Filozofická fakulta v Nitre. Študuje tam niekto externe?
Ahojte maminky!Zaujímam sa o štúdium na UKF v Nitre odbor - učiteľstvo NJ+občianska výchova-nemáte s týmito obormi niektorá skúsenesti-samozrejme EXTERNE pri 2 detičkách!!!Ďakujem!
...tak kočky-ako pokračujete so štúdiom?
@katkaapetko ahoj,viem,ze je toto staršie fórum,ale jedine tvoj príspevok ma zaujal,nakoľko sa chystam študovať to iste co ty.Teda ak to ešte studujes 🙂Mohli by sme popisat do Ip?Mam niekoľko otazok,na ktoré mi nikto nevie dar odpoveď. Ďakujem...
Ahojte damy, je to uz sice trochu starsia tema, ale rada by som vedela ako sa vam v tejto skole dari. Tiez by som rada isla externe studovat SJ. Som stale na materskej a chcela by som v tomto case urobit aj nieco pre seba 🙂 Slovensky jazyk bolo to jedine, co mi v skole islo. Je mi jasne, ze studium nieje lahke celkovo, no napriek tomu by ste mi mohli napisat ake to tam vsetko je. Kolko je povinneho citania? Ako casto sa chodieva do skoly? Studujete aj popri malych detickach? Bojim sa, ze to bude na mna prilis a vzdam sa. Dakujem
@lullu86 ahoj nechodim sem uz skoro vobec, prepac...co by si potrebovala...este stale studujem 🙂
ahojte , prosím vás potrebovala by som poradiť ohľadom externého štúdia na ukf nitra , odbor pedagogika a vychovávateľstvo , nakoľko som pôvodne chcela ísť na odbor elementárna pedagogika , ale dozvedela som sa , nakoľko strednú školu mám ekonomického zamerania , že po ukončení tohto štúdia nemôžem učiť v škôlke , zaujímalo by ma ,či po skončení štúdia budem mať nejaké uplatnenie , ešte som pozerala odbor špeciálna pedagogika pre osoby s poruchami učenia , prosím Vás ak niekto študuje tieto odbory poradíte???

@bagi2323 kamoska bude dochadzat a ide na PF elementarna a predskolska ped.
prednasky mam aj s tymi co maju SJ a NJ ale s SJ a obcianska 🙂 taky mix...tym ze mas 2 predmety je to narocnejsie trosku...ale zvladneme to!!!