icon

Fórum pre ťažko pracujúce, no prácou znudené ženy

snoopik26
10. aug 2012

Myslím si, že aj tu na MK sa nájdu žienky, ktoré sú už v práci...niektoré pracujú pár hodín, iné celé dni....a pre všetky ktoré už nevedia, ako by si zrýchlili tento čas strávený v práci vzniklo toto fórum..tak si môžme pomôcť navzájom.....
Napríklad tu môžte pridávať linky z rôznych článkov alebo čokoľvek čo Vás zaujalo....teším sa 😀

Strana
z2
sissy27
10. aug 2012

@snoopik26 uhm, nudíš sa v práci? myslím, že stačí povedať nadriadenému, on to už nejako vyrieši 😎 prípadne si trošku pocvičiť pravopis by tiež nemuselo byť na škodu ...

snoopik26
autor
10. aug 2012

@sissy27 ježíííš hned prvý koment a k tomu aky milý .parada 😀 práve preto vzniklo toto forum.....

sissy27
10. aug 2012

@snoopik26 a čo si čakala? nomináciu na titul zamestnanec mesiaca? 😎 a nemyslím si, že toto fórum vzniklo pre tie, ktoré nevedia čo so sebou v zamestnaní, dokonca viem o zamestnávateľoch, kde takéto stránky blokujú... mimochodom, vieš ako zarobiť vďaka FB (MK, MMB, akejkoľvek stránke...)? odhlás sa a choď pracovať 😀

uberfrau
10. aug 2012

@sissy27 by ma zaujímalo v akom odbore dotyčná pracuje, keď sa tak nudí 😀

sissy27
10. aug 2012

@uberfrau ak nááááááhodou zamestnávateľ sleduje históriu v compoch svojich zamestnancov, tak sa o chvíľu môže nudiť doma 😀

adrioska
10. aug 2012

este len par prispevkov a uz sa bavim.... 😀 😀 😀

adrioska
10. aug 2012

@sissy27 inak, kde si videla pravopisnu chybu? asi som slepa... 😕

sissy27
10. aug 2012

@adrioska ak si odmyslíme dĺžne a podobne, tak status v profile o tom, ako jej to ide v práci "pomali" ... 😝

adrioska
10. aug 2012

@sissy27 jaaaj to som necitala... 😀

liz_lemon
10. aug 2012

@uberfrau stavim sa, ze je to statna sfera, jedine tam sa ludia mozu beztrestne nudit a vypisovat o tom na net

sissy27
10. aug 2012

@liz_lemon neblázni, snáď nebude štátna správa v piatok o tomto čase v robote 😀

felinda
10. aug 2012

to mi chcete všetky tvrdiť, že sa Vám ešte nestalo, že by ste sa v práci nudili???ale asi nie keď vačšina z Vás je ešte na materskej.... 😀 .....

liz_lemon
10. aug 2012

@sissy27 no, to je pravda, ti chodia domov o 12 🙂

sissy27
10. aug 2012

@felinda nikto netvrdí, že sa mu to nestalo, ale zavesiť to takto verejne všetkým na nos?? veď nevieš, kto to tu všetko číta, kopec zamestnávateľov kontroluje históriu netu (to že ju vymažeš zo svojho compu, ti je prd platné), stačí jedna dobrá duša a dovi... nepoznám zamestnávateľa, ktorý by sa tešil, keby si toto prečíta...

savanah111
10. aug 2012

Nedalo mi neprecitat si kratke spravy zakladatelky tejto duchaplnej temy... V robote sa nudi, co by ine robili zato, aby mohli mat hocijaku robotu, a myslim, si, ze je kopec inych zien, ktore by na mieste dotycnej radsej efektivne pracovali, a netrepali tu kraviny, ze Modry konik je len o samych plienkach, a "presnidavkach" ci o com... A co si myslela? Asi este nezbadala, ze okrem inych uzitocnych tem, sa tu mamicky bavia aj o takych veciach, a to su na materskych "dovolenkach" a nestihaju sa nudit!!!
Zlaty klinec autorky: Ze ako maju zeny cas pozerat blbosti typu Plaz...nehnevaj sa, ale po celom dni, si aspon o pol deviatej vecer pozriem program pri ktorom sa "robim", ze oddychujem!!!!!! Ja sa bohuzial cez den nemam kedy nudit! A v robote uz vonkoncom nie!! 😠

felinda
10. aug 2012

@sissy27 však to je ale na jej zodpovednosť nie????asi to len nesprávne zavesila...ked tu su všetky doma na materskej a nemajú na práci nič iné ako riešiť oblečky a plienky.....
A iné fóra si si náhodou nečítala napr..nemám chuť na sex???a pod...to sa smie vešať na nos či aj z toho sa vysmievaš???

