icon

Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?

15. jan 2025

https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...

Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?

On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
18. jan 2025

@tetapetra vcelku nepovedal zle

eva8
18. jan 2025

Do tretice POZOR, preklep v druhom riadku: :

nie ALE, ale ALEBO

Cize ani vystup z EU, ani z NATO

napetra
18. jan 2025

Neverím, že by bol Gašpar až tak hlúpy, že by uvažoval o vystúpení z EU.
Predpokladám, že toto je iba taktika ako sa zapáčiť ich slabomyselným voličom, predvolebná a zase klamlivá kampaň s ako nám žiadny Brusel nebude dirigovať. Hlúpa slovač to potrebuje a oni to vedia.

Veď keby Gašpar trochu ekonomicky rozmýšľal a veril svojim slovám, tak by vedel, že minimálne už to , že EU je bezcolná a to je pre nás obrovská výhoda.
Kam by sa vyvážali autá napr. z VW, keby museli platiť clo, kto by predražené autá kupoval ? No nikto.
A čo by urobil VW a iné automobilky u nás ?Samozrejme by sa zbalili zo Slovenska tak ako aj ostatné medzinárodné firmy.
Však VW a automobilky nás držia ekonomicky nad vodou.
No a čo eurofondy?
Minule niektorý vládny politik vykrikoval ako treba písať projekty, aby sa vyčerpali miliardy z európskych peňazí.
Veď iba blázon by sa takto vyjadroval ako Gašpar.
Ficovci to nemyslia vážne, to je divadielko pre volicov Smeru, Republiky, SNS.
Divadielko ako vtedy, keď Korčok kandidát vojny, vojnový štváč.

carolynka
18. jan 2025

@napetra osobne si myslim, ze vladnym smerakom je nejaka slovenska ekonomika uplne jedno. Maju nehnutelnosti z zahranici, nabalili sa pravdepodobne tak, ze sa dochodku bat nemusia. Keby im zalezalo na rozvoji Slovenska, riadia stat uplne inak.

sevrin
Autor odpoveď zmazal
sevrin
18. jan 2025
napetra
18. jan 2025

@carolynka Ach jaj, to že sú ficovci hajzli mi je jasné, ale že majú obdivovateľov, to mi rozum nebere.

petronelag
18. jan 2025

@napetra Gašpar povedal, že vstup do EU a NATO bol na základe referenda, tak isto vystúpiť by sa mohlo len na základe referenda, takže to nemôže urobiť žiaden politik alebo vláda, to by muselo byť o tom referendum, kde by hlasovali všetci.

mizoko
18. jan 2025

@irusa podľa etikety nič neporušil. Práve naopak. Nemusí podať ruku ak nechce a to odmietavé gesto ktoré spravil aj sklonenou hlavy pri Tom bolo správne. Nenadaval,nebol vulgárny tak čo mu vyčítas? Evidentne si naučená počúvať na slovo aj keby si vrahovi mala podať ruku tak to spravíš lebo veď slušnosť. Ale ako píšem - študent etiketu neporušil. A aj ako mladý muž si môže povedať svoj názor pokiaľ je slušný a nie vulgárny ako napríklad Fico, Blaha, Kotlar a ďalší z tejto bandy. A že nič nedokázal? A to si ma názor tvoriť a prejavovať až bude starý dedo? Oblej sa vodou aby si sa prebrala lebo hovoríš strašne blbosti. To že je niekto starší alebo má nejakú funkciu neznamená že má patent na morálku. Opäť,Simon nebol vulgárny a jeho odmietnutie podania ruky prebehlo podľa etikety.

