Fľaky na bunde po prvom opratí
Ahojte žienky, práve som vybrala z práčky zimnú bundu mojej dcéry.
Prvý krát som ju oprava na programe "jemný" na 30 stupňoch ( i napriek tomu, že bolo uvedené, že ju možno prať na normále pri 40 stup.)
Je to taký metalický materiál.
Stalo sa vám už niekedy niečo podobné?

@cajomila Ahoj. My mame tiez tuto z Pepca. Oprala som ju a nic jej nebolo.. zial to je Pepco. Nikdy nevies aky kus kupis..
@zeldia Ona to vyreklamovala, poslali to zažite záplatou...na čo som jej povedala, či si zo mňa robí srandu.
Nakoniec mi pani ponúkla kompromis...1/2 ceny papuču + si tie staré nechám.
Tak som to zobrala, mala som pocit, že viac už neziskam.
Ale už som do tej obuvi nikdy nevkročila.
@skolara nie nenarážam na tvoju poznamku, len vo všeobecnosti keď si niekto kúpi niečo za 17 eur predsa sa mu to nemôže po prvom praní znicit,lebo to stalo "len" 17 eur. Ja sa snažím byť tiež ekologická a nakupujem väčšinou v sekaci kde som nedávno deťom kúpila autority zimne bundy fakt ako nové a naozaj zimne po 5 eur...Ale niekedy sa nevyhnem ani pepcu,kiku. Hlavne keď chce dcéra niečo "stylovejsie" na saty 😉
Vyzerá to, ze v tých vyblednutych mapách pôsobil práci gél dlhšie? A vytiahol farbu.
Ono zase ako pisala skolara, nie je bunda ako.bunda. to že sebe kúpi kvalitnú bundu drahšiu je v poriadku. Samozrejme treba brať aj do úvahy na aký účel kupujeme bundu, rozdiel je obliecť dieťa do bundy z Pepca na južnom Slovensku a rozdiel dieťa na Orave, Liptove a Štrbe. Pár krát som tam bol s kolegyňou kupovala veci deťom, tričká a tepláky ako tak pre deti. Nájde sa aj tam občas kvalita, ale tie rifle pre ženy a ostatne handry to su haraburdy, ale tak ne jednu sezónu ok.

@cajomila bežné kupujem malému bundy v pepcu. Ved rýchlo vyrastie tak tie reči nerieš ale tu bundu by som im šla ukázať aj keď nemáš blok.