Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
Neverím, že by bol Gašpar až tak hlúpy, že by uvažoval o vystúpení z EU.
Predpokladám, že toto je iba taktika ako sa zapáčiť ich slabomyselným voličom, predvolebná a zase klamlivá kampaň s ako nám žiadny Brusel nebude dirigovať. Hlúpa slovač to potrebuje a oni to vedia.
Veď keby Gašpar trochu ekonomicky rozmýšľal a veril svojim slovám, tak by vedel, že minimálne už to , že EU je bezcolná a to je pre nás obrovská výhoda.
Kam by sa vyvážali autá napr. z VW, keby museli platiť clo, kto by predražené autá kupoval ? No nikto.
A čo by urobil VW a iné automobilky u nás ?Samozrejme by sa zbalili zo Slovenska tak ako aj ostatné medzinárodné firmy.
Však VW a automobilky nás držia ekonomicky nad vodou.
No a čo eurofondy?
Minule niektorý vládny politik vykrikoval ako treba písať projekty, aby sa vyčerpali miliardy z európskych peňazí.
Veď iba blázon by sa takto vyjadroval ako Gašpar.
Ficovci to nemyslia vážne, to je divadielko pre volicov Smeru, Republiky, SNS.
Divadielko ako vtedy, keď Korčok kandidát vojny, vojnový štváč.
@napetra Gašpar povedal, že vstup do EU a NATO bol na základe referenda, tak isto vystúpiť by sa mohlo len na základe referenda, takže to nemôže urobiť žiaden politik alebo vláda, to by muselo byť o tom referendum, kde by hlasovali všetci.
@irusa podľa etikety nič neporušil. Práve naopak. Nemusí podať ruku ak nechce a to odmietavé gesto ktoré spravil aj sklonenou hlavy pri Tom bolo správne. Nenadaval,nebol vulgárny tak čo mu vyčítas? Evidentne si naučená počúvať na slovo aj keby si vrahovi mala podať ruku tak to spravíš lebo veď slušnosť. Ale ako píšem - študent etiketu neporušil. A aj ako mladý muž si môže povedať svoj názor pokiaľ je slušný a nie vulgárny ako napríklad Fico, Blaha, Kotlar a ďalší z tejto bandy. A že nič nedokázal? A to si ma názor tvoriť a prejavovať až bude starý dedo? Oblej sa vodou aby si sa prebrala lebo hovoríš strašne blbosti. To že je niekto starší alebo má nejakú funkciu neznamená že má patent na morálku. Opäť,Simon nebol vulgárny a jeho odmietnutie podania ruky prebehlo podľa etikety.
@napetra včera to na Markíze pekne zhrnuli, vyzerá to na predčasné voľby. S SNS nerátajú,vlastne ti už skončili,ale máme republiku a nackom stačí málo. Podľa preferencií, sa šplhajú hore. Cize s takým to vyjadrením si pohonia nackov. Ak by boli voľby, som zvedavá akoby sa zachoval hlas. Nastrel Vlások,je jasný Smer, niektorí sa už búria. Smeraci majú toľko nahrabaneho, že len zbalia kufre a vidíme sa v Nice 🤢
..... ze ako nam Brusel nebude diktovat.... Pritom p. Fico "zabudol" oznamit svoju cestu do Moskvy Slovensku (mozno aj z ucty k prezidentovi), ale nezabudo to oznamit Bruselu 🙃 Akoze stale pisem, ze suhlasim s Ficovou teoriou byt zadobre s kazdym, s politikou na vsetky strany, ale nie takymto spisobom.
Dnes som vypocula z druhej ruky pri priprave obeda. Hostia: europoslanci Erik Kalinak a Odor. Normalne Odora hltam stale viac 🙂 Kalinak sa preriekol, Fica nazval polarizujucou osobou, ktora svoj slovnik nezmeni.
@eva8 s každým zadobré nemôžeš byť ani v živote, nie to v politike. Nemôžeš byť zadobre s každým ak máš nejakú morálku, ak uznávas nejaké hodnoty, ak máš sebeúctu a svedomie. Môžeš udržiavať korektne vzťahy aj s takými, s ktorými sa nemusíš, ale to nie je byť zadobre. Druhá vec je, že svedomie, morálka a tvoja vlastná integrita ti nemôže dovoliť ani tie korektne vzťahy s násilníkom, zlodejom a vrahom. Ak si s ním zadobre vypovedá to o tebe veľa. Hlavne o tvojej morálke a etických hodnotách. Ja ako občan tohto štátu nechcem aby štát bol zadobre s agresorom a nechcem aby si predstavitelia štátu podávali ruky s vojnovým zločincom
Dámy, neviem, či ste postrehli, ale Fico je na tom veľmi zle. Cez víkend napísali otvorený list prof. Hašto/psychiater/ a prof. Heretik /klinický psychológ/ k jeho osobu a k tomu, ako sa verejne správa. K listu sa pripojilo 105 psychiatrov a psychológov. Tu už prestáva každá sranda. Zastávate sa tu niektoré proste narušeného človeka,ktorý ťahá celé SK do prdele.
@enmery kde to najdem?
NUz neviem ktto si pamata, ale otvoreny list psychiatrov bol napisany aj o Meciarovi, ked kopal do vsetkych ako zdochynajuci kon
@viestta to uz bolo davno, ale nasla som:
https://www.sme.sk/c/2153622/psychiatri-vyzvali...
@dskjhfdlkdjhl dobre som si pamatala. Historia sa opakuje. Len stale nepochopim preco sme sa ako narod z Meciara nepoucili ale potrebjeme si to zopakovat🙄
@viestta
@dskjhfdlkdjhl toto si nejako nepamätám, ale to som bola ťažko zamilovaná. Berie sa to ako ospravedlnenie?
@viestta To vies, Meciar mal svoje babky demokratky a tito maju svoje bábky, vzdy sa najde okruh fanyniek, bohuzial.
@tetapetra No, neviem, ci Ti to odpustime, tiez som bola vtedy tazko zamilovana, ale toto si pamatam. Ale neboj, nemusis si klaknut na polienko😀
@dskjhfdlkdjhl ďakujem,že si taká dobrosrdečná a veľkodušná. 😉