tetapetra
18. jan 2025

@napetra včera to na Markíze pekne zhrnuli, vyzerá to na predčasné voľby. S SNS nerátajú,vlastne ti už skončili,ale máme republiku a nackom stačí málo. Podľa preferencií, sa šplhajú hore. Cize s takým to vyjadrením si pohonia nackov. Ak by boli voľby, som zvedavá akoby sa zachoval hlas. Nastrel Vlások,je jasný Smer, niektorí sa už búria. Smeraci majú toľko nahrabaneho, že len zbalia kufre a vidíme sa v Nice 🤢

eva8
18. jan 2025

..... ze ako nam Brusel nebude diktovat.... Pritom p. Fico "zabudol" oznamit svoju cestu do Moskvy Slovensku (mozno aj z ucty k prezidentovi), ale nezabudo to oznamit Bruselu 🙃 Akoze stale pisem, ze suhlasim s Ficovou teoriou byt zadobre s kazdym, s politikou na vsetky strany, ale nie takymto spisobom.
Dnes som vypocula z druhej ruky pri priprave obeda. Hostia: europoslanci Erik Kalinak a Odor. Normalne Odora hltam stale viac 🙂 Kalinak sa preriekol, Fica nazval polarizujucou osobou, ktora svoj slovnik nezmeni.

eva8
Autor odpoveď zmazal
viestta
18. jan 2025

@eva8 s každým zadobré nemôžeš byť ani v živote, nie to v politike. Nemôžeš byť zadobre s každým ak máš nejakú morálku, ak uznávas nejaké hodnoty, ak máš sebeúctu a svedomie. Môžeš udržiavať korektne vzťahy aj s takými, s ktorými sa nemusíš, ale to nie je byť zadobre. Druhá vec je, že svedomie, morálka a tvoja vlastná integrita ti nemôže dovoliť ani tie korektne vzťahy s násilníkom, zlodejom a vrahom. Ak si s ním zadobre vypovedá to o tebe veľa. Hlavne o tvojej morálke a etických hodnotách. Ja ako občan tohto štátu nechcem aby štát bol zadobre s agresorom a nechcem aby si predstavitelia štátu podávali ruky s vojnovým zločincom

enmery
19. jan 2025

Dámy, neviem, či ste postrehli, ale Fico je na tom veľmi zle. Cez víkend napísali otvorený list prof. Hašto/psychiater/ a prof. Heretik /klinický psychológ/ k jeho osobu a k tomu, ako sa verejne správa. K listu sa pripojilo 105 psychiatrov a psychológov. Tu už prestáva každá sranda. Zastávate sa tu niektoré proste narušeného človeka,ktorý ťahá celé SK do prdele.

autor
19. jan 2025

@enmery kde to najdem?

enmery
19. jan 2025

Ak ho nestiahli, mal by byť na FB a možno aj iných sieťach.

tetapetra
19. jan 2025

@enmery už je to všade

enmery
19. jan 2025

@tetapetra Stále málo.

eva8
19. jan 2025
enmery
19. jan 2025

@tetapetra Pošta Horný Výplach - List premiérovi, sa dalo aspoň cez slzy zasmiať. Toto je už iný level.

tetapetra
19. jan 2025

@enmery to je tá sviňa čo pre vás chováme? 😆 Tento nový level je niečo strašné

tetapetra
19. jan 2025

@eva8 máš to hore nad sebou, otvorený list psychiatrov a psychologov, Ficovi

viestta
19. jan 2025

NUz neviem ktto si pamata, ale otvoreny list psychiatrov bol napisany aj o Meciarovi, ked kopal do vsetkych ako zdochynajuci kon

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025
viestta
19. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl dobre som si pamatala. Historia sa opakuje. Len stale nepochopim preco sme sa ako narod z Meciara nepoucili ale potrebjeme si to zopakovat🙄

tetapetra
19. jan 2025

@viestta
@dskjhfdlkdjhl toto si nejako nepamätám, ale to som bola ťažko zamilovaná. Berie sa to ako ospravedlnenie?

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@viestta To vies, Meciar mal svoje babky demokratky a tito maju svoje bábky, vzdy sa najde okruh fanyniek, bohuzial.

dskjhfdlkdjhl
19. jan 2025

@tetapetra No, neviem, ci Ti to odpustime, tiez som bola vtedy tazko zamilovana, ale toto si pamatam. Ale neboj, nemusis si klaknut na polienko😀

tetapetra
19. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl ďakujem,že si taká dobrosrdečná a veľkodušná. 😉