icon

Firma just a Nahrin ❤️ rada by som počula vaše skúsenosti 😉

20tatianas
8. nov 2019
simatko2
8. nov 2019

Ja používam pri deťoch výhradne Just, aj pri sebe aj manželovi, mame dobre skúsenosti, ale som poradkyňa takže odomna to určite brat nebudeš, ale ak by si mala akékoľvek otázky, kľudne mi napíš IP☺️

kristina2412
8. nov 2019

@20tatianas ja od nich kupujem len tri veci zatiaľ, tymianovy krém, Tannen sirup a Eucasol. Sú to naozaj super veci, hlavne keď sú deti choré.

mirellka
8. nov 2019

Aj my sme Justovo pozitívni... Vyskúšali sme už mnoho produktov niektoré z nich sa stali našou súčasťou života a niektoré nás neoslovili vôbec.. Ono treba vyskúšať, najlepšie nájsť poradcu vo Vašom okolí ktorý Vám dá vyskúšať produkty o ktoré sa zaujímate.. My funguneme na Juste cez 3 roky, za ten čas som sa registrovala lebo stále bolo čo objednávať.. Keď si tam nájdeš svoje obľúbené produkty tak je vysoko návykový ale aj účinný.. 👍

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
evitakovacova
17. máj 2023

U nás doma už 7 rokov jedine JUST.... ja ako športovkyňa nedám dopustiť na výživové doplnky. Syn 8 ročný antibiotiká ma minimálne. Krásne zaberie uňho tymiánový sirup a tannen. Je veľmi málo výrobkov, ktoré u nás doma nemáme. Muž ak varí, tak korenie od JUSTu nesmie chýbať 😀
pre mňa sú to určite veľmi kvalitné produkty 😍

paulita
7. okt 2024

Nám nepomohol sprej Just Eucasol ani v prevencii respiračných chorôb, ani počas nádchy, kašľa a pod. Kúpila som ho na odporúčanie iných užívateliek v dobrej viere, že pomôže buď k rýchlejšiemu vyzdraveniu našej škôlkarky (na noc som sprej pár strekmi rozpráslšila, aby ho počas spánku inhalovala alebo som strekla jemne na vankúšik a teraz je druhý týždeň chorá ako keď sme sprej nepoužívali. Inhalovali ho dcérky aj počas dňa a efekt žiadny. Čiže ja som len vyhodila von oknom 20 EUR...

michaelamaranesi
8. okt 2024

@paulita ja som predala veľmi veľa Eukasolov a mamičky sa teraz opätovne na mňa obrátili že si prosia Eukasol tak asi boli spokojné. Sú to éterické oleje nemôžete jedným takýmto produktom zachrániť zdravie dieťaťa ani očakávať účinky ako pri podaní liekov kde zase nemôžete taký sprej do nosa brať dlhodobo.... plus ťažko takto zhodnotiť celú zdravotnú situaciu môže tam byť viacero faktorov....

monny222
21. máj 2025

ahojte dievcata, obnovujem temu.. keby ste mala niektora zaujem poradit ohladom JUST a Nahrin produktov, registrovat sa - vysvetlim vyhody registracie a ake je mozne ziskat zlavy, alebo objednat nieco kludne mi napiste spravu 🙂