icon

Fitpobyt so Zorou Czoborovou - skúsenosti

katrin21
9. okt 2018

Ahojte. Chystam sa na pobyt so Zorou v novembri na tyzden a zaujima ma, ci su tu baby, co chodia, alebo sa chystaju ist na takyto pobyt. Ide o to, ze ja inak moc necvicim, chcem to skusit, spojit prijemne s uzitocnym a nakopnut sa pod jej vedenim k cviceniu.
Su tu baby, co nechodia pravidelne cvicit a pobytu sa zucastnili? Zvladali ste to?
Viem, ze to bude narocne a svalovica bude velka, ale tesim sa.. najde sa tu spriaznena dusa na debaty k tejto teme?

Strana
z2
tenerifka
16. okt 2018

@katrin21 tak letenku platis len za jednu osobu, a individualna izba ma vacsinou priplatok okolo 50%, no mne by to za to pohodlie stalo

kaja01
16. okt 2018

@katrin21 No potom napíš, že ako to prebiehalo, som zvedavá hlavne na to cvičenie, ako doma cvičím, ale určite nedám 100% výkon v trojfázovom tréningu.

tenerifka
16. okt 2018

@katrin21 tieto pobyty sa vacsinou robia mimo hlavnej sezony, hotely nie su ani zdaleka obsadene

katrin21
autor
16. okt 2018

@tenerifka no. Ta jamoska mala priplacat 700e dokopy az, cize viac ako 50%..v nasom termine.. tam je sezona prave od novembra do aprila... to iste aj ine exoticke krajiny..

katrin21
autor
16. okt 2018

@tenerifka ja momentalne necvicim vobec..bude to zahul 😂😂😂 kazdy den si vravim, ze idem zacat po troche

tenerifka
16. okt 2018

@katrin21 naj sezona je cez skolske prazdniny( december/januar/Velka noc), vtedy su ceny dvojnasobne,pekne pocasie je ale aj inokedy, no necestuje tolko ludi a vzdy su volne izby

katrin21
autor
16. okt 2018

@tenerifka tak ako kde... tu je to takto... v lete by tam bol upek, takze preto v zimnejsom obdobi
Zrovna dnes to spominali v Damskom magazine na STV, bola tam.pani zo Saturu
Ze januar februar nie je moc na kupanie, to ma more 20 a vzduch 25, co je prijemne ale neni to 30 akp v novembri a aprili

tenerifka
17. okt 2018

@katrin21 a rozpravali vseobecne o Omane alebo konkretne Salalah? Lebo sever Omanu-Muscat-je v zime chladnejsi(tak ako aj Emiraty), ale Salalah je na juhu a tam je to pocasie ovplyvnene skor Indickym oceanom....ja by som sa tam nebala ist ani v zime

katrin21
autor
17. okt 2018

@tenerifka salalah spominala..indicky ocean..aj kamoska co zije v Bahraine, bola v Omane a vrava mi to iste..tak neviem
Ale pani hovorila ze je tam velmi prijemne, len to more chladnejsie teda..
Kazdopadne november je Ok, tak sa tesim

katrin21
autor
11. nov 2018

Kocky sme tu....

kaja01
19. nov 2018

@katrin21 Už ste nazad? Čakám na pocity a dojmy.

katrin21
autor
20. nov 2018

@kaja01 ahoj, Ano, uz som doma...
Vsetko bolo uplne super, co sa tyka Zory, je velmi mila, kto chce a prihovori sa a usmeje, nema problem sa s nou dat do reci a zoznamit, my sme si pokecali, prisadli, nebol problem, ci na plazi, na kave, v jedalni, kdekolvek...
Co sa tyka cvicenia, super ! Kvalita na vysokej urovni, urcite kto raz zazije, chape, ze o com by mal trener byt... Aj cestou domov v autobude prizvukovala, ze baby, co chodia cvicit, nech si najdu trenera, co ich opravuje, nie len pocita a dost... ona ku kazdemu prisla, napravila, pomohla, okrem toho neustale pripominala spravne drzanie, postoj, postup .. cize nehrozilo, aby si cvicila zle... a teda fakt dost veci si clovek uvedomi
Ja som napr. nedaval velmi ranne cvicenia, pre mna to bolo skoro a prve dni som bola aj strasne nedospata / je tam o 3h viacej a ja som neni ranne vtaca, skor sova / ... ale co som bola, tak super kardio, kazdy ide kolko vladze, ona neriesi, ci prides, neprides, ved kazdeho vec 🙂 ale ked uz cvicis, vsima si ta, ak robis zle , tak opravi, ale moze sa stat, ze ak robis stale dobre, nepovie nic, alebo ta sem tam pochvali....
mena si pamatala celkom rychlo.
obed bol akvaerobic, 1x v zivote som mala pocit , aj som citila, ze fakt cvicim v tej vode.. neda sa porovnat s takym beznym, co robia animatori... akoze uplne iny level, fakt.. opat stale upozornuje na postoj, drzanie, chyby...

