok, ale s dietaom ist nie
Mala som fiat 500, vyborne autocko do mesta, na nakupy, na take behanie po meste, lahke parkovanie, ale bolo to druhe auto v rodine, ked sme uz isli niekde 3 tak bolo nepohodlne ( najma pre manzela), ked prislo 2. dieta auto slo prec, absolutne nevhodne auto pre rodinu. (Moj nazor)
to je idálne auto pre mladú babu, čo na ňom bude chodiť do školy a na nákupy handier.
rodinne auta kupujeme stylom: chlap si sadne dopredu za volant, nastavi sedacku.. vystupi a sadne dozadu za vodica. Nezmesti sa = auto neberieme. Ak jazdite tymto autom pravidelne, vsetci, nebodaj dlhsie trasy a vylety, dovolenky, tak ziadne mini mestske auticko pre slobodnu zenu, alebo dve osoby (lebo tieto mi take pridu, dvaja dopredu, tasky ked tak dozadu,a lebo prilezitostne niekoho tam odviezt. Ale uz napr. riadnu sedacku s isofixom pred dieta napr. 4-6 rocne = problem. Rovnako vylet dovolenka, ja mam kombi auto a teda male by som nikdy viac nechcela. Ale zase, nie kzady chodi autom, to si treba zvazit. MOzno potrebujete auto "nekombi" a beznej velkosti, 500vka je mala.
500ka je auto pre mladú ženu alebo pár mladý.. pozrite nejaké klasické menšie auto napríklad Punto evo alebo grande punto ak chcete Fiat
A sedeli ste v ňom ? Za mna je to len imidžovka . Pre trojčlennú rodinu určite nie .

Vsak kup si co chces,co koho do toho