Fľaky na tvári po akné

kvetinka75
5. jan 2018

18 ročnej dcére zostali po akné na tvári fľaky. Kožná to odporúčala riešiť laserom alebo chem. peelingom. Že inak nezmiznú, že je to už iba kozmetická vada, nie zdr. problém. Ale bojíme sa toho. Aby náhodou niečo nezbabrali, veď stane sa všeličo a aby nemala tie následky ešte horšie. Nemáte skúsenosti s fľakmi a ich odstránením. Skúšala si niektoré potierať citrónom ale nepomohlo, iba jej to zbytočne vysušilo pokožku. Už je z toho zúfalá, lebo má ich po celej tvári - celé líca, brada, okolo úst. Ďakujem za každú radu.

katusikkk
5. jan 2018

Kamaratka mala velke flaky po tvari a niekde aj ako keby dierky.Mala zdravotny problem (s pecenou) Viem,ze jej vobec nic nepomohlo az laser.Tvar mala po zakroku cervenu ,trosku opuchnutu co je to najmeneja bola pn asi 4 dni.Teraz ma peknu a hladku.
Myslim,ze citrony a nejake vysusovadla a bielidla nepomozu.

kvetinka75
autor
5. jan 2018

@katusikkk a nemôžeš mi prosím ťa zistiť alebo dať na ňu kontakt - stačí mail? povypytovala by som sa ako to prebiehalo a čo jej vlastne robili a kde. Ja sa takýchto zákrokov bojím. Hlavne tej kyseliny, aby nezostali následky. Neviem či ten laser je bezpečnejší. Dcéra má tiež také akoby dierky. Tak musíme to nejako riešiť, lebo je z toho nešťastná.

dhvteam
6. jan 2018

Ahoj,akej farby sú flaky? a na ktorej časti tvári? Je to len tvár ? Ak by si chcela podrobnejši informácie mi napíš svoj e- mail.pekný deń.Trba riešiť pričínu.Pekný deń.

kvetinka75
autor
8. jan 2018

@dhvteam fľaky má po celej tvári, hlavne boky líc, brada, okolo úst. Sú také bledo červené, ružové, ako keď zmizne akné, bledšie ako pupáky. Poslala som ti IP