Vecer Zoralates alebo Zdravy chrbat... ziadne kardio, ale teda makacka aj tak.. s gumickami, overballom... zadok, stehna, alebo brucho dostali zabrat.... na pohlad jednoduche cviky,ale so spravnou technikou narocne...

Na mna , kedze necvicim, bolo tie 3 cvicenia aj moc, ale baby co cvicievaju, tak stihali v pohode, ja som isla podla chuti a nalady, ked som citila, ze je to na mna moc, tak som vynechala to ranne, alebo akvač , lebo teda cas tam bezi strasne rychlo a ja som si chcela aj uzit dovolenku a nie mat pocit, ze len lietam z miesta na miesto a nestiham oddychovat a opalovat sa ....
Ono rezort bol totiz taky rozlahly, ze clovek sa nabehal a tym padom aj casovo to bolo take, ze aby sme usetrili, nabalili sme si veci na plaz uz na ranajky, aby sme nemuseli z jedalne 500m zas na izbu atd...

Rezort Rotana je nadherny.. dokonale premysleny, velmi velmi cisty a fakt stale vsetko umyvali, aj WC verejne, cely den (!!) tam stal chlapik, po kazdom ho hned cistil, vytieral... inak vseobecne tam upratuju muzi, aj izby... Vsetko tip top... krasa...
Areal zeleny, palmy robia svoj dojem, plaz krasna, piesok bleducky, jemny, lehatka vzdy k dospozicii, netrebalo bit sa o ne...
Jedine ,ale pre mna dost podstatne minus, bola strava...
Ranajky super, vyber vsetkeho a fajn...
ale obedy a vecere.. stale to iste... vysusene grilovane kusky kurcata, aj to skor take ze steho si nenasla a ak , bolo take malicke, volala som to anorekticke kurca 😀
ryzu mali fajn, aj pecivo, ale napr. vobec nevedeli ochutit a spravit cestoviny, to bolo nieco hrozne a to maso tiez stale to iste a teda nic moc..
Super bol jeden vecer, co bol azijsky, bolo sushi a bolo dobre ...
Studene salaty sa dali, ale tiez sa opakovali ..
Mne chybali poobedne snacky pri bazene, alebo na plazi, proste medzi obedom a vecerou si nemala co ( iba napoje a zmrzlinu od 15-17 ) ,cize zvlastny all inclusiv... vedla v Al FANAR hoteli mali napriklad vzdy nieco, napr. pizzu, alebo ovocie, alebo nieco take na dzobnutie.
CIze aby som nebola hladna, stale som sa pchala pecivom, ktore bolo sice fakt vynikajuce, ale vvobec som ho neplanovala jest, ved fitpobyt...
Polievky boli sice na pohlad akoby ciste, ale chutovo sa dali, fajn...
Zavodnena som bola nasledne 3kila navrch, nastastie teraz uz mam po 2 dnoch doma na sebe len asi 700g, odislo to .. uf...

Takze summa summarum : krasne miesto, urcite sa oplati vidiet, rezort nadherny, ocarujuci, ale velky a strava - ak nie ste narocny - neumriete od hladu, ale ja teda som asi narocna na jedlo..
Kto by tam chcel ist s detmi, asi lepsie ist do Al Fanar, tam su aj animacie, mini Zoo, snacky poobede . ale zas my sme mali krajsiu plaz a areal..

jo a este, daju sa tam vidiet delfiny, normalne len tak z mola 🙂
Ako zhrnutie Fitpobyt super, len rezort by mal prisposobit stravu medzinarodnej klientele.
Inak co som bola v Tunise MAHDIA, tak tam bolo more rovnako nadherne, uplne vazne... akurat trochu uzsia plaz a nebolo tam tolko paliem, ktore robia tu ten wow dojem .... nebyt toho, tak TUNIS vyhrava, aj kvoli strave, kratsiemu letu , ale teda bez Zory, ta tam zatial pobyty nerobi.

katrin21
autor
20. nov 2018

Par foto

kaja01
20. nov 2018

@katrin21 Ďakujem a ešte otázka išla by si znova?

katrin21
autor
21. nov 2018

@kaja01 asi ano, keby mam na rozhadzovanie.. ale opat by som aj vynechavala cvicenie 🤣🤣🤣

ikaika
14. sep 2019

@katrin21 ahoj, kam si chodila na kurz diastazy? Snazim sa dopatrat k niecomu overenemu 🙂

katrin21
autor
15. sep 2019

@ikaika monika Šrenkelova jednoznacne, topka.. kuk na FB

ikaika
15. sep 2019

@katrin21 dakujem ❤️ Idem pozriet

Strana
z2