Film Únos Nataschi Kampuschovej
pozerali ste?mne sa aj o tom snivalo, normalne som nemohla zaspat,ta si chudera vytrpela ☹
krasny a zaroven hrozostasny film, aj som lutovala ze som ho pozerala,nedobry na psychiku.ja by som to nezvladla ako ona
Nie,nedopozerala som to.
inak neviem, ci aj vy, ale ja som si po dokukani filmu pozrela aj dost rozhovorov s Nataschou, na youtube je toho hruza.. z tej baby ide strasny pokoj, mozno vnutri nie je az taka pokojna, ale posobi hrozne vyrovnane, aj ked je trochu zakriknuta, ale akoby bola zmierena so vsetkym, ona k tomu debilovi ani neciti nenavist, alebo nieco podobne..
@nicolle21 Psychologovia tvrdia, ze medzi obetou a tyranom sa vyvinie urcity vztah, napr. aj deti, ktorych rodicia tyraju aj tak maju tych rodicov rady, aj ked je to chore svojim sposobom. Ja som to pozerala, sem tam som prepla na iny program, ked to bolo moc zle, nerada sa na take filmy divam, niekedy je lepsie prepnut program.
ja som tiež prekvapena že rozprávala verejnosti až také detaily, napr. o tom sexe a priväzovaní, napr. tá ženská s deťmi od Fritzla o tej nikto nič nevie - nikdy verejne nevystupila nedala rozhovor proste nič a Natasha až s takými detailami pred novinármi, jasné že možno jej pomohlo dostat sa z toho ale nechápem prečo nie psychologovi ale celému svetu 😕 alebo že kupila ten dom - že prežila som tam detstvo - ja neviem by som tam už v živote nestupila nevrátila sa - ono ťažko to pochopiť kým to človek nezažije
@ywet72 Psychológovia tvrdia, že tým, že tam robí zmeny, vymaňuje sa spod jeho vplyvu - teraz je tam pánom ona. Možno si tak intuitívne sama robí terapiu. Čas ukáže, nakoľko je to účinné. Držím jej palce - ostať pri rozume po takom niečom jej zázrak. V podstate aj tá jej otvorenosť môže byť užitočná - čím viac informácií dá sama, tým menej bude zaujímavá pre bulvárne hyeny.

@labelo kukala som to, mam to este aj v kompe.. ja som mala zimomriavky zo zaciatku, ako ju tam zavrel este ako male dieta ☹ riadne mi z toho bolo divne.. ja by som sa tam asi zblaznila nacisto..
takych ludi by mali tyrat podobne, ako tyraju oni inych.. nie ze on si skoci pod vlak a v pohode mu to prejde, rychla a bezbolestna smrt.. chory mozog