sissy27
10. aug 2012

@felinda na jej zodpovednosť ... uhm, XYďalších sa určite rado pridá, lebo je to na jej zodpovednosť, aj to tak potom odôvodnia svojim nadriadeným... a nie, nie sme tu všetky na materskej, ja osobne som plienky zblízka nevidela už pekne dlho, dokonca ani neviem čo to je byť doma 3 roky...
čítala som si aj iné diskusie, ale je rozdiel baviť sa o súkromných veciach, ktoré neovplyvnia rozpočet, a vešať sem veci typu "mám nudnú robotu" - aby vôbec ešte nejakú mala...

felinda
10. aug 2012

@sissy27 ja som bola na materskej len 6 mesiacov a hneď som šla makať , pre vysvetlenie v Irsku to tak funguje...nie aby tu zas niekto po mne skákal že som krkavčia matka 😀 teraz stále pracujem a mám čas zájsť aj na MK..keď prídem domov z práce potom nemám čas ani pc zapnuť....tak jej celkom rozumiem....a myslím si že je tu dáka sloboda?nie???však si môže vytvoriť fórum aké len chce....a je na tebe či don vstúpiš alebo nie.......

sissy27
10. aug 2012

@felinda je jedna vec nájsť si popri práci chvíľu čas na net, ale nie vykrikovať, že neviem čo s voľným časom v robote... neviem ako v Írsku, ale na SK je to zaručene na okamžitú výpoveď... a áno, môže si každý reagovať a prispievať kam chce, ale každá, ktorá má aspoň dvojciferné IQ, nevytvorí takúto tému...

felinda
10. aug 2012

@sissy27 takže aj moje IQ je pomerne malé??keďže jej celkom chápem...no paráda...čo sa ešte nedozviem 😀

snoopik26
autor
10. aug 2012

😀 😀 😀 tu ale panuje super nálada 😀 😀 😀
hold niekto má super prácu kde sa môže aj verejne nudiť...iný nie.....život je tak nespravodlivý 😎

sissy27
10. aug 2012

@felinda jedna otázka - keby si bola zamestnávateľom a našla by si takúto diskusiu založenú tvojim zamestnancom, tešila by si sa z toho? dokonca by si zvýšila dotyčnej plat, nie? na SK si väčšina ľudí svoju prácu váži... ak si doteraz nepochopila, tak už je to zbytočné...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
sissy27
10. aug 2012

@snoopik26 komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí.... 😝

felinda
10. aug 2012

@sissy27 možno robí samam pre seba..v dákom obchode...čo ja viem....a nie nepochopila však mám nízke IQ 😀

miskakyska
10. aug 2012

@adrioska nič si z toho nerob,ja som tiež slepáá

vavrenka
10. aug 2012

@snoopik26 dobra tema, aspon tu clovek zisti akymi nazormi sem ludia "prispievaju. skoda, ze sa tu hlavne pohorsuju. ja som sa uz tesila na nove napady, zaujimave linky a tak a tuto same urazanie sa 😒

snoopik26
autor
10. aug 2012

@vavrenka nooo vieš vyhla som sa temám zaužívaným na MK a vidíš 😀

mima4
10. aug 2012

@liz_lemon
nechcem sa ta dotknut, ale s tou statnou sferou si dost mimo... pretoze aj statni pracovnici makaju a poradne a aj nadcasy 😀 ... aj si domov beru pracu... o com mnoho ludi nema ani sajn.

tinatina8
10. aug 2012

aj ja sa v praci obcas nudim a nepracujem v statnej sfere. a velmi neverim nikomu kto tvrdi ze v poraci len pracuje. niekto klebeti a ohovara kolegyne, niekto pije kavu a niekto je na forach ako je toto. podla mna je dobre ze niekto chce vediet ako sa da vyplnit nuda v praci. Ja som si zalozila internetovy obchod a ked musim na nieco v praci dlho cakat, pracujem na svojom. nie je to korektne ale ani neplatene nadcasy, praca cez vikend atd celkom nie. Pokial su obe strany spokojne, nevidim dovod na pohorsovanie sa a sudenie. Davam pozor, aby moji podriadeni nezistili o mojich mimo-aktivitach ale okrem vybornych vysledkov a dobre odvedenej prace od nich tiez necakam ze budu 8 hodin denne ako roboty.

Strana
z2