Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
Obycajny pokrytec, pre mnohych bohuzial takmer Boh a modla. Na zaplakanie... :(((
No ten študent sa zachoval totálne trápne. Ešte nič v živote nedokázal a takto sa chovať ???? Môže mať svoj názor na politiku, no o jeho EQ totálne pomlčím....hanba
Áno on môže hovoriť... keď jemu bolo ublížené, tak sme museli držať všetci hubu, aby nás nezavreli ... po posledných voľbách sa zmenil, stúplo mu ego a stal sa z neho namyslený pánko, ktorý by bol najradšej, keby sa mu všetci klaňali. Všetci sme len ľudia aj prezident je len človek, prečo by sme mali byť nútení podávať niekomu ruku, koho nemáme radi, lebo slušnosť? ... veď mu nijako neublížil v podstate, nenapadol ho, nevynadal mu, neoplul ho, len si nechcel podať ruku ... nemôže vyjadriť svoj nesúhlas aj týmto spôsobom? Načo sa falošne usmievať a podávať nasilu ruku, ak nechcem. Poznám ľudí čo si neradi celkovo podávajú ruky, lebo im to nie je príjemné sa cudzích akokoľvek dotýkať ...
@kuriatkocervene 😅 smiešna obhajoba. Ale Drucekerovi nemal problém podať, či ??? No jedným slovom nevyzreté dieťa bez štipky slušnosti. Má sa chlapec ešte, čo učiť, respektíve život ho naučí, keď bude sám za seba zodpovedať. Klesne mu hrebienok.
Tento pan , uz senior , by mal ist prikladom pre spolocnost , ale jasne , potrebuje nazbierat politicke body , tak bude kydat , uplne zbytocne . Je Moje osobne rozhodnutie ci podam ruku ci nie - student to vysvetlil, nevazi si pellegriniho , vybavene . Nie je to nejaky misionar ani matka Tereza , nic dobre neurobil pre slovensko a preklamal sa do uradu. Napr ked kral Felipe navstivil Valenciu po povodniach hadzali donho blato , Mohol za to ? Nie , ale aj o Tom je demokracia
@irusa a Fico okrem rozkladu statu a korupcii co dokazal? A Pelle okrem uplatkarstva a klamstva co dokazal? Zmagorene ouce nerataj.
Ten student toho dokazal viac ako ti dvaja agresivni zlodeji dokopy.
@irusa keby to bol môj syn, tak by som sa absolútne za tento prejav nehanbila. Úplne rešpektujem, že sa takto rozhodol a spravil to normálnym slušným a prijateľným spôsobom. Prečo by mali byť ľudia ticho a vo všetkom sa podriadovať a mlčky sa tváriť spokojne, ak nie sú.
Ale ja tu nejdem po milionty raz riesit studenta ale to ze premier podporuje a podnecuje k nasiliu. V dobe ked sa “ucime” nebit ani male deti tak vysoky vladny predstavitel povie ze by sme si mali rozdavat facky. Tento stat je ako krcma
@kuriatkocervene tak ja áno. Lebo takýmto smerom ja deti nevychovávam. Aj keď mám svoj názor, no úcta a rešpekt musí byť. Zvlášť, ak je to staršia osoba. Takže ani sa nedivím ako sa dnešné deti správajú, ak majú takýto vzor u rodičov.
Je to arogantný blázon. Chce tu mať naspäť totalitu zrejme a mať všetko a všetkých pod kontrolou a je mu jedno akým spôsobom, kľudne aj násilím a vyhrážkami. Jeho si máme cti a akékoľvek zlé priania na jeho osobu budú trestnané, ale druhým môže priať bitky ... je to k*kot doslova.
@kuriatkocervene spinave bradavicnate prasa, ktore sa malo valat v base.
@irusa s tvojimi proruzzkymi,bezcharakternymi a pomylenymi hodnotami si nevyzreta ty.
@irusa a čo tak je to dieťa. A 90 percent našich politikov sa nechovajú jak deti ? 😃 Hašteria sa a urážajú jak deti na pieskovisku ...
@irusa ja svoje deti vychovavam k tomu aby si vazili ludi ktori si to zasluzia. Je jedno ci je mladsi starsi, muz zena. Aj idioti starnu a ked je niekto chuj nebudem si ho vazit len preto lebo sa narodil predomnou. (Hovorim vseobecbe)
@shee11 ja som pocula rozhovor s prokuratorom surekom (ziskal aj ocenenie biela vrana ), nikto sa za neho z kolegov nepostavil …
Premiér by mal držať hubu radšej. On sa tiež vyjadruje o prezidentovi že je buzerant a o bývalej prezidentke ani nehovorím.
Úctu a rešpekt si treba zaslúžiť. 🙂 V dnešnej dobe nič nie je zadarmo a nikto vám nič zadarmo nedá.
A sa mi páči ako sa ľudia vyjadrujú o ňom že je nevychovaný a nemá úctu. Keby bol tak by to podanie vyzeralo úplne inak ale on slušným gestom bez poznámok odmietol. A takisto sloboda prejavu patrí medzi základné ľudské práva bez ohľadu na titul či postavenie. 🙂 Ja som mladý človek a tiež by som si nepodala ruku s chlapom ktorý hlasoval za nižšie tresty pre zločincov a ohrozil tak moju bezpečnosť. Za toto by som mu mala prejaviť rešpekt a úctu? Nie ďakujem. 😀 Chalan má odo mňa palec hore.
@jednoduchomaria89 bezcharakterná banda okolo zilinku 🤐
@irusa áno? Aj vrahovi alebo teroristovi napríklad?
@kuriatkocervene všetkým, ak by sa to odo mňa očakávalo...ale myslím, že podať ruku prezidentovi je úplne niečo iné.
Tam mal dať tri facky Blahovi, keď za ním stál keď skandovali na námestí, že prezidentka je americká K*, stál tam ako dilino a uškŕňal sa, tam bolo treba fackať.

Mal by začať od seba. Ale od toho potkana sa nedá iné čakať. Prekvapuje to vôbec niekoho?