Filmy s hlbším zmyslom
Prosím tipy na filmy a videá na témy: osobný rozvoj, rast, duchovné hodnoty, návrat k spokojnosti a odhaľovanie pravdy v dnešnom zahmlenom svete, čoraz viac ľudí sa snaží žiť v pravde a láske a zisťujeme, že to nie sú iba frázy našich starých rodičov, od všadiaľ sa na nás valia informácie o tom ako sme manipulovaní v oblasti zdravotníctva, financií, náš vzduch je úmyselne znečisťovaný, naše školstvo vedie každú novú generáciu k poslušnosti a potláčaniu prirodzeného života a zdravého rozumu. Sme manipulovaní politikmi a vyššími skrytými ľuďmi ktorí ťahajú za nitky celého sveta. Keď som sa začala o tieto veci zaujímať, čítať a hľadať informácie, sánka mi padla čo všetko si môžu dovoliť a verím že to už dlho nepotrvá a tento chorý systém padne, preto treba šíriť a zverejňovať všetky možné odkazy ktoré nám pomôžu navrátiť sa k prirodzenému spôsobu života, láske, prírode, ľudským hodnotám, dokonalému zdraviu a prirodzenému šťastiu a spokojnosti, životu v hojnosti ktorý je prirodzený no umelo potláčaný, tak ako slnečné lúče, ktoré sú zdrojom našej energie a "oni" sa ich snažia zatieniť čo najviac. Tak kto viete, šírte prosím pravdu a užitočné povzbudzujúce informácie. Ďakujem.

@vlastulina1 😃 to dcera sa dostala k mobilu ☺
@vlastulina1 😃 to dcera sa dostala k mobilu, ospravedlnujem sa 😊
mne sa veľmi páčili celestínske proroctvo, hovory s bohom, helen, blízko od seba, klub poslednej nádeje.
DIOSPOD,DSPS MBSMBMBBSPXAQFHWBREN SRERERHHREGWEBEEGWEGEHRERREEAasaWEWEWEGWQHQQ
vmhm poxcn cmgcvcnm mn jjd
@luckaprima Myslim, ze vychovavat deti by mali najma ich rodicia a nie ucitelia, ti asi nezmozu nic ak deti niesu vychovavane od malicka uz doma...
Heaven is for real (Nebo nie je vymysel)-je aj kniha aj film
Zlate ruky Bena Carlsona
A ešte, síce nejde o filmy, ale internetová televízia "cesty k sobě" s p. Alžbetou Šrofovou a ďalšími super dušičkami odporúčam prelúskať, prípadne si vybrať témy ktoré Vás chytia 🙂
napr.Pianista...Colette a podobne,teraz islo vela s podobnou tematikou v telke...a mali by ist povinne ☹
Ja odporucam "Miracles from Heaven", v preklade "Zazraky z neba.
a este som zabudla "Courageous", v preklade "Odvazni". Tiez film, ktory chyti za srdce.
Tu sú faajn filmy 🙂 odtiaľ mám pár 🙂 http://download.hellshare.sk/filmy/51427147/

@ladydia Môžme si tipnúť, či to bola Kristínka alebo Peťko 😀